ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 45 820
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Е, да, то така означава, че цялата Зона е болестна - ядем и слабеем  Laughing

# 466
MeRiTo`,Аз до колкото си спомням, сложих около една препълнена чаена лъжичка , горе долу, щото добавях, добавях, на око, и ми се струва че в края беше към пълна чаена лъжичка Simple Smile
 Иначе аз пак да се оплача.... ooooh! Вече съм в тотален истински стрес. Не се бях качвала на кантара много много време. И вчера си обувам едни дънки, и нещо необикновено хлабави ми бяха,и вечерта, след като се навечеряхме, се заговорихме с мъжо че нещо май с килата... и реших да се изтегля,и това след като съм вечеряла,и кво показва кантара-48.200.  А днес сутринта... ooooh! на гладно-47  Rolling Eyes Много съм объркана вече, не знам какво да правя, не мога да си увелича блоковете повече от 11, няма как да ги погълна. Като увелича още повече мазнините, после грам пък не ми се яде нищо до следващото ядене. Наистина не знам какво става. Вече една година от както съм плътно в Зоната, при мъжо всичко е ок, седи си на килата,ама аз.. Rolling Eyes Отделно от около 2-3 седмици забелязах, че нещо съм необикновено отпаднала, спи ми се често. Не знам кво става. Дали не е от слабост. Краката ми са точно като клечки за зъби. Мислех да
изляза от Зоната, да ям квото си искам, после ме хваща страх, да не ми се върнат онези проблеми които имах със сърцето,и  от които се отървах благодарение на зоната. Не съм и  тренирала от около месец вече, и наистина съм в пълен стрес тоя път ooooh!

А стига бе.. това все едно аз съм го писала - дословно! Не Излизай от зоната - няма смисъл, аз последните две седмици бях подплашила майка ми  - гледала по телевизията за анорексията, а аз се тегля и изненада - 46,5 едва хващам.. Мамето ме заразпитва, накупи витамини, зашото пък и се оплаквах от сънливост и немощ, пиех по 4 кафенца и не ми стигаха. А аз си хапвам по 10 - 11 блока от доста отдавна, не ги броя особено даже и не тегля с кантарчето от доста отдавна, но смея да твърдя че съм доста точна в грамажите.

И така.. купи мамето мулти витамини, пия ги от около 4 дни и вчера се събудих БОДРА и Свежа точно както преди - в началото на зоната, преди да ме хване това пролетно уморение:)
Днес си бях при лекарката - излязоха ми изследванията - супер са - хемоглобина се е повишил, желязо и всичко си ми е наред, имаше някакви тромбоцити май, но лекарката каза че е напълно нормално заради сезона и пролетна умора. Предписа ми ударни дози витамин ц и е и б комплекс и ме прати да си ходя по живо по здраво.
За да не слабея повече каза да се храня просто с по калорични неща - вместо порция салата с протеин - салата , хляб, протеин, авокадо. Да си позволявам десерти по често, едното ми хранене през деня да е само плодове с протеин и повече мазнини.
Бях решила че наистина ми е малко храната, че е от топлата вода със сода която пия от скоро, от проблемите със  щетовидната жлеза и тн, отделно тормоз от родата че съм се вманиачила едва ли не, а аз ама изобщо не съм - продължавам си в зоната и ще си хапвам вече и повече авокадо и мазнини а от време на време ще комбинирам пържолки със сладолед например, а и с нетърпение чакам дините и пъпешите а  ами черешките....

# 467
Май на вас двечките, Zonirai I Emigrantka ви трябват няколко дена активна почивка на свеж въздух извън града! Милите те Hug всичко ще е наред. Защо не вземете да пиете спирулина, много е хубаво!

# 468
  • Chicago/Varna
ZoniRai  точно за витамините си говорех с мъжо снощи. Много странно, но имам чувството, че точно ми липсват витамините. От вчера почнах да ги пия. Въпреки че ядем в къщи много плодове и зеленчуци, всички знаем каква е храната вече, и какъв боклук е. Скоро и слушах по радиото тук, за доматите , как ги произвеждат във флорида, върху пясък... Shocked. Кви витамини да има в тях и в другите зеленчуци. Тука няма баба и дядо, да ти скъсат от градината натюр органик Simple Smile  И сега почвам една седмица 10.30 да се пробвам да съм в леглото вече, да имам поне 7-8 часа сън, и мисля че ще съм ок. От зоната няма да излизам. Защото само тук не мога да се разболея Simple Smile Обаче понеже последните 4-5 дена наистина се чувствах много уморена и недоспала, и тоя Сиърс го признах направо. Веднага Айказаноидите почват да говорят Simple Smile Забелязах, че като не се чувствам енергична, както подобава в Зоната, и сутрин като си погледна Айказаноидите  Joy и потъват ли потъват Simple Smile) Веднага ми показва кога нещо не е наред Simple Smile Но определено ще си пусна изследвания след около две седмици. Пустите му игли значи, само заради тва се ослушвам Simple Smile) като видя игла и ми прималява, и веднага ме слагат да легна  Praynig На болка търпя повече от всеки, обаче като видя игла Simple Smile) Не знам кво ми става, омекват ми капачките Simple Smile Ама ще отида, ей така от любопитство Simple Smile

