ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 46 446
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хахаха Емигрантка започна да си говори сама  Hug Не ти е лесно с нас, ей Simple Smile

Да, смятам си го меда за 1В за закуска, а тахана за 1М.

# 181
  • Chicago/Varna
Moharet ще вземеш да ме заразиш с тоя тахан Simple Smile  Много ми се иска да си хапвам,ама изпитвам ужас, че ще остана гладна с една лъжичка мед и тахан. Ама много примамливо звучи Simple Smile На теб стига ли така закуската ?Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 23:36 от Emigrantка

# 182
  • София
Е, то е само 1 блок. Ти май закусваше 3, така че другите два може да са ти нещо по-питателно, ако искаш, разбира се Simple Smile

На мен ми стига закуската. Откакто се опитвам да съм в Зоната изобщо не съм гладна сутрин. Преди закусвах прясно мляко с овесени ядки, мед, тахан и ленено семе, и всяка сутрин се събуждах умряла от глад, а сега на сила я изяждам тая шунка, на моменти даже ми се  Sick
Според мен тази липса на апетит сутрин се дължи на късната закуска.
И най-интересното е, че при това оскъдно хапване сутрин след това огладнявам чак към 12-12:30.

# 183
И аз откакто сме започнали състезанието се чудя за тоя тахан и мед, но като цяло меда засища и се чудя дали утре да не пробвам, но и мен ме е страх да не умра от глад, утре ще го вместя като междинна закуска, но ще е много мъничко сякаш. Така като гледам таблицата и двете са по половин супена лъжичка. И някакъв протеин трябва да измъдря. Малко странно ядене ще стане  Laughing

MeRiTo newsm09, какво чудо, какво нещо се извъди Simple Smile Хвана те спортната злоба, или някой те удари с мокър парцал Simple Smile 4 поредни дни с по 8 пчелички  #Crazy Аз теб не те знам колко бавно ядеш с тия салати,ама ела ме виж мен, ще те хвант нервите да ме чакаш, докато преживям, че ям и по 3 блока на всичкото отгоре  Joy
Абе не знам и ти колко бързо или бавно ги ядеш, ама на мен чак ми омръзна от тая салата. Ям, ям, ям, а тя си седи все същата  Joy По едно време почнах да гледам дали някой не се ебава и да ми слага още  Joy Joy Ама пък нямаше никой в стаята  newsm78
Иначе.. с парцал не помня да са ме удряли скоро  Laughing

# 184
  • Chicago/Varna
Аха MeRiTo` почна тотално да изкукуригваш  newsm57, което значи, че съвсем се приближаваш до центъра на Зоната  Joy Спокойно, не си била сама в стаята, те лудите са си все около теб. Ще ти говоря вече на Вие, в множествено число, да не се обиждат "приятелчетата" ти, че ги пренебрегвам hahaha Но не се притеснявайТЕ, колкото по бавно се храниТЕ, толкова по полезно за ВАС  Joyи за ВАШАТА храносмилателна система Simple Smile
Moharet късната закуска никак не е за пренебрегване Simple Smile Така организма ти не пости цяла вечер, и има ресурси да поправя вредите нанесени през деня Simple Smile Супер си, радвам се, че усещаш разликата преди и след Simple Smile

# 185
 reveranceПривет на всички слаботелесни и красиви Grinning!
Ще докладвам:

1. пияната вишна-22.03-9 блока
2.5 хранения-8.30;12.45;16.00;20.15;23.00-стриктна пчеличка
3.инатеста пчеличка
4.зелена пчеличка
5.мерителна пчеличка
6.Днес нямам водна пчеличка Sad
7.поетеска:
–зак:палачинка с овес трици-2 бл.
–обяд-запеканка от тиквички с кис мляко ,бадеми и ябълка-3 бл.;
–сл.зак.-избара,ябълка,слънч.семки и канела-1 бл.
–вечеря-пил филе,домати,краставици,зехтин-2.бл.
–късна-кис.мляко-1.бл
8.спортна пчеличка
9.Според мен днес завърших с 6 пчелички Simple Smile sohappy

# 186
  • Chicago/Varna
Попитали Далай Лама какво най-много го изненадва в човечеството. Той отговорил: ”Човекът! Защото жертва здравето си, за да печели пари. После жертва парите, за да си възвърне здравето. И след това е толкова неспокоен за бъдещето, че не се радва на настоящето; резултатът е, че не живее нито в настоящето, нито в бъдещето; живее, сякаш никога няма да умре, и после умира, без никога да е живял!"
Брех тоя Далай Лама  Peace За това стойте в Зоната, за да не си жертвате здравето,докато печелите пари Simple Smile И после няма да трябва да харчите пари за да си върнете здравето,и така ще сте спокойни за бъдещето, и ще се радвате на настоящето. Резултатът ще бъде, че ще живеем хем в настоящето, хем в бъдещето. И когато дойде време да мрем, ще сме живяли така, както никой не е живял! Аааа, ама как го извъртях  bowuu

