За брака в секса

• 43 224
  • 547
  •   1
Отговори
# 315
бих се трампила с теб в копенхаген, ама като си представя, че е по на север от мен и ми настръхват космите и на ушите   love001
иначе може да си пометресничим  newsm03

ама не съм за завиждане, хич дори. мразя пустош, миризма на ферма, крави, патки и целия набор от извънградски красоти smile3518

# 316
  • Кори Селести
Спамо-чата не беше ли в Клюкарника?

# 317
  • Kопенхаген
бих се трампила с теб в копенхаген, ама като си представя, че е по на север от мен и ми настръхват космите и на ушите   love001
иначе може да си пометресничим  newsm03

ама не съм за завиждане, хич дори. мразя пустош, миризма на ферма, крави, патки и целия набор от извънградски красоти smile3518

И не само на север, ами и като прибавиш и разните му там чернилки и забрадки, започваш да си задаваш въпроса дали не се намираш по на изток от колкото на север  Grinning

За хойкането съм съгласна, казваш- тръгваме   Laughing

Нещо ми се вижда, че ще ни разтурят седянката май  Tired

# 318
  • тук-там
Влизам да понауча нещо за секса в брака и обратното и гледам на купон сте го обърнали.  Joy
Ама май няма да е за дълго! newsm78
Пред женски купон секса не чак толкова "хай"!
Тъй, че бройте и мен, когато както и където! Със, без членове - все тая! Peace

# 319
Брей, как ни тъй срам, Вили! И аз хич не щях разни членове да ми се моткат наоколо, на мен ми е по-добре в женска компания! Стига с тез мъже! Има къде-къде по-приятни работи!

И, кое му е добрето? Я погледни последните страници - кокошарник, поредната тема усрахме  Joy
Тъкмо стигнахме до същината на въпроса - брака в секса и начини за разнообразяване, ама ей на - срязаха ни, така че аз съм вече ...абе къде ми е иконката с лепенки на устата???

# 320
  • София
аз нали съм дошла в този форум заради кокошарника! Ако исках само петли около себе си, щях дда се регистрирам в мъжки форум.

# 321
  • Kопенхаген
Нали именно тук разбихме мита за съблазнаването и разнообразието в секса посредством чорапи, жартиери, свещи, листа и т. н.
Та какво остана друго да правим, освен да одумаме някой  Laughing

# 322
  • В Космоса
Последните страници ги скролнах набързо. Касита, запусна си темата нещо... Crazy Laughing

# 323
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Откакто  забременях, родих, та и досега, сексът  се превърна  в едно от най- досадните  задължения за мен.
Работя, мъжът ми   поема  огромна част   от  домакинските задължения / неговото  работно време  е по- различно  организирано от моето/, прибира детето,  нерядко приготвя  вечеря...но  се чувствам  хронично уморена и това е. По принцип не си  падам по  секса и се чудя  какво  толкова му се превъзнасят.
Ще ми се  да живеем като братче и  сестриче, да се  гушкаме и да  заспиваме  прегърнати...а истината е, че почти всяка вечер   си лягаме  сърдити, щото  той си  иска, а аз не  ща.Ако пък  се съглася, правя  го с нежелание- той е  щастлив, а аз-досадена. Къде  на сериозно, къде на шега  го навивам  да си намери  любовница, щото  сексът  не ми е силна част, а той е много  страстен, нежен и  темпераментен мъж.
Разбирам го, съчувствам му, но ....това е.
Бракът в  нашия секс  за мен е факт.

# 324
  • Kопенхаген
Бронте , ти си само случай за Кобилкина  Grinning

# 325
Бронте , ти си само случай за Кобилкина  Grinning
Таз звезда пък  коя е  newsm78 Simple Smile
Казвай къде е, ако ще помага, да помага, щот  ще ми се разтури семейството заради  единия секс Rolling Eyes

Разбрах коя е Laughing
Ако  я  знаех по- рано, досега  да съм провела поне  стотина сеанса  при нея и сега щяхте да ми дишате праха Laughing

# 326
  • Kопенхаген
Е ти пък... баш бая сексоложката Наталия Кобилкина да не знаеш  Laughing Сега се изявява при Слави, мнооого компетентно.
Абе жена, недей тъй, не се предавай толкова бързо. То верно работа, деца, къща... ама от тази благинка не се отказвай. По добре къщата разхвърлена, мъжът да кара на сандвичи, но от секс не се лишавайте  Grinning

# 327
Откакто  забременях, родих, та и досега, сексът  се превърна  в едно от най- досадните  задължения за мен.
Проблемът е в мъжа ти май, не в теб....някои мъже не стават за любовници и това е.
Навремето и аз, с първите две гаджета се чудех що народа все за секс говори и търси,а то -нищо особено.
Но....после срещнах следващото гадже.И.....Защо говорят за секс ли?   Laughing

# 328
Откакто  забременях, родих, та и досега, сексът  се превърна  в едно от най- досадните  задължения за мен.
Проблемът е в мъжа ти май, не в теб....някои мъже не стават за любовници и това е.
Навремето и аз, с първите две гаджета се чудех що народа все за секс говори и търси,а то -нищо особено.
Но....после срещнах следващото гадже.И.....Защо говорят за секс ли?   Laughing

краси, добре че е твоят мъж, че без него сексът е завинаги и во веки веков бракуван.

Умната жена никога не променя ритъма при фелацио

като сте рекли, да е по кобилкина  Laughing

пс. на живо изглежда доста по-добре, кобилкина, де Wink

ред. просто не мога да се сдържа
Левичарски отговор на фелациото на Кобилкина

по темата съм, пък Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 00:43 от слънчева*

# 329
Откакто  забременях, родих, та и досега, сексът  се превърна  в едно от най- досадните  задължения за мен.
Но....после срещнах следващото гадже.И.....Защо говорят за секс ли?   Laughing

Краси, мъжът  отпреди  да забременя и след като забременях, е същият. Заедно сме  от 10 години.И преди да стана майка, не умирах  от  сексуални мераци, но пък и не бягах като  девица преди първа брачна нощ, както сега Simple Smile Даже  ми беше хубаво и  сама съм си искала.  Не в него е  проблемът. Аз  съм нефелна, както  се казва Simple Smile
Вероятно  наистина  съм уморена- работата си иска своето, дребното след яслата  си иска своето и заспива късно / спи при  нас/, в събота и неделя   сме заедно   и  аз,в качеството  си  на " най- доблата плиятелка"   съм изцяло на нейно разположение...та за мъжът ми не остават време и сили.
А тя  рядко  се  съгласява  да излезнат само двамата, та  да отделя час- два на себе си.
Бунтувам  се  вътрешно  от  това, че ме обсебват- тя като  заспи, той предявява претенции. Сутрин  той докато спи, тя се ококорва в ранни, ама наистина ранни  зори  и  предявява претенции..изобщо   не принадлежа  на  себе си и явно  налегналата ме фригидност е   физическа изява  на   вътрешния ми бунт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт