Как да кажем на 8 -годишно дете, че любимият му дадо няма да се върне вече?

• 18 972
  • 196
  •   1
Отговори
# 165
Тайна, искам и тук да си поднеса моите най-искрени съболезнования.
Болката няма да си отиде лесно, но трябва да си силна и за себе си, и заради близките си!

# 166
Тайна, приеми и моите най-искренни съболезнования за загубата.

Думите наистина са безсилни...

# 167
  • MJF
Тайна , искренни съболезнования за загубата ти. Сили , кураж и пак сили на теб и на близките ти.
Макар и виртуална но искренна прегръдка.

# 168
Тайна,моите съболезнования за тежката загуба!

# 169
  • София
Тайна,моите съболезнования за тежката загуба!
Благодаря ти! Гледам и не виждам, седя във форума и гледам в една точка.

# 170
  • София
Съболезнования, Тайна!
Желая ти кураж и сили да издържиш да мине времето, което е нужно за да се научиш да живееш с тази болка. Тя не отшумява, но я приемаш.
 Hug
Как е детенце днес?

# 171
  • София
   Благодаря момичета!Детето се справя добре, даже щеше да е много добре, ако майка му в мъката си не го натоварваше и него.Сега понеже и леля му и вуйчо му са тук, не усеща толкова липсата, радва им се на тях, но после...Давам му да прави снимки, защото му харесваше, той снима небето и облаците и казва,че дядо му е там и го гледа.

# 172
  • Sofia
Моите най-искрени съболезнования,
толкова е нелепо... че чак нямам думи, за да изразя чувствата си.

# 173
Тайне, как сте? Моля те, пиши от време на време.  Hug

# 174
  • София
    Снощи правих за пръв път погача за  Бог да прости! Sad

Държим се един за друг,засега, не се знае занапред!

# 175
Моите съболезнования, Тайна! Много сила на теб и на цялото семейство.
Относно счетоводителката, можеш да пробваш в търговския регистър. Евентуално може да извадиш късмет и на някой от обявените актове, например финансов отчет, да пише кой го е съставил. Вероятно и телефон е посочен.

# 176
  • София
Моите съболезнования, Тайна! Много сила на теб и на цялото семейство.
Относно счетоводителката, можеш да пробваш в търговския регистър. Евентуално може да извадиш късмет и на някой от обявените актове, например финансов отчет, да пише кой го е съставил. Дори може и телефон да е посочен. Успех!

Благодаря ти!Съфорумка ни помогна много да намерим всичко.

# 177
  • Pierrefonds, CA
Моите съболезнования, Тайна !

# 178
  • София-Младост
Ужасно е, тежко е, особено когато хора загиват по такъв нелеп начин Sad(
Тайна, моите съболезнования...едва сега прочетох, просто нямам думи...

# 179
  • София
    Благодаря ви!Най-гадното е,че заради семейството си правеше всичко да се поддържа здрав, веднага тичаше на зъболекар, тичаше непрекъснато,плуваше километри, ядеше все полезни неща, мед,кисело мляко, сурови ядки, магданоз и моркови за очите, а загина толкова нелепо!Не пушеше ,а алкохол не е близвал никога,абсолютно дисциплиниран във всяко едно отношение, спазваше всички правила, изисквания и закони.Толкова се радваше като спрях цигарите, а аз идиотката пропуших сега пак.Спеше по 3 часа само, за да успее да изпълни всички поръчки, ние сега 4-ма се побъркахме,изпушиха ни главите, той как се е справял сам, не знам.Купуваше всичко за което само споменех, пътека за бягане, хлебопекарна, уок, гофретник, абе каквото само споменавах, не обещаваше, но след няколко дни го получавах.Ходеха да пазаруват с дъщерята и все и казвал, майка ти искаше това, майка ти искаше онова и ми ги купувал.Уж нямаше време да ме чуе, но е чувал всичко. И нещастието се случи пак докато работеше.А за внука беше готов на всичко, как се гушкаха и се обичаха, деденцето ми, деденцето ми, такава обич бяха,прегръдки, целувки, той му беше и баща и дядо.Водеше го на кънки, на море, на лодките на Ариана... И никога не каза,че не му харесва нещо, което съм сготвила, ядеше и одобряваше всичко.Много е лошо да приемаш някой за даденост, съдбата те трясва с пълна сила.Колежките и колегите му  и те са в шок, никой не може да повярва.Детето денем се държи, но като му дам да снима да се разсейва,все небето снима и казва, там е деденцето ми, хайде да му махнем,да види ,че сме добре.Казва тоя не може да е човек, той е дявол щом уби доброто ми деденце.Вече няколко пъти нощем има кошмари и пищи. И друго, съобразявал се е с финансовото състояние на хората с които е работил и е свалял цените даже под цената на която е купувал нещата, работил е на загуба почти.Намерихме бележник в който е записвал кой колко му дължи, но само няколко колежки се обадиха,че му дължат пари и да отидем да ги вземем.Даваше им, за да не им прекъсва работата, казваше когато имат, ще ми ги дадат.Бог да го прости,един човек няма ,който да каза нещо лошо,всички само хубави неща говорят за него!  Flowers Rose Flowers RoseА най ни боли заради ужасния начин по който загина, той не заслужаваше това.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 11:34 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт