От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 52 522
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
И тук да питам.

Имате ли отразени пратки от курс 83 при гъбите?
аз имам поръчка от 83 която не е отразена,а тези от 84 са  newsm78 да се притеснявам лииии,мислех да им звънна вчера,но виждам,че курса не е отбелязан още ,като пристигнал
Аз им писах точно за това. Казаха да чакам да пристигне и тогава ще ме информират, но се чудех дали е само при мен проблема. Явно е общ.

# 31
и аз да благодаря за новата тема   bouquet

# 32
  • София
Хрисиbouquet !

# 33
Аз пък се чудя Г. дали ще раздадат 83 тази седмица? newsm78

# 34
  • в тристайна гарсониера :)
  bouquet

# 35
момичета, моля за малко помощ Praynig Ще поръчвам с посредник, но продавачът ми пише:
The item can shipped to the paypal provided address only. Аз ще си сменя адреса в e-bay  с адреса на посредника. Това достатъчно ли е... newsm78 или се има предвид адреса на регестрация в Paypal.. съвсем се омотах Blush

# 36
Момичета, КД ще раздават:
Раздаване  офис Пловдив  03.03  от 12 до 15 часа

Раздаване офис София      03.03 от 11 до 14 часа
Куриерът за София ще разнася пратките на 03.03

Раздаване офис Варна     03.03 от 11 до 14 часа

# 37
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, и аз ще сменям Гъбите и по този повод искам да попитам ползващите КД- нали не трябва след или преди името ми да има ID както при някои други превозвачи? И получавате ли СМС-си, когато пристигне нещо за вас в склада в Англия или няма такава услуга?
Регистрирах се и в UKTOBG и сега се двоумя при кой от двата превозвача да си пусна поръчките  newsm78

При UKTOBG получавам мейли ппри пристигане на пратката в склада в Англия, при натоварване в курса, който тръгва и при пристигане в БГ.
ID се генерира от тях и се вписва към адреса. В сайта им е написано всичко.

Благодаря ти! За UKTOBG да, получих си ID-то, но от КД нищо не получих освен мейл за активиране на акаунта. Явно не искат ID.
А ти от офисът им (на Уктобг) ли си взимаш нещата или ти ги препращат с куриер? Гледам, че и те използват Спиди. Дали имат и преференциални цени, защото местоположението на офисът им хич не ми е удобен. А пък при КД ми хареса вариянта за доставка в София на цена от 3 лв. до 10 кг.

От офиса им си взех пратката. Днес един господин ми каза, че евентуално от другата седмица ще имат нов адрес за получаване в София. Пак ще бъде в същия квартал срещу новата Била.

# 38
момичета, моля за малко помощ Praynig Ще поръчвам с посредник, но продавачът ми пише:
The item can shipped to the paypal provided address only. Аз ще си сменя адреса в e-bay  с адреса на посредника. Това достатъчно ли е... newsm78 или се има предвид адреса на регестрация в Paypal.. съвсем се омотах Blush
Олеее,ако вземат адреса който съм дала в ПейПал значи и аз скоро ще имам такива проблеми Whistling Ще следя за вашите отговори...

# 39
Записвам се в темата.
Аз също приключих взаимоотношения с Гъбите. Ползвах ги от самото начало, но с тези неразбории в последно време ужасно ми писна, да не говорим, че ми бяха и доста далеч. Насочих се към Уктобг. За сега съм доволна. Получих светкавичен мейл в отговор на въпросите ми, а за поръчка направена онзи ден, днес получих съобщение, че е доставена вече на адреса в Лондон.  Peace

# 40
А цената на уктобг постоянно ли е 1.7 лв.?
На страницата им пише само за Януари, а малко по-надолу пише, че цената е от Януари 2012  newsm78

# 41
Добре де, толкова ли трудно се сключва договор със спедиторска фирма? Какво ги бърка уктобг да сключат един и да имат конкурентни цени за куриери в страната? Гъбите с това ги удрят всичките.

# 42
hrissy   bouquet!
Ако можеш да променяш още, оправи цените на BUYERS - от вчера са с по-ниски за доставка.
0,01 - 1,00 кг =  £1.00
1,01 - 2,00 кг =  £2.00
2,01 - 3,00 кг =  £3.00
3,01 - 4,00 кг =  £4.00
4,01 - 5,00 кг =  £5.00
5,01 - 6,00 кг =  £6.00
6,01 - 7,00 кг =  £7.00
7,01 - 8,00 кг =  £8.00
8,01 - 9,00 кг =  £9.00
9,01 - 10,00 кг = £10.00

# 43
  • Варна
Бритс също раздават от утре:
BUS 26.02- obrabotva se, razdavane zapochva v subota 03.03 ot 09.30 do 15.00pm

# 44
А цената на уктобг постоянно ли е 1.7 лв.?
На страницата им пише само за Януари, а малко по-надолу пише, че цената е от Януари 2012  newsm78

Днес ги попитах като си взимах пратката. Отговорът беше........."ами не се знае до кога ще е тази цена". Но казаха, че поне 20 дни преди да я променят ще бъдем уведомени Peace

Общи условия

Активация на акаунт