# 469
  • Chicago/Varna
Май на вас двечките, Zonirai I Emigrantka ви трябват няколко дена активна почивка на свеж въздух извън града! Милите те Hug всичко ще е наред. Защо не вземете да пиете спирулина, много е хубаво!
А хааа, Gjia Grinning Това не плаши душите наши Simple Smile Това се случва на всеки, който стои много много месеци в Зоната Simple Smile) Важно е какво говорят изследванията. Сега като подпукам витамините, и като почна пак да тренирам, и ще вляза в час. Хич няма да се дам Simple Smile Ако не се чувствам комфортно в тялото ми, за кво ми е да имам други цели в живота, това е най важното Simple Smile И с рогата на пред както се казва Simple Smile Има моменти,  когато се да се притесня малко, нооо, и за това има лек Simple Smile Преди лягане за лека нощ се чете " Законът на привличането" и заспиваш зареден с положителна енергия, и подсъзнанието работи ли работи  в твоя полза Simple Smile И така ставаш железен Simple Smile Ние с мъжо така работим, при най малките наченки на притеснение Simple Smile Било финансово, било здравословно или квото и да е Simple Smile Така че за всичко има решение Simple Smile както казват американците : Think positive  Hug

# 470
Момичета, бихте ли ми казали с какъв темп отслабвате с тази диета? Имам някъде 15-20 кг. за сваляне. Интересува ме за колко време би се случило, горе-долу.

# 471
Ако спазваш всичко точно , придържаш се към зелените храни и  не си позволяваш изкушения около 3-4 кг на месец се свалят.

# 472
  • au bout du monde
От една седмица съм в зоната и съм -400г Simple Smile Хапвам си понякога и от червените храни-трици,овесени ядки и два пъти кафяв ориз. Имах и в 3 дни сладки прегрешения Blush Дано да продължа да свалям Praynig

# 473
La Libellule , Поздравления! Това си е един много добър резултат за хранене с толкова отклонения. А като си помислиш, че ако беше съвсем стриктна можеше да стигнеш и 1 кг за седмица, какъв по-голям стимул да си още по- изпълнителна.

Emigrantка , така ми харесваш много повече - позитивно настроена и с високо вдигната глава. Наистина доста ти се струпа на главата с това местене, а и с нас се занимава  Hug. Явно организма ти дава сигнал, че има нужда от почивка. Отдай й се пълноценно и тялото ще ти благодари подобаващо.

# 474
  • au bout du monde
dani1712 , съмнявам се да бях стигнала до -1 , тъй като искам да сваля към 3кг само, дори околните ми казват,че няма смисъл, на мен обаче ми пречат.
Тази седмица ще гледам без сладости. Проблемът е, когато сутринта се събудя и ми се яде сладко Thinking

# 475
Сложи си като цел да не ядеш 2-3 дена и после ще забравиш Simple Smile Ако сладкото ти е изчислено, го смени с плод. Аз като си наготвя нещо, което е точно изчислено и само трябва да си го затопля /като някоя мусака от блога, например/ и ми е много кофти, че нямам плодче за десерт Grinning И в повечето случаи си слагам 1 блок от сготвеното и си запържвам или сварявам едно яйце, я сирене си слагам или пък ако имам някакво месо, че да мога да ям плод после  Laughing

# 476
  • au bout du monde
Плодове си ям и мн ги обичам. 5 дни изкарах без нищо сладко и на 6-тия още със събуждането и ми се прияде шоколад. Мн обичам на линд 80% какао Heart Eyes Може ли за мазнинки да го ям?

# 477
Не прекалявай, защото все пак е от червените храни Simple Smile Ако искаш по-бързи резултати..

# 478
Ако спазваш всичко точно , придържаш се към зелените храни и  не си позволяваш изкушения около 3-4 кг на месец се свалят.
Мога да спазвам нещата точно, но със зелените храни ще ми е по-трудно. Днес започнах. С времето, като свикна, може да ми бъде по-лесно.
Честно казано вашата тема много ме впечатли. Никой не се заяжда, текат състезания, имате много полезен блог. Това си е направо реклама за режима, щом хората са толкова уравновесени.  newsm53

# 479
  • Chicago/Varna
dani1712  то самото местене  само по себе си не е страшно, но като го комбинираш с липса на време-Сутрин да бързаш, да приготвиш закуски, да закараш детето на училище, от там  на работа, после от работа да хвърчиш до у-ще да взимаш детето, от там пак на работа, от там пак обратно бързаш за плуване, от там колкото време остане, почваш с багажите, до късно вечерта, и отделно стреса, че продадохме къщата, и имахме срок да се изнесем, и си беше стрес Simple SmileА мъжо няма как да остави бизнеса и да помага, той в офиса по цели дни, и само за големите неща се погрижи, и кажи-речи всичко беше на мой гръб. Ако имах време, малко по малко да изнасям ,нямаше да се стресирам така, но сега вече всичко е повече от перфектно Hug

Честно казано вашата тема много ме впечатли. Никой не се заяжда, текат състезания, имате много полезен блог. Това си е направо реклама за режима, щом хората са толкова уравновесени.  newsm53
adiba Благодарим за милите думи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт