Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се направи контролът на TSH след раждане?
Кога е препоръчително да приемате хормона Еутирокс след раждане?
Кои витамини и минерали се препоръчват за хора с Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се направи контролът на TSH след раждане?
-
Кога е препоръчително да приемате хормона Еутирокс след раждане?
-
Кои витамини и минерали се препоръчват за хора с Хашимото?
-
Какво е мнението за имуновенина при Хашимото?
-
Какво е Хашимото и какви са неговите симптоми?

,
) Аз наистина признавам д-р. Начев като специалист и адекватните му решения за терапия - затова и съм му се доверила. Не мисля, че е било за парите, защото пред кабинета му винаги има голям наплив и е смешна (или по-скоро съвсем нормална, но ние вече нормалното го приемаме за НЕнормално) сумата от 10 лв. която му давам при консултация на фона на другите които правят бизнес от страха на хората. Но пък е и факт, че ме поразлюля за 2,3 дни, загнезди ми в съзнанието една оковаваща ме мисъл с която трудно се боря и е вярно, че така се улисвам в четене за да открия някакво успокояващо изречение, че често минава полунощ. Както и да е. Вече ще ми е обеца на ухото и специално него ще го слушам и следвам предписанията му много стриктно. Казвам него, защото много си напатих от други така наречени светила, които са развили до изящност умението да се самофинансират от обикновената човешка некомпетентност (ама няма как пък за всичко да сме компетентни до професионално ниво). Това все пак е друга тема.