ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 46 468
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Moharet , ти хубаво даде този сайт, ама знаеш ли колко голям списък си приготвих и колко пари ще отидат #Crazy. Според мен са точно тези ядки, но могат да се смелят леко в машинката за кафе и ще станат като овесена каша, а иначе ще бъдат като варено жито.

Другите интересни и много полезни неща, които си набелязах са чиа http://www.recipemagician.com/produkti/chia-salvia/ и конопено семе http://bio-lifestyle.net/?p=661

Xaxaxa, затова казах, че ще изчакам да взема заплата, за да си направя една солидна поръчка.
И аз съм си набелязала същите неща и някои други  Hug

Сега малко офф...Много се дразня на бг био магазините. Първо са неоправдано скъпи. Второ няма никакво разнообразие и ако си харесам един продукт в един магазин, то неминуемо друг продукт ще липсва. Това е доста дразнещо. А и още нещо - не ми харесва факта, че повечето продукти са произведени в Румъния. Нямам нищо против съседите ни, но някакси им нямам доверие точно за този вид храни.

# 241

Emigrantka,това което е написала дани за кълновете е така,зависи какви семена ще сложиш за покълване и колко време ще ги чакаш ,аз не ги чакам толкова големи да стават -най много 1см
опитайте може и да ви харесат Hug

1 .roksi12-25-03-неделя
2.хранения 5 с промяната на часа аи ужас [ smile3524    8ч:12.30:17ч:20ч:23.30ч-стриктна пчеличка
3.инатеста пчеличка
4.зелена пчеличка
5.мерих всичко точно
6.пих и доста вода 2.5л
7.пчеличка поет-зак-пил.шунка+киви+1орех:о-риба задушена +аспержи на пара+кълнове+1л лека майонеза зак.кисело мл+1орех:в-като обяда:к.з.-1/2 ябълка+3бадема+пил.шунка
8. спортна пчеличка -не нямам

9.6пчелички  MOHARET,ИНТЕРЕСЕН БИОМАГАЗИНhttp://www.zoya.bg/shop/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8.88

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:36 от roksi12

# 242
Емигрантка, аз имам записани мерки, които са отдавна, но като започнахме състезанието се премерих отново и бяха еднакви.. Утре ще видим колко са =)))

Аз питах в един магазин "Здраве" дали имат някакви кълнове и магазинерката ми каза, че има семена от жито, пшеница, семки и сами трябва да си ги приготвим... ама нещо ми е много странно да ям такива неща  Laughing И се чудя дали да пробвам. Кажете кои са най-вкусни и на вас ви допадат, че да знам от кои да пробвам като за начало, че после има да се чудя какво да ги правя, ако не ми харесат. То не е и гаранция, че ще ми харесат и тези, които на вас са ви харесали де, но все пак  Rolling Eyes
Merito, опитай с кълнове от слънчоглед, боб мунг и пшеница - със сигурност ще ти допаднат. Аз ги подържам навлажнени поне два дни, така че да им станат поне два сантима кълнчетата и ммм много са ми крехки и вкусни.

# 243
  • София
Момичета, много ми е мъчно, но ще трябва да направя последния отчет  Sob

1. Moharet - 26.03 - понеделник - 9 блока
2. Хранения на ден - 5 - сутрин 08:30:00ч, обед 12:30ч, следобед 16:00ч, вечер 20ч, късна закуска 24:00 - стриктна пчеличка
3. Инатеста пчеличка
4. Зелена пчеличка
5. Мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поетеска
Закуска - мед, сусамов тахан, пилешка шунка
Обяд - омлет от 2 яйца и извара 1П, домати 1В, ябълка 1В, портокал 1В, кашу 3М
Сл. закуска - направих си извара, ябълка и тахан (май беше по идея на dani1712 Hug) супер вкусотия стана
Вечеря - пиленце 3П, салата домати, краставици, печени чушки, лук, зехтин 2В и 3М, ягодки 1В
Късна закуска - кисело мляко и кашу
8. Спортна пчеличка
9. 7 пчелички и една геройска
10. Според мен днес улових 8 пчелички

Момичета, хайде най-късно след Великден да си направим второ състезание  Praynig Много ми беше яко през последните две седмици. Много е приятно чувството, че има толкова много хора, които са ти съпричастни и с които можеш да си споделиш.
Емигрантка, голямо благодаря за страхотната идея, която ни даде и че ни търпя и беше с нас през цялото време   bouquet

# 244
 Weary Последен доклад ъа пзрвия тур! smile3518
Ще ми липсва всичко това!Но яе си го продължаваме самостоятелно до следващия тур smile3521

