ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 46 446
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
1 .roksi12-22.03-четвъртък
2.хпанения5-8ч:12.30ч:16.30ч:20ч:23ч-стриктна пчеличка
3.инатеста получавам-много съм горда защото издържах да не хапна -направих много хубави м.ъфини със течен шоколад-казаха че са вълшебство...мммм Laughing
4.зелена пчеличка
5.мерителна пчеличка-всичко стриктно премерено
6.пих доста водичка
7.пчеличка поет-зак-пил.шунка+бадеми+киви:об-пил.месо+задушен стар лук+маслини:зак.кисело мл+1 орех:в.пил пържола+китайско зеле+ябълка -к .з.-кисело мляко+1 орех
8.спортна -нямам ходих ,но мисля че не е за пчеличка
9.по мойте пресметки 8  Thinking
кажете ми за това китайско зеле ,като обикновеното ли го смятаме?

# 196
http://www.bb-team.org/hrani/id/488769_kitaysko-zele-pe-tsay-surovo
Ако вземем предвид само В за китайското зеле излиза 1Б=280 гр, но ако извадим фибрите 1Б= 440 гр. Аз съм го брояла като обикновеното 400 гр.

Ох, Emigrantка , аз тъкмо днес се успокоявах, че малко остана, а пък ти.... Днес малко остана да го направя свободен ден, но си викам " Хайде, само още 3 дена, стисни зъби".

# 197
Като бъдеща (надявам се) психоложка искам да кажа, че дадения край в началото на състезанието би трябвало да се спази. Такава ни е нагласата, че като цяло трябва да знаем кога започва и свършва даденото "събитие". Психически един човек се подготвя за края още от началото. Както dani1712 каза "Стисни зъби, остават още 3 дни". Плуваш, плуваш, дошъл си до края и "Аха!" да се хванеш за брега и някой те издърпва още навътре в морето. Смятай, че сме загинали всичките. Мотивацията отива по дяволите. Поне според мен.  Simple Smile

Като цяло аз смятам да продължа да се храня по същия начин, защото колкото и много храна да приема и след като си свърша дажбата на вечеря (примерно) след това се чувствам много леко. Сякаш не съм яла от няколко дена, но корема ми въобще не е пълен. Много странно и хубаво чувство. Дори понякога сутрин бързам за лекции и едвам намирам време да се нахраня и гледам да е бавно в същото време, като стигна до там и ми е някакво леко, сякаш до преди 10 минути не съм яла и не съм бързала след това. А преди, когато закусвах и след това бързах за лекции, стомаха ме болеше, беше ми тежко и т.н...
С водата ми е много смешно - имам ли вода, мога да стоя и да я гледам пред мен и ми е спокойно. Пийвам си от време на време. Днес се прибрах за малко от лекции, че имахме по-голяма почивка, а и съм наблизо и мойта умна главица забрави водата пред лаптопа.. по пътя се сещам, че нямам вода и се стреснах. Какво ще правя без вода?! Аз без вода не мога да живея  Laughing Знам ли, че нямам вода и се панирам. Не чак толкова де, в нормалните граници  Blush И си купих вода по пътя, какво да направя  Joy Иначе има да гледам водата на колегите пред тях и да ми текат лигите и да си викам "Сега и аз ако имах едно шише вода, хич нямаше да го гледам, ами щях да си пия, пия..."  Joy А като ни свърши минералната вода у нас и гледайте кво става... от чешмата не се пие, защото е гадна. Тоест на нас ни е гадна, не ни харесва. (Емигрантка, говоря за мен и сестра ми, а не за мен и моите приятелчета, да поясня аз.. Crossing Arms Laughing) И чак ми идва да отида в магазина и да изкупя всичките 10л шишета с вода. Нали знаете какво става, когато отидеш да пазаруваш гладен в магазина? Е, същата работа  Grinning

