От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 174
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • София

А комуникацията с тях винаги е била бавна и мъчителна, ето днес в 7:54 тази сутрин съм пратила запитване какво ми става с пратките и още нямам отговор, по телефона ми казват обработва се, ще ви се обадим.

scarly,днес все пак е празник.Те също са хора и имат право да почиват. Peace

Аз съм доволна от КД. Hug

# 676
  • София
на всички недоволни от английските провозвачи искрено препоръчвам да пробват френските  Peace

# 677
на всички недоволни от английските провозвачи искрено препоръчвам да пробват френските  Peace
Joy Joy Joy newsm65  202uu

# 678
  • Пловдив

smile3501

# 679
  • bg
Здравейте, buyers имат обши поръчки, но не ми стана много ясно кога са те ( в сайта им пише дата 2.04). Та въпросът ми е кога имат обши поръчки и от всички сайтове, които са им в списъка ли? И как точно да им изпратя заявка за обща поръчка?
На фейсбук страницата им май ги има датите

# 680
  • Бургас

Joy

# 681
  • София

Дзвер, не с лошо. Grinning Heart Eyes

Да видим ,ако някой англ.превозвач напише "Курс в края на седмицата " /но коя седмица не се знае/ какви ще са реакциите в тази тема. Grinning

# 682
  • София

hahaha Факт.

А сега ще съм много ехидна, но ми идва повече.
С увеличаването на доставчиците от Англия, право пропорционално се увеличават мрънкачите   Mr. Green
В крайна сметка се предлага добра услуга за прилични пари. Какво като закъсняват, нали идват. Като не ви изнася, действайте си по старата схема - доставка директно до БГ, където разни крадливи ръчички, ще ви проверяват пратките или най-добре взимайте си "евтините" парцалки от БГ.

# 683
Момичета, споделете къде виждате информация за курсовете на КД. На мен ми се обаждат преди раздаване, но вие винаги знаете преди това  Joy Нищо не намирам в сайта  newsm78

Аз изпращам мейл, че чакам доставка и те ми отговарят, че ще се свържат с мен. После се обаждат. Така процедираме.

# 684
 Hug момичета, стига се "карали", всички тук сме от едната страна на барикадата, макар да не мисля, че превозвачите въобще са от другата...добре че са те  Peace
Всеки може да си намери причина да си мрънка...верно закъснението понякога не е фатално, май само от ибей, когато времето за кейс наближава, само тогава ми е по-напечено, от другите сайтове, особено ако знаем, че са коректни не е нужно да се притесняваме...все пак не поръчваме дрехи на 1 месечно бебе, когато то е на 20 дни Wink

# 685
Каквото и да си говорите, обслужването преди (комуникацията) беше доста по-добра. Като понатрупат клиенти и започват да действат през пръсти. Това важи за всички превозвачи.
Аз скоро имах сблъсък с Гив и Весела и просто никога повече не искам и да чуя за тях, кой каквото и да ми говори. Гъбите зорлем ги търпя, а и се пооправиха след офанзивата по намаленията.

Така е, ще ги търпим (или по скоро ще си имаме претенциите, та дано се научат какво значи добра услуга)... че иначе не искам да обогатявам служителите на български пощи.

# 686
Аз пък ще похваля uktobg. Може и да сте чели за случката ми с Окадо в английската тема, но трябва да отбележа, че ако от uktobg не ни информираха, своевременно за пристигналите пратки на английски адрес, за окадо можеше да пия една студена вода и да си изгоря с паричките.
Имах в 1 седмица 2 поръчки.
Първата пристигна и още преди окадо да си я отбележат като доставена на адреса, вече имах мейл от uktobg. При втората, обаче окадо я отбелязаха, а от uktobg - нищо. Изчаках няколко часа и им писах, много бързо ми отговориха и потвърдиха, че нищо не са получавали. Това ми даде възможност да се свържа навреме със сайта, защото при тях искане за рефънд може да пуснеш 24 часа след като отбележат, че са ти доставили пратката. Окадо се обадили на uktobg, те потвърдили, че нищо не са получили и от сайта казали, че ще върнат парите по картата. За това също от uktobg ме информираха по мейла.
На следващия ден получих от тях още един мейл, че от съседен адрес им занесли моята пратка, тогава се свързах отново с окадо, уведомих ги, че са доставили пратката на грешен адрес, но хората от адреса са я донесли  и проблема се реши  Grinning
Но какво става, ако не я бяха донесли и аз не знаех, че не е дошла - в такива моменти навременната информация от страна на превозвача е много важна  Peace

# 687
  • София
Според мен, приемете като препоръка към КД, трябва да направят система за отбелязване на пристигналите пратки на адреса им в Англия. Още повече, че много от нас поръчват от ХМ чрез тях и имаме доста пратки без проследяващ номер, за които се чудим къде са и кога и дали ще дойдат.
Относно Габко препоръката ми е по-бързо обработване на курсовете, иначе съм много доволна, че може да се следи пратката ( когато има ИД де).

# 688
Според мен, приемете като препоръка към КД, трябва да направят система за отбелязване на пристигналите пратки на адреса им в Англия. Още повече, че много от нас поръчват от ХМ чрез тях и имаме доста пратки без проследяващ номер, за които се чудим къде са и кога и дали ще дойдат.

Напълно подкрепям  Peace Мисля,че точно това им куца на КД и се надявам да направят подобрение на услугата си именно в тази насока...Иначе бих казала,че за сега съм доволна от тях,бързо отговарят на запитванията ми и са се отзовавали винаги за получаване на пратката ми в удобно за мен време (когато съм нямала възможност да я получа на обявеното раздаване)  Peace
Между другото при всички ли останали превозвачи го има момента с отразяване получаването на пратките на английският им адрес?

# 689
Здравейте,
Ако Доротея Станимирова чете в тази тема да се свърже с мен защото получих от Габко един пакет на нейно име с 3 детски панталончета

Общи условия

Активация на акаунт