1. пияната вишна26.03-9 блока
2. Стриктна пчеличка-5 хранения-9.30,14.00,17.00,21.15,24.00(следва)
3. няма пчеличка Embarassed(Шоколад-2 квадратчета)
4. Като махнем шоколада всичко беше благоприятно
5. мерителна пчеличка
6. водна пчеличка
7. поетеса-зак.-овес.ядки,сирене бадеми-2бл.;обяд-филе,сирене,ябълка,маслини-2бл.;сл.зак-извара с тикваи сл.семки-1бл.;вечеря-скумрия с дом сос на фурна,киви-3бл.;и кусната ще е кис.мляко-1бл.
8. спортна пчеличка
9. 6 пч.и един търтей newsm78

Емигрантка,благодаря,че даваш толкова от енергията си за да ни накараш да сме по-стриктни! newsm20

Мисля,че успя да ни вкараш малко в пътя и мисля,че всички го усещаме вече!Остана да видим кой колко е заслабнал Laughing!Е със сигурност нладите и по-здрави от нас момичета ще имат по-добри резултати,но пък зоновото чувство си го имаме всички newsm19

Хайде на кантарите,дружина! goodscale

# 245
1.  MeRiTo, 26.03 - понеделник; 9 блока.

2. 5 хранения
9:00 - 3 блока
14:30 - 2 блока
17:00 - 1 блок
19:30 - ?! блока
24:00 - 1 блок
Стриктна пчеличка

3. Биг биг гаден лаком търтей.

4. И тук червен търтей. Забравих се направо..

5. Мерителната пчеличка. Имам ли я всъщност?

6. Водна пчеличка.

7. Хайде на пчеличките поети:
Закуска - пилешко филе + сирене + яйце + печени чушки + маслини + грейпфрут.
Обяд - пилешки крилца + сирене + маслини + грейпфрут.
Следобедна закуска - кисело мляко + канела + стевия.
Вечеря - тук замина коня у рЯката... то не беше кренвирши, то не беше пилешки бут, то не беше картофи, салата маруля с репички, лук и чесън, торта, шоколад, вино... брех, брех, ужас Sad
Преди лягане - и от тук се връщам в Зоната и утре тотално съм там и не мърдам! Кисело мляко + орех.

8. Спортна пчеличка - тренирах.

9. Няма 7 пчеличкен.

10. 6 пчелички + 2 гадни  Tired

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 00:39 от MeRiTo`

# 246
1 - Дани1712, понеделник, 27=6.03, 10 блока
2 - стриктна, 5 храненея, в 6,30ч -2Б, в 10,30ч -1Б, в 13,30ч -3Б, в 17ч -1Б, в 20,30ч -3Б
3 - инатеста
4 - червен търтей
5 - мерителна
6 - водна
7 - поетеса:
закуска - баница с кайма и гъби
2 -ра закуска - сладкиш с тиква
обяд - яйчно руло с тиквички и извара
сл. закуска - айрян + лешници
вечеря - зелена манджа + пилешки шницели
8 - спортна
9 -
10 - отново 6+1

Видях, че Moharet  и roksi12 включват и пилешка шунка. Бихте ли ми написали на коя фирма е и по колко грама я хапвате. Че аз май не съм забелязвала такава , все свинска по магазините. Пилешко съм вземала само пушено филе, но пък се мъча да избягвам пушените неща, така че " не е само една беля".

# 247
  • Chicago/Varna
Ех, момичетаааа, колко сте ми мили  Hug Благодаря ви от сърце  newsm76  за милите думи тук и на лични  Hug И всъщност аз трябва да ви благодаря за усилията които положихте, и че бяхте толкова изпълнителни и прилежни Hug И много ,много ,много се радвам че направихме този турнир, и станахме някак си по близки и задружни Simple Smile И най-важното-  newsm68 - до сега който ми е докладвал килограми, всички са на минус  newsm44 Но когато получа от всички последния докладван ден и килограмите, тогава ще покажа резултатите   smile3525

само моля да ме извините, че тези дни не успявам да отговарям на всяка една от вас за изминалия ден, коя с колко пчелички е свършила деня, но ми е малко напрегнато с времето. Хем бягам на работа, хем местя малко по малко багаж, хем да напазаря и да наготвя, после да  хвърча с прахосмукачката след космите на кучето, и  помагам и  с домашни и какво ли още не , и имам вече 3 огромни купчини с пране за сгъване  ooooh! Ама ще чакат  Laughing Обаче през цялото време съм в зоната Simple Smile Напред на зад с кутийките, ръбам пържолката в колата, хапвам си закусчицата в офиса Simple Smile Пълна лудница  Joy  И при всяка свободна минута гледам да скокна тук, да мога да записвам, че да не ми се натрупат много дни на веднъж, и да не се объркам, и по погрешка да ощетя някой  Laughing Но ми е супер голям кеф цялата тази бъркотия в момента, чувствам се жива, и пълна с енергия, и най вече с вас ми се развесели живота, върнах се някак си в детските години на игрите  Hug И като гледам резултатите, съм още по доволна. Сигурно го приемам много лично това състезание ,ама аз съм си такава, емоционална  Laughing  newsm51
Хайде банда, чакам последните докладвания и после ще доиде най чаканото нещо Simple Smile-резултатите  bowuu

