Как да кажем на 8 -годишно дете, че любимият му дадо няма да се върне вече?

• 19 007
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
Тайна, много съжалявам.  Hug Hug Hug

# 151
Думите са безсилни...
Моите съболезнования, Тайна.  Sad

# 152
  • София
Съболезнования!  Flowers Rose Наистина е толкова нелепо.  Sad

Пожелавам ви много сили и кураж!  Praynig

# 153
Тайничке, ужасно много съжалявам, за това което се е случило! Боже, още не мога да повярвам, че тази ужасна катастрофа се е случила на твоя съпруг! Не те познавам лично- само виртуално, но ти си една от съфорумките, които са ми били най-симпатични и съм потресена от драмата! Приеми моите съболезнования и една огромна виртуална прегърдка!

# 154
Моите съболезнования  Hug
И аз бях на тази възраст,когато загубих майка си,много време мина преди да разбера какво се е случило,но между мен и днешните поколения има такава голяма разлика,че не знам.Няма думи,с които да кажеш и обясниш на дете,че някой любим човек никога няма да се върне.

# 155
  • Пловдив
И от мен най-искрени съболезнования. Много е трудно , само времето лекува.

# 156
Тайна, моите най-искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Пожелавам сила и кураж на теб и семейството ти, за да успеете да превъзмогнете огромната загуба и да продължите напред.

Прегръщам те !

# 157
  • София
Благодаря ви момичета!

# 158
  • Linz
Тайна, как са дъщеря ти и детенцето? За теб няма да питам...
Има болки, с които трябва да се учим да живеем.

# 159
  • на плажа
 Тайна, искрени съболезнования! Не зная какво друго да ти кажа.  Cry
 Детето ще страда, вие също ще страдате. Времето притъпява острата болка. Прегръщам те силно!

# 160
  • София
Тайна, как са дъщеря ти и детенцето? За теб няма да питам...
Има болки, с които трябва да се учим да живеем.

Засега големите са тук и се понася,сина тича по задачи,но утре заминава, дъщерята и тя помага, удължи си билета за след месец, лошото е,че малката се настрои срещу детето, а и на него много му липсва, той му беше и баща и дядо и единствения мъж у дома.Като кажеше деденцето ми и мед му капеше от устата.Сега събира храна,рисунки, всичко което му даваме върху телевизора за дядо си!Той правеше всичко, ние не знаем нищо за работата му, за колежки с които е работил, за фирми от които е пазарувал, коя е счетоводителката му, къде е поръчал нов касов апарат, стария изчезна.Работеше си сам и правеше всичко за нас.На 60 години беше и много се грижеше за здравето си, не се е спрял за минутка да тича и да работи, а ние му се ядосвахме,че все бърза за някъде и няма време за нас.С детето ще говори психолога от училището, вече наехме и адвокат.Много е тежко и трудно, нямаме представа от къде да започнем, за да продължим работата му.

# 161
Тайна , предполагам че в телефона на съпруга ти ги има номерата и на счетоводителката и на клиентите му, и на фирмите с които е работил. Счетоводителката би трябвало да знае цялата информация за фирмата , дори и къде е поръчал касовия апарат.

Преди 14 години загубих баща си, беше болен и бяхме подготвени... и все пак ... представям си на вас какво ви е...

Оставете детето да говори и прави за дядо си каквото иска, нека да плаче, така ще изживее мъката си

На теб ти пожелавам много, много сили защото ще ти трябват. Hug

# 162
  • София
  Ние дори не знаем коя му е счетоводителката, с нищо не ни товареше.Обаждат се колежки и колеги, казват,че ще помагат.Имаше много които му дължат пари, защото им даваше материали да могат да си вършат работата, вчера две се обадиха, върнаха пари, но има още поне няколко хиляди да взима, но като не знаем от кой.Стока за хиляди левове е съсипана в буса.Казвахме му да записва всичко, кое от къде, кое колко струва,като казвах да запише някъде кой и колко му дължи, той казваше,че си ги помни.Чантата с всичките му документи така и не се намери.Надяваме се в НАП да знаят коя му е счетоводителката, но трябва след 10 работни дни да вземем документа за наследници първо.

# 163
Тайна, знам, че е ужасно в такъв момент, но действайте бързо.

# 164
Тайна, току що прочетох и..... не знам какво да ти кажа Cry. Много, много съжалявам за случилото се. Приеми искрените ми съболезнования Tired Face.
Единствено мога да ти пожелая много кураж от сега нататък. Болката ти е изключително голяма и няма да те убеждавам, че ще си отиде бързо. Просто ще трябва да стиснеш зъби и да продължиш напред, заради децата си, заради внучето си и заради хората, които те ценят и обичат.

Общи условия

Активация на акаунт