Автоимунен тиреоидит на Хашимото (Тема 23)

• 96 956
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
...НК клетки не съм изследвал а и нз мн в каква насока са?
Това са естествените клетки убийци опасни/понякога/по време и преди бременност,теб не те касаят Laughing

teri_sun Не  е нужно да се извиняваш за каквото и да е!!!!!!

# 76
  • София
Donchev12, не е необходимо да започваш с еутирокс 50, при теб може и 25 да свърши работа. Изчакай 45 дни и ще се разбере. Живей си живота  Peace

# 77
Ами сега го пия по Еутирокс 25 плюс селеногин 100мг и след месец докс ме вика пак абе живея си аз живота ама мн ме реже главата всеки ден и не ми остана какво да и изследвам вече искрено се надявах проблема да извира от хашимотото иначе ако не е още един трън в задника  #Cussing out

# 78
  • София
А изключил ли си други състояния?
Мигрена примерно?
Аз никога в живота си не съм имала главоболие, но ако се появи ще търся причината другаде.

# 79
  • София
Аз никога в живота си не съм имала главоболие, но ако се появи ще търся причината другаде.
PeaceКато изключим по време на бременността,а и ако прекаля с питиетата/това навремето/

# 80
А изключил ли си други състояния?
Мигрена примерно?
Дано и никога да нямаш че това е някъв ад, лошото е че при мен е всеки ден от 3 години насам незнам откаде дойде но не си отива имам 1 чанта със хиляди изследвания ЯМР и какво ли не и навсякаде всичко е ОК след като изчерпах в Бг всичко дори ходих в клиника по мигрени в Франкфурт казаха ми мигрена ама не се живее с това всеки ден и понеже един невролог ме пита абе изследвана ли ти е щитовидната незнам ква връзка е правил аз казах не и като се видя сега Хашимото викам е тоя причината пия еутирокса 3 ден ама нищо не чувствам.. всъщност въобще не ми дреме за Хашимото искам тиквата да не ме боли като се надявам това да е причината ooooh!

# 81
Дончев, 3 дена са малко, иначе, да, подобренията настъпват по-бързо със започване на лечение, но нали при всеки е индивидуално и при някои е нужно повече време, при други нещата стават по-бързо. А относно главоболието, аз имах години наред, не постоянно, но като ме хванеше продължаваше по 2-3 дена и след мануално наместване на шийния дял отмина и се завърна със заболяването ми.
Освен мануалното лечение пиех и дълги години хомеопатия за най-различни неща. Предположения има и че имам синузит - алергичен, че имам мигрена и т.н. Приемала съм успешно и хомеопатия за такива заболявания. От доста време не пия и болката се върна.
Не изключвам проблема пак да е в шийния дял, възглавницата на която спя, смяната на дивана, но просто с пролактина в темата се присетих, и затова питах по-назад.

Иначе мануалната терапия ми влияе добре. Ходя при доктор, правя и други процедури и щом след тях главоболието изчезва, значи може би връзката наистина да е там.
Снимка на главата не съм правила - правила съм на гръбнак, таз, ръце, че те моите проблеми са разнородни. Претърпях един инцидент, който доста ми размести и смъкна кокалите.

# 82
Merelenda и аз минах мануална терапия като ми казаха че съм имал разместен прешлен направих си ЯМР на шиен отдел всичко Ок смених както каза ти легло възглавници със специални абе квото се сетиш съм направил няма и няма в момента съм в Брюксел чакам преглед и тука при невролог също но съм се обезкуражил вече понеже този сигурно е номер 320948290 а насреща нищо освен че си раздавам пари на поразия  Tired

# 83
  • София
Donchev12 а със зрението как си? От него също може да боли глава много.

# 84
Ами бях супер от тази болка в главата която е предимно от дясната страна сега на дясното око имам един диоптър като ми изписват да нося 0,75 лявото е здраво, прегледъл съм всичко очи, уши, синузитим,вътрешноочни налягания всичкооо което съм се сетил и всичко ОК накрая личния ми лекар взе да ме мисли за луд че си измислям  Laughing и като ми намериха Хашимотото и ми вика това е това е причината понеже съм 1.86 80кг по изледвания здрав прав мъж ама това главоболие ме убива всеки ден, и личния се изказа боли те глава от хашимото имаш някакъв хормонален дисбаланс сега с хапчетата ще се оправиш ама дали незнам  newsm78

# 85
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ човек ти си егати случая! Mr. Green
 Пий Нимезил, поне да мине за известно време болката ooooh!
Да не е някой зъб да работи smile3506 панорамна снимка кога прави последно?

# 86
  • София
 Joy

Магнитче, много ме кефиш!

# 87
# 88
Здравейте мили момичета и момчета/ако има такива/.Записвам се във вашата тема защото вече със сигурност ми казаха че имам Хашимото. Антителата са ми високи, хормоните са ми в норма. Това което много ме притеснява и не ми дава спокойствие е че имам възел с размери 11/15мм. Миналата седмица ходих при Лъчезар Лозанов , който ми постави диагнозата оказа се че моят възел е плътен. Няма да мога да изчета темите назад за това искам да задам няколко въпроса. Майчета, които имате възли на жлезата на колко време ги наблюдавате ехографски и правили ли сте им биопсия? Изследвали ли сте тиреоглобулин? И кави са вашите възли- плътни или изпълнени с течност? Много, много съм притеснена и знам че обменената тук информация може да ми бъде много полезна

# 89
  • София
Здравей Aneli 29 добре дошла в нашата темичка.
Аз имам 1 бр възел,но не го знам какъв е. Половин година след диагностициарнето ми родих момченцето си,като първо го проследихме мисля година,сега чак след 2 ще го гледаме. Simple Smile

Donchev12 аз не се шегувах с въпроса за зъбите. От зъбен процес също може да има главоболие,а често гангрените си работят доста време преди да има как да кажа...преди да се види,че има проблем без снимка.

Общи условия

Активация на акаунт