От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 5

• 53 149
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
... като гледам само УКТОБГ карат на по-ниска цена...
И това е така, защото са фирма транспортираща на едро със собствен транспорт и могат да си го позволят. Например, до преди няколко месеца Г. са ползвали техен транспорт за превоз на пратките до БГ. Като си сложат тяхната надценка, ето ти как 1,70лв става 2,20лв на кг. за нас.  Всеки има избор  Peace

# 691
  • в 1001-та нощ
да се похваля с кг в курс 92 на Габко  Blush

# 692
  • София
да се похваля с кг в курс 92 на Габко  Blush

И аз, и аз  Flutter
Утре ще е раздавнето в Централен склад  Peace
Предполагам, че до довечера всички ще получим мейли и смс-и  Peace

# 693
  • София
и аз, и аз, дойде дългоочакваното агне на щерката от Амазон  Party Party Party

# 694
Само да ориентирам за офиса в Бургас : не е никаква кооперация пред Била, срещу Парка, нито пък търсете по номер 178, защото такъв няма. Чисто и просто кооперацията е същата, в която е и Била и входът е до вратата на магазинаPeace

# 695
  • Бургас
Само да ориентирам за офиса в Бургас : не е никаква кооперация пред Била, срещу Парка, нито пък търсете по номер 178, защото такъв няма. Чисто и просто кооперацията е същата, в която е и Била и входът е до вратата на магазинаPeace

Точно.  Peace
Вход А е отляво на входа на Била.

# 696
и аз, и аз, дойде дългоочакваното агне на щерката от Амазон  Party Party Party
hahaha hahaha Joy Joy О Дзвер, в първия момент, докато четях ми изниква в ненормалния ми мозък как са ви сложили живо агне, с вързани крака в кашон с надпис Амазон и отваряте кашона и то беее еее.

Crossing Arms аз пък нищо нямам, но чакам от  Г да се вкл, знам, че имат и пратки без цели имена на получателя или без ИД от предния курс, които ще качат в "погубени вещи".
 Praynig Praynig Praynig обувките, обувките, дано се появят, че издивявам вече...

# 697
  • София
и аз, и аз, дойде дългоочакваното агне на щерката от Амазон  Party Party Party
hahaha hahaha Joy Joy О Дзвер, в първия момент, докато четях ми изниква в ненормалния ми мозък как са ви сложили живо агне, с вързани крака в кашон с надпис Амазон и отваряте кашона и то беее еее.
правилно си представяш - това е мечтата на щерката - живо агне и живо прасенце - другите деца искат кучета, хамстери, котки, рибки, а моето агне и прасе  ooooh!

# 698
  • София
Гъбите пратиха мейлите, че и СМС получих този път  Joy

# 699
И аз получих мейл от ГабКо за 2 пратки - ASDA SD
Да знаете какво е SD?

# 700
  • София
Sportsdirect Peace

# 701
Ами и аз така помислих, но не съм пазарувала от Sportsdirect..
Telefonite na Gabko не отговарят, ще им пиша

# 702
  • София
Ами и аз така помислих, но не съм пазарувала от Sportsdirect..
Telefonite na Gabko не отговарят, ще им пиша
Освен от Асда, откъде другаде си пазарувала?

# 703
  • Русе
maia_s и при мен предишния път пишеше така, аз също не бях пазарувала от спорта. Беше една пратка с детски мотор от един друг сайт, но понеже била в голям кафяв кашон и я припознали като пратка от Sportsdirect, защото те обикновено пращат в такива кашони и затова така са писали. Твоята вероятно също в кашон. По добре звънни и ги питай, защото аз заради тоя кашон, които беше пълен 1/3 от обема му платих 38 лв на Спиди, защото само го смятали обемно тегло, а беше 5 кг.

# 704
А, няколко дрешки от Matalan. Ще помоля да проверят за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт