ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 45 786
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пропуснах да се запиша и аз за състезанието Simple Smile

Само ако може да уточним условията още преди старта, за да не стават недоразумения. Ето например силно ме вълнува зоновите барчета дали ще са позволени, защото си поръчах вече две опаковки и до тогава точно ще са дошли  Laughing Предполагам са тъмно червени, но шефа да си каже крайната дума  Hug

Също така да си кажа, че поради здравословни причини от известно време не ям месо, мляко и млечни продукти. Протеинът си го набавям от риба, морски дарове, яйца и протеин на прах. Та може ли пак да не броим яйцата за червен търтей??? С всичко останало съм ок - даже и мед не ям вече, защото си правя почивка. И понеже аз бях инициатора за меда в предното състезание, ако друг някой не пожелае, можем да го броим за червен този път.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 18:27 от Moharet

# 496
  • София
И да ви споделя един сандвич, който много ми допадна за следобедна закуска Simple Smile

1 филийка Бонус 1В
1 с.л. гуакамоле 1М
28гр. пушена сьомга 1П

Е страшна вкусотийка става Simple Smile

# 497
Аз бих искала и меда да си остане така, както преди (както и яйцата) Simple Smile

Пък аз да се похваля! Днес зарибих една колежка от горния курс по Зоната и по едни тренировки! Много съм щастлива  Laughing Heart Eyes Тя също  Laughing

# 498
Някой може ли да каже кой от тези продукти е най-добър - http://www.nowfoods.bg/c/ribeno-maslo/85 ? И цената му по възможност да не е от най-високите  Laughing

# 499
  • София
Някой може ли да каже кой от тези продукти е най-добър - http://www.nowfoods.bg/c/ribeno-maslo/85 ? И цената му по възможност да не е от най-високите  Laughing

MeRiTo не мога да ти препоръчам рибено масло, защото не съм такъв спедиалист, но ползвам други продукти на Now Foods. Имай предвид, че в България са неоправдано скъпи всичките им продукти. Най-добре като си харесаш нещо виж в iHerb колко ще ти излезе.

# 500
  • Chicago/Varna
Moharet,  би ли пуснала някакъв линк мила, за спирулина или екстракт от грейпфрут. Аз за спирулина изобщо не бях чувала, и нямам идея какво е Simple Smile Но екстракта от грейпфрут ми звучи примамливо. Ако ти ги ползваш, пусни ми някво инфо за твоите  Hug
Иначе да се похваля, влизам пак във форма Simple Smile  Каква разлика има от 1-2 часа сън повече, малко не ми е стигало Simple Smile
А за състезанието, аз викам всичко да си е по старому. Меда няма да го броим, само ако някой го взима по здравословни причини, иначе ще е червен. А за зоновите барчета...то май само аз и  Moharet ги хапваме, така че викам да не ги броим за търтеи. Ама както решите вие  Hug Значи до сега имам мерито, мохарет, рокси и дани- ако правилно съм разбрала Simple Smile Като обявим дата, ще ми кажете ден-два преди това килограми и блокове Simple Smile

# 501
Здравейте Simple Smile
Завръщам се след дълго отсъствие и си слагам шапката   chef
Какво е състезанието - ще се върна да прочета. Каквото и да е, бройте ме и мен!
 Joy

# 502
  • София
Ето малко инфо за екстракта от грейпфрут:
http://www.bb-team.org/articles/3632_biotsitrin

Но както всичко останало, излиза соленичко, ето защо аз си го поръчвам от iHerb:
http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Original-GSE-Liquid-Concent … -118-ml/4215?at=0

Много е концентриран и затова се разтваря в течност. Преди го пиех разтворен във фреш, но откакто съм в Зоната свикнах да си го пия с вода. Но има и вариант на хапчета на същата марка за хората, на които им горчи много. На мен ми е приятно.

Ето и за спирулината:
http://www.bb-team.org/articles/3621_spirulina

Аз си я взимам на прах от един био магазин в Бг, но и в iherb я има на много марки, обаче не мога да препоръчам никоя, защото не съм ги пробвала. Аз я пия на прах, разтворена във вода, но е супер гадна на вкус и затова препоръчвам на хората, които не са й свикнали, да си я вземат на хапчета  Hug

# 503
  • Chicago/Varna
ААмааа и ти си една Moharet  LaughingОлекнах с $44.14   Tired Поръчах си екстракта от грейпфрут, и не мислех да си взимам спирулина, ама се загледах в Iherb от любопитство, четох ревютата на 3-4 вида, нищо особено, ама попаднах на морските червени водорасли, и най вече гледах съдържанието, какво съдържат, и без да се замислям скочих с това шишенце Simple Smile   Red Marine Algae Plus В другите видове имаше всякакви добавки и витамини, и мизерно количество спирулина, а в тази-1000 мг, и  най важното, коментарите на хора които са приемали този продукт бяха много добри. Не знам как си с английския, но ако разбираш, ги  прочети  Heart Eyes И отделно понеже пишеше безплатна доставка над 40$, че се възползвах Simple Smile Но викам да ги пия едно по едно, не на куп от всичко. Ще намаля дозите рибено масло на половина, и ще подкарам спирулината, а като свърши, ще метна грейпфрута Simple Smile Аз вече се чувствам перфектно, явно сънят не ми е стигал, но искам да пробвам тези пусти водорасли, за кожата особено, няма да откажа на още по свеж нюанс, така да се каже Simple Smile) Благодаря много за инфото. После ще докладвам, дали съм усетила разлика. Всъщност имам едно нещо като лишей, по скоро място с много суха кожа  на брадичката ми, което се показва от време на време и много ме дразни, и имаше коментар и за такъв проблем, така че ще докладвам, да видим дали ще изчезне, че си го нося с години.  Още веднъж много благодаря. Много е хубаво тук, всеки научава по нещо ново Simple Smile