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 17:59 от MeRiTo`

# 198
  • Chicago/Varna
Ok, OK Simple Smile Молбата ВИ Мерито беше преразгледана от съда, в следствие на което  решението бе взето : 26. Март, понеделник за последен ден Simple Smile Което означава, че неделя сутрин,  и понеделник сутрин трябва да се изтеглите, на гладно, и после да ми кажете средната цифра от двата дена на лични, и вторник или сряда като преработя резултатите, ще обявим първите 3 медалиста  Grinning. Между другото така е и по добре за мен, че изпаднах малко в ужас, че времето ми става все по кът тия дни. Местим се в нова къщичка, и това е най най най големия кошмар. Не съм предполагала колко джунджурии и милиарди глупости има из чекмеджетата, а пък да не говоря къв ужас е в гаража Simple Smile 2 дена само гаража ще имам да изпразвам   ooooh! Така че по добре да си изкараме 15 дневното състезание Simple Smile Споко, не се паникьосвайте  Hug

# 199
  • Chicago/Varna
roksi12,  ако не си ходила на кратко маратонче, не си за спортна пчеличка, което значи, че завършваш деня със 6 пчелички  Hug Hug

# 200
1.  MeRiTo, 23.03 - петък; 9 блока.

2. 5 хранения
9:30 - 3 блока
15:00 - 2 блока
17:30 - 1 блок
20:30 - 2 блока
23:30 - 1 блок
Стриктна пчеличка

3. Инатеста пчеличка.

4. Зелена пчеличка.

5. Мерителната пчеличка.

6. Водна пчеличка.

7. Хайде на пчеличките поети:
Закуска - баница с трици + сирене + маслини + (1 ябълка).
Обяд - ммм, тук си сготвих нещо с гъби, пилешко филе, чушки, домат + салата от останалия половин домат + маслини + ябълка за десерт. Беше много вкусно.
Следобедна закуска - сирене + мед + орех.
Вечеря - пилешко месо + киви + ябълка + маслини.
Преди лягане - сирене + ябълка + маслини.

8. Спортна пчеличка - тренирах.

9. 7 пчелички.

10. Според мен днес също улових 7 пчелички и една геройска  Heart Eyes И мисля, че избих един търтей вече. Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 00:19 от MeRiTo`

# 201
Emigrantка , да ти е честита новата къщурка. Да ви носи топлина и уют на теб и твоето семейство.

И аз разбира се, че ще продължа да се храня по този начин. Но си позволявам понякога, когато нямам нещо готово наготвено да си сипвам от яденето на домашните на око или включвам по-често червени храни. Затова вече започна да ми става затормозяващо, че нямам много време преди работа, а понякога трябва да готвя 3 манджи, че синът ми и той предявява претенции.
Ето вчера излизах за по-дълго навън и храненията ми бяха на око, но според мен е по добре така, отколкото с баничка или пица в ръка.

1 -Дани1712, петък, 23.03, 10 блок(?)
2 -стриктна пчеличка -6 хранения - в7ч -2Б, в 11ч -1Б, в 13,30ч-?Б, в 16,30ч-1Б, в 19ч -?Б, в22,30ч-1Б
3 - инатеста пчеличка
4 - червен търтей
5 -мързелив търтей - обяда и вечерята бяха на око
6 -водна пчеличка
7 -пчеличка поет:
закуска - млечна пита
2-ра закуска - домат, извара и зехтин
обяд - бях готвила за домашните мусака с тиквички, ориз и телешка кайма, та си сипах от нея - мисля че не беше повече от 3 блока
сл. закуска - извара, настъргана ябълка и сусамов тахан - много добра комбинация - получава се нещо като кремче
вечеря - пак на око - маринован патладжан и сирене + чаша вино
късна закуска - отново извара( попаднах на една страшно вкусна)+ябълка+сусамов тахан
8 -спортна пчеличка -много ходене
9 -тцъ
10 - 5 пчелички + 2 търтея

# 202
  • София
Ох Емигрантка, и аз наскоро смених жилището и не искам да си спомням какво беше докато се наредихме окончателно. Да ти кажа аз си реших проблема като пратих голяма част от ненужните вещи на боклука Simple Smile

dani1712 , моля те, да споделиш каква е тази вкусна извара, защото аз пробвах поне десетина вида и само един засега не съм го дала на кучето Simple Smile

