Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 386
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
  • варна
благодаря за информацията

# 451
Кога и как са посещенията в болницата?
Ако питаш за свиждания като родиш-по цял ден. Можеш да си излизаш когато искаш. Самото свиждане става във фоайето или на вън. Няма ограничения. На втория час след раждането ви изкарват теб и бебето до фоайето да ви покажат на близките. После само ти излизаш,а бебенце чак на изписването.
А евентуално ако си в самостоятелна стая, коятосе заплаща 45-50 лв на ден, има свиждане т.е. в стаята може да имаш посещения през целия ден. Така бяхме ние и бебчо е при теб
и татко може да си го гушне.

# 452
Здравейте момичета  Hug
Да попитам наскоро раждалите: нормално ли е да чувствате бодежи ниско долу, корема да се стяга (дали са подготвителни контракции) и изведнъж рязко ми се увеличиха киселините?
Питам, защото доста се притеснявам събитието да не настъпи преждевременно?  Rolling Eyes

Аз пиех Магнецит за ранните контракции, на мен ми се появиха в 8 месец, но само наблюдаващия лекар може да ти изпише нещо по този повод, но не е за притеснение, нормално е.  Simple Smile

# 453

Аз пиех Магнецит за ранните контракции, на мен ми се появиха в 8 месец, но само наблюдаващия лекар може да ти изпише нещо по този повод, но не е за притеснение, нормално е.  Simple Smile
Благодаря ти, успокои ме и ти и другите момичета  Hug
Честита ти рожба!  Heart Eyes Heart Eyes

# 454
Здравейте Simple Smile Нова съм в този форум, но исках да изкажа мнението си за тази болница.
Ако пак забременея, определено ще родя в Окръжна. Изключително съм доволна от всички там - лекари, акушерки, сестри, дори и санитарките. Да не забравя и един от най-добрите специалисти - д-р Хаимов. Благодарна съм им от сърце за грижите, които положиха за мен. Не очаквах такова внимание, такива грижи, но останах изключително приятно изненадана - от момента на приемането ми до самото изписване.
Разбрах и защо отделението е пълно - жените наистина получават нужните грижи. Докато бях там, имаше само 2-3 от мургавите ни съсестрими, а отделението се късаше по шевовете. Явно жените са научили, че там ще останат доволни.

# 455
а дали може, вместо еднократните чаршафи памперови пелени, някой знае ли или трябва да с еобадя в болницата?

# 456
а дали може, вместо еднократните чаршафи памперови пелени, някой знае ли или трябва да с еобадя в болницата?

всичко може, недей да се обаждаш, важното е да не цапаш техните чаршафи Simple Smile

# 457
Момичета, имам въпрос за храната в отделението. Първия път ми носеха и не съм обръщала внимание на това, а сега мисля да хапвам там, понеже ще е по-сложно. Та, въпросът ми е как и кога се плаща за храна и заявява ли се предварително?

# 458
минава санитарка по стаите, казва какво е манюто и пита кой иска, после отиваш и си го вземаш, няма записване и не се плаща, но варианта е да слизаш долу до заведението и да си вземаш от там, защото честно казано храната никак не е подходяща за кърмачки

# 459
Ще я видим скоро таз храна Wink
Аз пък имам друго питане. Цените на ВИП стаите ги разбрах, но на обикновените каква е цената?

# 460
Ще я видим скоро таз храна Wink
Аз пък имам друго питане. Цените на ВИП стаите ги разбрах, но на обикновените каква е цената?
Нищо не се плаща. Евентуално ако не си здравноосигурен сигурно ще искат да се плаща, но ....

# 461
момичета бременна съм в 9 м... можете ли да ми препоръчате някой кадърен лекар, който да ме погледне на видеозон без предварителен час или пък ако е с час да е в най скоро време (вторник, сряда) Трябва да родя до края на месеца, а моят лекар е в отпуска.. а и искам да си подсигуря още един лекар който да ме изроди

# 462
Ако питаш мен д-р Славчев е много добър,но и много зает и не знам дали ще може да те поеме.Аз ще раждам началото на другия месец,и му имам пълно доверие.Ако искаш се обади на Соня и питай за свободни часове.Има си и отделна тема за него ако искаш виж  Wink --- > http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322220.0

# 463
ооо не неее... не искам Славчев

# 464
момичета бременна съм в 9 м... можете ли да ми препоръчате някой кадърен лекар, който да ме погледне на видеозон без предварителен час или пък ако е с час да е в най скоро време (вторник, сряда) Трябва да родя до края на месеца, а моят лекар е в отпуска.. а и искам да си подсигуря още един лекар който да ме изроди

Ако искаш пробвай с д-р Папазов- невероятен е и сигурно ще те поеме веднага.

Общи условия

Активация на акаунт