# 504
  • Chicago/Varna
Здравейте Simple Smile
Завръщам се след дълго отсъствие и си слагам шапката   chef
Какво е състезанието - ще се върна да прочета. Каквото и да е, бройте ме и мен!
 Joy
Айде бе Carmen Hug Какво изчезване направи, цяла вечност. Айде и ти на състезание, ама с малкото зверче... не знам как ще успееш Simple Smile Но си заслужава да опиташ Simple Smile  Hug  Heart Eyes

# 505
Оооо, кого виждат очите ми . Carmen , добре завърнала се в нашата темичка  Hug Надявам се, че всичко е наред вече с детенцето и няма да ни изоставяш. И аз не съм сериозна и изпълнителна със Зоната напоследък, но все пак си надничам тука и от време на време се обаждам( особено, когато не ме и питат hahaha)

Ох, на мен вече започна да ми личи, че съм все извън Зоната. Всеки ден си казвам от утре - сериозна, ама нещо не ми се получава(че съм и пред МЦ и  newsm22 ) . Нещо ми липсва стимула, така че дайте да определяме дата . Аз предлагам - 5 май ( вече почивките ще са свършили). Други предложения?

Аз съм си вземала от тази спирулина http://www.lechitel.bg/product.php?p=9  концентрация 1800 мг и въобще повечето добавки вземам само от техните магазини (не знам защо, но им имам повече доверие за качество)

# 506
# 507
Emrigrantka, и аз това се чудя как ще успея, но трябва и даже е задължително Simple Smile Запиши ме в списъка и да си много строга с мен  Twisted Evil Първата ми цел е да сваля 4-5 кг. После ще видим.
И аз имах подобно нещо на брадичката. Имах го с години и после изчезна, и не разбрах от какво.

dani1712 Hug То беше една дълга одисея... малкият беше болен от Коледа до края на февруари първия път. После през март два пъти, и през април пак. Сега се пооправя от поредния грип. Откак пи антибиотици за първи път, почна да боледува всеки месец. Не спеше добре и естествено и аз също. Нямах време хич за себе си. Нямах време и да обновявам блога. На всичкото отгоре миналата седмица ми се развали лаптопа и разните материали останаха на него. Сега ще трябва да изчакам още няколко дни, докато ги прехвърля на новия компютър.

Лошата новина е, че качих кило и нещо. А добрата новина е, че качих само толкова за цели 4 месеца извън Зоната Simple Smile Но сега трябва да се стягам. Не знам как ще стане точно, като малкото настоява да ме храни от неговата храна докато се храни той, иначе не яде.

Дани, хайде стягай се, на мен ти си ми стимула заради хубавите рецепти Simple Smile  Heart Eyes Така че ще е срамота хем да си стимул, хем да се разсейваш  Wink На мен ми е трудно защото детето ми е много капризно по отношение на храненето и му готвя отделно. Трудно намирам време да си направя и нещо по Зоната. Но ще се напъна, няма как, лято идва. След 2-3 месеца ще пътуваме до Бг на дълга лятна ваканция и искам да изглеждам по-добре Simple Smile

За водораслите - спирулина и хлорела съм пила (с предпочитания към хлорела), но честно казано не съм видяла ефект. Може би има, но не се вижда  Wink Имаше едно време един сайт с купища информация за тези водорасли, но е изчезнал.
За екстракта от грейпфрут - и него съм пила (аз какво ли не съм пила), но беше много отдавна и бях нередовна. Сега ще взема да опитам пак.  Sunglasses

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 11:00 от Carmen

# 508
 Здравеите , виждам , че пишете за кожни проблеми и искам да попитам за моя.От време на време на лицето ми , под очите кожата ми се зачервява , започва да се лющи и да боли.Пробвал сам много мазила , но ефекта е временен.Ако някой е имал подобен проблем и се е оправил , нека да сподели как.  Cry

# 509
Здравеите , виждам , че пишете за кожни проблеми и искам да попитам за моя.От време на време на лицето ми , под очите кожата ми се зачервява , започва да се лющи и да боли.Пробвал сам много мазила , но ефекта е временен.Ако някой е имал подобен проблем и се е оправил , нека да сподели как.  Cry

Пробвал ли си с Витасин?

Общи условия

Активация на акаунт