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 08:42 от Emigrantка

# 248
1.kami_pld-26.03-9 блока
2.5 хранения-закуска-7.30 обяд-12.00;сл.закуска-16.30 вечеря-18.30 преди лягане-22.30
-стриктна пчеличка
3.вчерашния ден нещо май прекалих пак със сладкото
4.зелена пчеличка
5.мерителна пчеличка
6. водна пчеличка
 7.пчеличка поет:
–закуска-сирене+яйце+ябълка-2 бл.
 обяд-салата+пилешка пържола+зехтин-2 бл.;
–сл.закуска-кис.мляко+бадем-1 бл.
–вечеря-скумрия+салата+киви 3.бл.
–късна-кис.мляко+орех-1бл
8.спортна пчеличка
9.геройската пчеличка
10. 7 пчелички и 1 търтей  
това състезние ми се отрази много добре само с тези сладки неща малко бъркам но все пак отслабвам и се чуствам  супер  Simple Smile

# 249
1.-roksi12-26.03-понеделник
2.хранения 5 -8ч:12ч:16.30ч:19.30ч:22ч-стриктна пчеличка
3.инатеста
4.зелена
5.мерителна
6.водна
7.поетеска-зак.-пуешко филе+портокал+бадеми:о-гъби+лук+зехтин+пуешко:сл.-пуешко ф.+домат+портокал+маслини:в-пак гъби+лук+пил.месо+зехтин :к.в.-шунка+портокал+бадеми
8.спортна мързелана Embarassed
9. 6 пчелички-всички други отлетяха да събират прашец за медеца на moharet :hug

момичета нещо ми е гадно от утре няма вече отчети newsm45 обаче съм сигурна че ШЕФА е замислил нещо друго за да не ни изпуска от поглед кажете...... нали ни беше много готино Laughing Laughing еи...... сладурки нали продължаваме да се храним по същия начин да не се откаже накой Naughty

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 11:56 от roksi12

# 250
момичета нещо ми е гадно от утре няма вече отчети newsm45 обаче съм сигурна че ШЕФА е замислил нещо друго за да не ни изпуска от поглед кажете...... нали ни беше много готино Laughing Laughing еи...... сладурки нали продължаваме да се храним по същия начин да не се откаже накой Naughty
От днес няма Sad
Няма значение.. аз И днес като по часовник 9:30 будна и ставам да си приготвям закуската. Вчера бая си похапнах, ама днес за сметка на това мисля 2 пъти да тренирам. Даже първия път почти го свърших  Peace
Нямам търпение за резултатите вече  Laughing

# 251
Дани пилешката шунка която купувам е на ф." МЕС-КО "Петрич смятам си я както свинска деликатесна  на тадем до3% мазнини.Всички ги смятам по 42гр за 1бл. мисля че така е правилно кажете ако бъркам нещо Thinking

# 252
  • София
 dani1712, сега като гледам, май малко съм послъгала, защото това, което взимам е роле, а не шунка. Мисля, че е същото, за което говори roksi12:

http://mes-ko.com/?p=pr_3&s=153&lang=BG

Също много ми харесва и едно пуешко роле, ама него по-рядко го взимам, защото пише, че има нишесте:

http://bravo-bg.com/products/?productId=25

И двете ги смятам по 42гр.

Момичета, вие как си приготвяте елдата според Зоната  newsm78 Аз досега винаги съм я правила с лук и сметана и става супер, ама нали сметаната не е препоръчителна, та реших да попитам, щото просто сварена нещо не ми харесва Simple Smile

А и още нещо - някой смятал ли е колко грама киноа са 1 блок? Според мен трябва да е също около 14, ама не съм сигурна.

# 253
  • София
Аз елдата я ям с извара или сирене, 50 грама сурова са 4 блока  Peace Киноата е също като елдата  Hug

# 254
  • София
Аз елдата я ям с извара или сирене, 50 грама сурова са 4 блока  Peace Киноата е също като елдата  Hug

Мерси много за бързия отговор  Hug
Вече си приготвих елда със сирене и счукани фъстъци за утре за следобедна закуска, пък ще видим дали ще ми хареса:)

Общи условия

Активация на акаунт