ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 45 882
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Chicago/Varna
Ами аз до колкото виждам, май само 2 състезателки ще има, така, че по добре да изчакаме, явно не всички са готови, и  като се нагласят психически, тогава да почнем. Иначе няма стимул , ако са само 2-ма или 3ма. Така че, ще изчакаме да се съберат желаещи. И дани има нужда от почивка, и мохарет е много заета в момента, пияната вишна май също няма много време в момента. Нека да изчакаме, всеки да си каже мнението  Hug Иначе можеш да върнеш на зад из страниците, където беше състезанието, и да се запознаеш с правилата. Мисля, че в края на предната тема го започнахме  Hug

# 451
Emigrantка ,благодаря за отговора.
Аз днес наистина закъснявах и натъпках всичко в устата ,което никак не ми доставя удоволствие.На обяд съм се забелязала как ми е сладко да си похапвам кутийката със салата ,мога и 1 час да си хапвам,ама ми е сладко и се наслаждавам.

# 452
Имам проблем със стевията. Направихме си със сестра ми десерта с овесени ядки от блога, а и преди си бяхме правили нещо със стевия и винаги не можем да улучим колко да сложим. То да стане сладко.. не е. Голяма ни е мъка  Joy Долу-горе колко стевия слагате в тоя десерт?

# 453
  • Chicago/Varna
MeRiTo`,Аз до колкото си спомням, сложих около една препълнена чаена лъжичка , горе долу, щото добавях, добавях, на око, и ми се струва че в края беше към пълна чаена лъжичка Simple Smile
 Иначе аз пак да се оплача.... ooooh! Вече съм в тотален истински стрес. Не се бях качвала на кантара много много време. И вчера си обувам едни дънки, и нещо необикновено хлабави ми бяха,и вечерта, след като се навечеряхме, се заговорихме с мъжо че нещо май с килата... и реших да се изтегля,и това след като съм вечеряла,и кво показва кантара-48.200.  А днес сутринта... ooooh! на гладно-47  Rolling Eyes Много съм объркана вече, не знам какво да правя, не мога да си увелича блоковете повече от 11, няма как да ги погълна. Като увелича още повече мазнините, после грам пък не ми се яде нищо до следващото ядене. Наистина не знам какво става. Вече една година от както съм плътно в Зоната, при мъжо всичко е ок, седи си на килата,ама аз.. Rolling Eyes Отделно от около 2-3 седмици забелязах, че нещо съм необикновено отпаднала, спи ми се често. Не знам кво става. Дали не е от слабост. Краката ми са точно като клечки за зъби. Мислех да изляза от Зоната, да ям квото си искам, после ме хваща страх, да не ми се върнат онези проблеми които имах със сърцето,и  от които се отървах благодарение на зоната. Не съм и  тренирала от около месец вече, и наистина съм в пълен стрес тоя път ooooh!

# 454
И аз слагах, слагах... ама определено май беше по-малко от чаена лъжичка, следващия път така ще пробвам. Аз тия дни ям сладолед всеки ден, ама кантара отива надолу. Тая сутрин показа 56,0кг  Shocked Никога не съм виждала такова число  Joy Joy
И да ви се похваля, от този момент нататък си имам електронно кантарчееее и съм много щастливаа  newsm44 До сега бях с едно хилаво от левчето (неелектронно, как му се вика? Grinning), ама ми вършеше работа някак си  Laughing
Емигрантка, не знам какво да правиш, ти си спец по тая работа..  Sad Чак пък да не можеш да спреш да слабееш.. не знам. Освен да не ядеш по грамове, а на око? Дали няма да свърши работа? Разбира се, че винаги се слагат няколко грама в излишък, ама де да знам, пак си си в Зоната, така че може и да няма кой знае каква разлика. Или пък да слагаш повече протеини.. Но не е добре така  newsm78

# 455
Emigrantка ,  spoko spoko spoko
Защо не попиташ там твоите съветници от сайта на Доктора, да си кажат и те мнението за това слабеене. Но според мен с увеличение на блоковете няма да стане, защото при застой те се увеличават и започва отново прогресивно слабеене. Другият вариант, който бих те посъветвала или да спреш с точното мерене и да минеш само на око, или да започнеш да включваш по-често червени храни. В "Ние и Зоната" д-р Папазова съветва точно това - когато искаме да спрем да отслабваме да вклюваме и червени храни,защото по-важно е ,че имаме пак точния баланс между П,В и М, независимо от какъв произход са. Пусни си кръвни изследвания, да не би тази слабост да е от анемия newsm78(искрено се надявам всичко да е наред). Пиши какво са ти казали или какви са резултатите от изследванията. Hug Hug Hug

# 456
Ох, Еmigrantka, как ми се ще да имам твоя проблем с кантара. Ама който е стриктен много време така става. Защо не почнеш да вземаш сутрин лъжица мед и тахан, някой го беше препоръчал тук.