# 203
  • София
1. Moharet - 23.03 - петък - 9 блока
2. Хранения на ден - 5 - сутрин 09:00ч, обед 13:00ч, следобед 16:00ч, вечер 20ч, късна закуска 23:00 - стриктна пчеличка
3. Инатеста пчеличка
4. Зелена пчеличка
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поет
Закуска - мед, сусамов тахан, пилешка шунка
Обяд - домат 1В, извара 3П и зехтин, десерт - ябълка 1В и портокал 1В
Сл. закуска - шунка, киви и 3бр кашу
Вечеря - огромна салата от домати, краставици, зелена салата, лук, риба тон и зехтин - 3П,2В,3М, десерт - ягоди 1В
Късна закуска - кисело мляко и кашу
8. Спортна пчеличка
9. 7 пчелички и една геройска
10. Според мен вчера улових 8 пчелички

# 204
Moharet , изварата е в пласмасови кутийки по 0,5 кг с дръжка.Написано е  кашкавалена извара "Лудогорие" - с. Дянково, Разградско. Нарисувани са 2 жени в народни носии. Но я вземам от квартален магазин, по големите хипермаркети не съм я виждала.

# 205
Намерих някаква рецепта, която ми изглежда, че може да я натаманим за наща си Зона - Суфле от броколи и яйца. Във фурна мисля, че пак ще може да се сготви. Че ми стана интересно. А микровълновата ми е не е толкова специална  Laughing

# 206
1.kami_pld-23.03-9 блока
2.5 хранения-8.00 обяд-12.00;сл.закуска-16.00 вечеря-18.00 преди лягане-22.00-стриктна пчеличка бях много стриктна вчера  Simple Smile
3.инатеста пчеличка
4.зелена пчеличка
5.мерителна пчеличка
6. водна пчеличка
 7.пчеличка поет:
–закуска-сирене+яйце+ябълка-2 бл.
 обяд-салата+пуешко филе+зехтин-2 бл.;
–сл.закуска-айрян+бадем-1 бл.
–вечеря-леща+лук+зехтин+сирене+киви-3.бл.
–късна-кис.мляко+маслини-1бл
8.спортна пчеличка
9.геройската пчеличка

10. 8 пчелички

решила съм до края без прегрешение стриктно в зоната  newsm10

# 207
Moharet, благодаря ти за разясненията за сусамовия тахан!
Ще видим къде ще търся, явно няма да е от големите вериги - може би он-лайн ще си поръчам. Само дано ми допадне вкуса.

# 208
1 roksi12-23.03-петък

2хранения 5- 8.30ч:12.30ч:16ч:20ч:23ч-стриктна пчеличка
3инатеста пчеличка
4зелена пчеличка
5мерителна пчеличка-всичко много точно премерено
6водна пчеличка-успях да пия вода
7поетеска-зак.-сирене+киви+маслини:об.пил.месо+задушен лук+печена чушка+маслини:зак.-кисело мл+1 орех:в.пил. месо+домат+крас.+лук+маслини:к.з.-кисело мл+1 орех
8спортна имам карах колело
9мисля да са 7
момичета ,  мисля че ще ни е малко гадно като свърши състезанито-така сякаш се чуваме всеки божи ден и малко или много си съпричастен към всички ,аз поне свикнах доста с вас и ви чувствам близки въпреки че не се познаваме ,с интерес ви чета и "следя"дано някой измисли нещо което да ни кара ,отново да пишем всеки ден, за да не се разпадне групичката Hug

# 209
1.  MeRiTo, 24.03 - събота; 9 блока.

2. 5 хранения
10:30 - 3 блока
15:30 - 2 блока
18:30 - 1 блок
20:00 - 2 блока
22:00 - 1 блок
Стриктна пчеличка

3. Инатеста пчеличка.

4. Зелена пчеличка.

5. Мерителната пчеличка.

6. Водна пчеличка.

7. Хайде на пчеличките поети:
Закуска - пилешко филе + яйце + маслини + ябълка + грейпфрут.
Обяд - пилешко филе + домат + ябълка.
Следобедна закуска - кисело мляко.
Вечеря - палачинка - яйце + извара + трици.
Преди лягане - печени чушки с чесън и оцет + сирене.

8. Спортна пчеличка - играхме аеробика в парка  Laughing

9. 7 пчелички.

10. Според мен днес улових 7 пчелички и една геройска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт