)
мерси предварително!

))) 
много ви се радвам нека са живи и здрави децата ни 
Даването на добавка би било добре да се обмисли , тъй като адаптираното мляко се усвоява по-бавно, заема място в коремчето на бебето и може да отложи желанието му да суче от гърда, когато едновременно с засищането на глада, то подава сигнал на гърдите да произвеждат още мляко.
Пожелавам си само здраве за децата, знам че другото сами ще го постигнат с нашата подкрепа Днес ми е едно тъжно и носталгично. Хем ми е пораснало толкова бързо детенцето, хем от толкова тревоги не мога да си отворя сърцето за радостния момент. Дано имаме сили да преминаваме по-леко през такива изпитания и Бог пази пази дечицата
, както и всички дечица тук и по света
!
? В последно време все по- рядко Марти се орига. Та си мисля, че явно вече не поема толкова въздух както в началото. И честно казано това ми е най- досадното в грижите - да висим прави, особено ако на него му се спи и се разбужда 
? В последно време все по- рядко Марти се орига. Та си мисля, че явно вече не поема толкова въздух както в началото. И честно казано това ми е най- досадното в грижите - да висим прави, особено ако на него му се спи и се разбужда 

Препоръчани теми