# 457
Еmigrantka , а какво мислиш да опиташ с повече храни от червения списък ,с по-високо ГИ ,а може и да си увеличиш блоковете по тоя начин,че те не са в голямо количество.На закуска към мюслито и сушени плодове или банан,мед ,както казаха ,такива неща Simple Smile И аз със Зоната свалих много и хората ми се чудят,ама аз се чувствам добре в кожата си.
Силно се надяваме,че няма да ни изоставиш  сами в Зоната   bouquet

# 458
  • София
Emigrantka, най-добре се консултирай с твоя човек от Зоната. Мисля, че той може да ти даде най-адекватен съвет.

Аз да ви се похваля Simple Smile Получила съм бележка от пощата, че наградата от Emigrantka ми е пристигнала. Днес ще се опитам да се измъкна по-рано от работа, за да си я взема Simple Smile

# 459
Emigrantka ти си момиче което неизпада в такова положение лесно,винаги си ни давала съвети и насоки така че по спокойно ,  Laughingкакто другите ти казаха обади се на твойте консултанти за да се успокоиш ,но защо междувременно не намалиш малко рибеното масло ,освен с храната нали и то спомага доста за намаляването на теглото ,пък може  това сънливо състояние да не е някое" беиби"-да ни изненадаш Laughingзнаели човек, горе главата Hug

Moharet завиждам ти благородно,но ти си заслужи наградата Laughing

# 460
# 461
  • Chicago/Varna
Ох, милите ми те  Hug Всички сте такива добрички, Hug как да ви изостави човек : Значи, Дани, аз мисля да изчакам така около 2 седмици още, преди да тръгна да си правя изследвания. Искам да проверя дали не е е от преумора. Просто последните седмици  луднах в истинския смисъл, такова физическо и психическо натоварване, че не искам дори да си спомням. И тогава излязох и от зоната, и от тогава нещо май се обърка. Все си мисля, че е преумора. Другото- питала съм Зоната за слабеенето, още първия път като ми се появи този проблем, преди месеци, и винаги казват .същото-увеличи мазнините. Понеже вчера цял ден мислех  само за това, че наистина се притесних този път, за първи път. И стигнах до извода че е от преумора, и най вече безсъние. Всяка вечер скачам в леглото към 12.30-1ч., и всяка сутрин ставам с 6. И колкото и да съм в ЗОната, тази липса на сън не помага а тялото ми да се възстанови за следващия ден.Така че, от днес ще направя всичко възможно да съм в леглото преди 12. и за сега ще си вкарам картофи в менюто и сладолед Simple Smile
roksi12 Това е другото за което мислих също- рибеното масло- аз все още пия бая високи дози на ден. И това също е причина. Първия път като намалих маслото, и се заковах на килата ми. Иначе за Бейби хич не ми говори, ама хич  Joy Живее ми се вече, не ми се сменят памперси Simple Smile Сега е време аз да живея вече.
Момичета, благодаря ви че сте толкова отзивчиви. Аз хич не съм по оплакванията, но понякога човек има нужда да сподели, и като че ли тук ми е най удобно да се оплача, и най важното после се чувствам добре Simple Smile след вашите съвети и идеи, за което много благодаря  Hug

# 462
  • Chicago/Varna
А,и друго се сетих Simple Smile Нали знаете как има хора, като са в депресия, или проблеми и как първата им работа е да отворят хладилника и постоянно ядат нещо. Има и обратното, които не поглеждат храна с дни. Аз съм от вторите. Случвало ми се е (преди време) да умирам от глад, и в следващия момент нещо много да ме ядоса и да ме разтрои, и изведнъж както съм била умряла от глад, и не мога да си помисля да ям нищо. И преди години имах един много неприятен период в живота ми, и направо се топях с часове. Бях станала 45кг.Не исках да поглеждам храна, Очите ми бяха хлътнали, лицето ми направо беше изсъхнало, направо изглеждах ужасно. И мисълта ми беше, че сега също съм отслабнала, обаче не проумявам каква разлика има в слабеенето. Слабееш някак си по различен начин. Пак са ми слаби краката, пак ми хлопат дънките, обаче лицето ми е свежо, нямам сенки под очите, кожата ми е иделана, свежа.  Много странно Simple Smile С мъжо си говорехме как може да се слабее, а в единия  случай изглеждаш слаб и пребит, в другия случай изглеждаш слаб , но свеж Simple Smile

# 463
  • Chicago/Varna
Moharet Hugзаслужи си наградата Simple Smile Хапвай си с удоволствие малките вкусотийки Simple Smile  Hug

# 464
  • София
Да не ви плаша, но старите хора казват, че ако ядеш и слабееш е сигурен признак за "невярна" болест....тоест не е добре нещо  Rolling Eyes Дано е от диетата или стреса от местенето, а не лошото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт