От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 52 515
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Момичета, някакви отзиви за expmarket?
Виждам, че доставят до нашия град, а и английският им адрес е домашен /или поне в теско не го разпознават като бизнес/, но сайта им нещо не ми вдъхва особено доверие- няма къде да се регистрирам например, че ще почна да получавам на техен адрес стока  Tired

Присъединявам се към питането Simple Smile

# 17
Аз имам отразена доставка в 84 курс.  Peace

# 18
  • Варна
Искам да попитам тези които пазаруват от НМ и ползват КД за доставка - колко време горе-долу минава от поръчката ви до получаването й от вас в БГ?  newsm78

# 19
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
   bouquet
Пуснах към УК2бг пробно вчера, а днес вече беше отразена като пристигнала в Лондон. Shocked

Аз вече се прехвърлих към тях. Днес трябва да си взема поръчка направена на 22.02.

# 20
  • Бургас
Доставена в офиса на КД в UK на 20.02,днес пратката е в Бургас.
За разлика от Гъбите-доставена в БГ на 25.02-пак днес е в Бургас.

Коментара е излишен .

# 21
Hrissy благодаря за темата  Hug
Аз нямам нищо отразено нито в 83 нито в следващите курсове на Г., а половината ми пратки са с ID.
Мисля да изчакам да дойде всичко и да пробвам и аз uktobg. Много ми дойде чакането с Г. Никога не съм чакала толковааа многоооо  ooooh!
Последната си амазонска пратка пуснах към Шопър, а за следващите ще е или с тях или с Ук-то.
Единственото, заради което не ми се разделя с Г. е преференцията със Спиди. Много ми е удобно да ми ги носят в къщи на тези цени, а сега мъжът ми трябва да ходи да ги взима от офисите на фирмите, което ще ми спести куриерските, ама ще знае винаги какво и от къде съм си поръчала  Mr. Green

# 22
 И аз чакам за 2 пратки от маталан. Ако ги няма в този курс, който уж днес трябва да дойде - ще се наложи да подновим общуване с Гъбите...  нямам нищо отразено в профила ми,  и съм в пълно неведение. Това може да се смята за официално записване в темата Joy

# 23
  • София
Момичета, и аз ще сменям Гъбите и по този повод искам да попитам ползващите КД- нали не трябва след или преди името ми да има ID както при някои други превозвачи? И получавате ли СМС-си, когато пристигне нещо за вас в склада в Англия или няма такава услуга?
Регистрирах се и в UKTOBG и сега се двоумя при кой от двата превозвача да си пусна поръчките  newsm78

# 24
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, и аз ще сменям Гъбите и по този повод искам да попитам ползващите КД- нали не трябва след или преди името ми да има ID както при някои други превозвачи? И получавате ли СМС-си, когато пристигне нещо за вас в склада в Англия или няма такава услуга?
Регистрирах се и в UKTOBG и сега се двоумя при кой от двата превозвача да си пусна поръчките  newsm78

При UKTOBG получавам мейли ппри пристигане на пратката в склада в Англия, при натоварване в курса, който тръгва и при пристигане в БГ.
ID се генерира от тях и се вписва към адреса. В сайта им е написано всичко.

# 25
  • София

При UKTOBG получавам мейли ппри пристигане на пратката в склада в Англия, при натоварване в курса, който тръгва и при пристигане в БГ.
ID се генерира от тях и се вписва към адреса. В сайта им е написано всичко.

Благодаря ти! За UKTOBG да, получих си ID-то, но от КД нищо не получих освен мейл за активиране на акаунта. Явно не искат ID.
А ти от офисът им (на Уктобг) ли си взимаш нещата или ти ги препращат с куриер? Гледам, че и те използват Спиди. Дали имат и преференциални цени, защото местоположението на офисът им хич не ми е удобен. А пък при КД ми хареса вариянта за доставка в София на цена от 3 лв. до 10 кг.

# 26
И аз съм си още с Габко само заради цената на Спиди.НО..............с това бавене и неяснота май май и аз ще ги сменям скоро.   Naughty

# 27
  • София
За КД - при тях изискването е до името си да напишеш KD.
Те не пращат имейл когато пристигне пратката в УК, а когато дойде в БГ получаваш или имейл или обаждане по телефона.

# 28
  • pomorie
Току що говорих с Габко казаха,че пратката не е отразена понеже още обработвали кола 83 и нямало как да стане толкова бързо???????А пратките от 84 са описани още при тръгването на колата от УК????Май нещо аз не схващам...... ooooh!

# 29
направена поръчка на 22.02 и снощи получих имейл от uktobg да си ги взимам от склада им. За сега много доволна от тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт