Кърмене и 90-дневна диета - тема 2

• 44 047
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
'Нахълтвам' в темата ви Simple Smile
Опитвам се да спазвам някакъв режим на хранене и след като разгледах из нета разбрах, че е най-добре да се придържам към 90 дневната... Не съм супер стриктна /защото бебчо ми е малък/, но гледам да спазвам дните като на плодово-зеленчуковият ден си позволявам обяд + пълнозърнест хляб. Хапвам и междинни закуски, главно ядки, а в протеиновия ден много салати.
Започването на режима ми съвпадна с идването на първия ми МЦ и кърмата малко намаля, но не знам кое от двете е дало отражение  newsm78 Дано нещата се регулират.
Ще надничам често в темата ви Wink
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 61
  • York
Стана ми интересно какви ги вършите тук и реших да пиша, за да ви вдъхна малко кураж Simple Smile
Първият път, когато започнах режима дъщеря ми беше на 1г и 2м. Свалих 16 кг (от 72 кг започнах), въпреки, че си хапвах често извънредно и в огромни количества. Нямала съм проблеми с кърмата, а моето сучеше доста активно в този период  Peace Да не забравя да кажа, че имах и 17 дни задържане!  Wink
После се отпуснах и за няколко месеца качих 4-5 кг, с които се боря в момента отново с режима  Wink

Успех на всички в начинанието! Не се отчайвайте ако качвате по бавно. Всеки организъм реагира различно на променения режим  Peace

# 62
  • Пловдив
ponqkoga  много благодаря за куража, че аз нещо се отчайвам от 06.03. съм на диета и нищо ... е ако се претегля сутринта и вечерта има разлика от по 1 кг. ама това май не е свален кг. Ти в началото ли имаше задържане на кг.?
Дано сваля нещо , ще си спазвам режима, харесва ми , чувствам се по добре , спазвам храненията и часовете, е в белтъчинния ден не ям месо и на обяд и на вечеря , а на едното ядене хапвам млечни храни , на другото месце Simple Smile ...
Да питам ако не ми се яде сутрин плод трябва ли да го ям (мисля че да ама да питам). Старая се да хапвам поне 1 плод за закуска.

# 63
  • На топло...
Дани, добре дошла Hug!

Понякога, понякога... килцата се връщат, което само значи, че не сме си усвоили уроците и се връщаме на поправка Wink Hug! И на мен ми се е случвало Crazy.
Сигурна съм обаче, че вече за последно връткаме Mr. Green.

Миме, смисълът на плода сутрин не е ей така само да хапнеш набързо. Той отключва метаболизма в една прочистваща фаза, която трае откъм 4 сутринта докъм 12 наобяд. По това време организмът вече е смлял всичко от предния ден и обгрижва къщурката - трябва му много вода за процеса, витаминки и антиоксиданти - тях си набавяш от плодове, зеленчуци и ядки. За да не го товариш обаче му ги подаваш през два часа и най го улесняваш, ако му даваш на хранене един вид плод, зеленчук или ядки. Може да са под формата на сокове, да са сварени или задушени с малко мазнина, пресни или сушени Hug. И много-много водичка.

Всъщност се препоръчва по-голямото количество течности да се изпиват именно сутрин Peace!

# 64
Отдавна не сме писали, как сте майчета? Килцата падат ли? АЗ вече съм около 57-мия кг, и се лъкатуша ту +600, ту -200, ама ще мина и под 57. Целта ми 55кг е близо. Надявам се до края на април да съм ги стигнала и да успея да удържа в почивката, че нещо доста си ми се хапва. #Crazy

# 65
Здравейте момичета,
идвам на отчет!
Вчера ми беше третият воден, в който обаче хапнах малко ядки и 1-2 мандарини, щото не издържах.
Обаче съм много доволна от целия режим. Не стигнах до кг-те, които си бях набелязала, но като гледам, не е нужно. Постигнала съм перфектните за височина, години и телосложение кг и съм много доволна.  newsm44
И така, за 3 месеца - 11 кг от 72 до 61 Сега остана да се справя с гардероба и със задържането, както и с малко стягане, което смятам да постигна чрез разходки с количката.  Mr. Green
Най-голямото ми постижение през тези 3 месеца, обаче е, че се научих да ям разнообразно и здравословно, както и да правя много домашни хляб, бонбони и др.   chef
Не се отказвайте, момичета! Заслужава си!   bouquet

# 66
  • София
Ехаа, МамоАни, чудесен резултат! Hug Hug Hug
Аз си чакам втория опит. Надявам се да сваля още.

# 67
И аз си чакам второто завъртане- има ще 7-8  ooooh!

# 68
Ще успеете, момичета! Щом аз успях  Wink
Сега май е по-трудно обаче  ooooh!
Много по-лесно е подхлъзването.  Embarassed

# 69
Плаша се като знам, че идва голям празник. Просто съм убедена, че няма да мога да устискам.

# 70
  • София
Плаша се като знам, че идва голям празник. Просто съм убедена, че няма да мога да устискам.

А, ще устискаш, споко! Аз устисках по Коледа и Нова година с малки прегрешения  Wink
Сега ще имаш мноооого белтъчни и мноооого въглехидратни дни  Mr. Green

Аз направо не я понасям вече таз почивка. Освен да сметна, че съм пак в режим, ама в по-други правила. Не мога вече доста дни да вечерям преди 21:00 Confused

# 71
И аз да се отчета след първия цикъл от 29 дни:

Изобщо не бях стриктна (не се хваля, а напротив  Embarassed ). Редовно ми се случваше да вечерям към 9, да хапна спаначна баница в някой от дните, да се натъпча в протеинов, за да наваксам с различните неща - яйца, месо, риба, мляко и т.н., ядки всеки ден - сутрин, следобед -  и въпреки това съм -7кг . Резултатът е доста мотивиращ и смятам вече да съм стриктна.
 Най-лесни са ми плодовият и варивата. В протеиновия настава голяма каша понеже съм полудяла за всичките видове. Абсурд е да хапна едно и също за обяд и вечеря и да не смесвам. Предполагам, че ако не кърмех нямаше да озверявам така за млечни.
 Още 3кг имам да сваля, за да стигна тези от преди бременността. И още 10 за идеално тегло.
 Peace

# 72
Здравейте,
искам да ви попитам дали според вас мога да хапвам супа от коприва с орехи (в нея има още морков, пресен лук и малко зехтин) в плодовия/зеленчуковия ден? Аз плодов не правя, тъй като предпочитам салатите пред плодовете.
Благодаря предварително за съветите   bouquet

# 73
  • София
nut_ella, не, не можеш в плодовия  Rolling Eyes

# 74
Аз също се записвам да следя темичката. От утре мисля и аз да почна диетата пък да видем докога ще устискам.

Общи условия

Активация на акаунт