# 187
 newsm74 newsm74 newsm74

1 -Дани1712, четвъртък, 22.03, 10 блока
2 - стриктна - 7ч -2Б, 10,30ч-1Б, 13ч -3Б, 17ч -1Б, 20,31ч-3Б
3 -инатеста
4 - ле-ле, днес  най-сетне май успях да хвана зелената пчела
5 - мерителна
6 - водна
7 -поетеса:
закуска - солено кексче в МВ
2-ра закуска - млечна пита ( опит за нов кулинарен шедьовър   chef, но макар и строго изчислен има нужда от още доизкусуряване, за да го споделя с вас)
обяд - сух таратор (от рецептите) + ябълка
сл. закуска -айрян+ лешници
вечеря - млечна пита
8 -спортна
9 -  newsm44  най-сетне успях да хвана и геройската
10 - май са 8 smile3521

Emigrantка , много си права, че напоследък наблягам на млечните. Това и аз го забелязах. И което е по-интересно, че аз до към 20-тата си година не хапвах нищо млечно, дори и като бебе не съм ядяла млечни попари и тям подобни. Майка ми се виждала в чудо с мен. А сега като ли че искам да наваксам всичко пропуснато. Дори съм си купувала по 100 гр от тия скъпите сирена и кашкавали само и само да ги опитам. Аз съм нулева кръвна група, която се води месоядна. А на мен месо не ми се поглежда. Дори се замислих дали не ставам вегетарианка. А за нулевата млечните са противопоказни. Така че аз съм явно някакво изключение, но явно ще трябва насила да променя тези свои нови навици, за да съм добре здравословно и да не жертвам здравето си, както е казал Далай Лама.

# 188
  Здравейте , искам да попитам нещо, в таблицата на блоковете има  дадени блокове за овесена каша.Тази каша от овесени трици ли е или от овесено брашно.Решил съм да закусвам с овесени трици , а в таблицата няма нищо за тях.
  Успех на всички в състезанието.

# 189
v68 , кашата, която е дадена в блога е от истински овесени ядки като тези http://riverspitter.blogspot.com/2010/08/quick-steel-cut-oats.html
а не такива, които познаваме в Бг.
За овесените трици избрахме да ползваме за 1Б 14 гр, че се получава доста голямо разминаване между различните източници.

# 190
  • София
ЗДравейте, момичета,

Имам следния въпрос - възможно ли е една незонова вечеря да развали всичко? т.е. да изляза от Зоната?

Тази седмица се храня доста стриктно. Цяла седмица работя изключително усърдно (много работа имам в офиса) по цял ден, без да ми се приспива през деня, без дори да ме заболява глават и вечер не съм размазана като се прибера вкъщи. Това ме наведе на мисълта, че съм в Зоната.

Снощи обаче бяхме на гости и мислех да внимавам какво ям ... обаче ... Embarassed имаше едни ужасно вкусни картофки със сметана .... и не можах да им устоя и се нахраних добре , та после и торта ядох.
Днес съм парцал - абсолютно понижена работоспособност, едва гледам.... нищо не мога да свърша като хората.
Дали съм излязла от Зоната, или просто натрупаната умора през седмицата си каза думата, а аз въобще не съм бита в Зоната? Не съм сигурна как да я разпознавам още.

ПС Колко време ще ми трябва да се върна пак там, ако пак се храня Зоново?

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 12:03 от Elyah

# 191
1.kami_pld-22.03-9 блока
2.5 хранения-7.30 обяд-12.00;сл.закуска-16.00 вечеря-18.00 преди лягане-22.00-стриктна пчеличка
3.инатеста пчеличка
4.зелена пчеличка
5.мерителна пчеличка
6. водна пчеличка
 7.пчеличка поет:
–закуска-палачинка с овес трици-2 бл./тази палачинка взеха всички в къщи да искат да им я правя мммммм много е вкусна/
–обяд-салата+пиле+зехтин-2 бл.;
–сл.закуска-айрян+бадем-1 бл.
–вечеря-зелен фасул+лук+зехтин+пиле+ябълка-3.бл.
–късна-кис.мляко+орех-1бл
8.спортна пчеличка
9.май  хванах геройската пчеличка

10.за първи ден няма прегрешения браво на мен  smile3501 вече си имам 8 пчелички накуп

Продължавам в същия дух  ядосах се на себе си колко бях несериозна нооооооооооо вече ще съм стриктна  Simple Smile

# 192
  • София
Цитат
ПС Колко време ще ми трябва да се върна пак там, ако пак се храня Зоново?
Доколкото знам, още със следващото Зоново хранене се връщаш обратно, стига да е Зоново де  Mr. Green и целия ден да е такъв  Peace И много вода  Hug

# 193
  • Chicago/Varna
dani1712 , kami_pld  smile3501 ,баравооо:)  Значи можело, а? Wink Аз май трябваше са покажа временните резултати по рано, за да имате повечко стимул Simple Smile
А съдията днес реши,че  31.Март,2012 ще бъде  последен ден от състезанието  #Crazy Имате право да си пуснете жалбите за преразглеждане в срок от 3 дена. Grinning

# 194
Аз мойта отдавна я пуснах, защото след няколко дена ще ме дисквалифицирате  Laughing А, чакай, ще НИ дисквалифицираТЕ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт