ЗОНАТА и ние - 8 Тема

• 46 443
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
:_+)) И аз започнах с по малките дрехи да се зарибявам в началото - първо си купих дънки които ми ставаха само до колената и край,,, но сега - едни от любимите ми и от най удобните, след това си взех 3/4 панталонки в бяло - не се харесвах и че бях като варосан салам от тия - свинска варена в краката... но сегааа - Simple Smile пак не се харесвам че съм като варосани кренвиршчета в краката Joy но реших че е от паналона Thinking и се отървах от него Laughing

# 91
  • София
Момичета, много ви благодаря за подкрепата  Hug

dani1712 защо не пробваш следобедната закуска и вечерята да са ти малко по-рано и така ще можеш да си хапнеш един блок преди лягане. Аз в повечето случаи не чувствам нужда от храна преди лягане и обикновено си правя айран от 1 блок кисело мляко и малко вода и някак си успявам да го изпия с 3бр ядки.

# 92
 kami_pld, 17.03 - събота; 9 блока.

2. стриктна пчеличка
8:30 - 2 блока
12:30 - 2 блокa
16:30 - 1 блок
18:30 - 3 блока
22:30 - 1 блок
 стриктна пчеличка  

3.Лаком търтей имам тук хапнах си вафличка /май-доста често прегрешавам със сладките неща/ Embarassed

4.Зелена пчеличка нямам тъй като ядох и хляб

5. Мерителната пчеличка е тук вече мога да се похваля

6. Водна пчеличка повече от 1.5 л

7. пчеличка поет:
 Закуска - сирене+хляб+яйце
Обяд - пиле+салата+ябълка+зехтин.
сл.закуска- кисело мляко + фъстък
Вечеря - супа от леща+сирене
Преди лягане - кисело мляко+бадеми
8. Спортна пчеличка днес ходих доста пеша.
9.днес пак неможах да се справя със изкушенията
10.имам 5 пчелички и 2 големи търтея
Правилно ли е да не добавям мазнина когато в менюто ми има сирене? newsm78

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 09:19 от kami_pld

# 93
  • Chicago/Varna
dani1712 Hug И при теб се получава нещо подобно както при мерито, започваш по едно и също време да усещаш нещо различно,(да се събуждаш гладна) значи и твоя организъм започва да влиза в режим, което е добре. Аз на твое място бих си променила закуската на 3 блока, и да махна междинната между закуската и обеда.И после да изместиш малко всички хранения по рано, за да ти стигне деня за закуска преди лягане. Не е хубаво да се събуждаш гладна. И благодаря за рулото с киселото зеле, радвам се че ти е харесало, и наистина съм се объркала в рецептата, трябва да кажа на Кармен да добави по 1/2 ябълка например към всяка порция  Hug
MeRiTo Ах, MeRiTo  smile3511 с тия лакомите търтеи няма да се разберем. И всички искаме да докладваш каква стръв си използвала, за да го хванеш. Ама да пишеш с големи УДЕБЕЛЕНИ букви -например: ИЗЯДОХ ЦЯЛА КИФЛА, ИЗЯДОХ ЕДИН БАНАН, ИЗЯДОХ ПОРЦИЯ СПАГЕТИ и т.н И ВСИЧКОТО МИ ТЕГЛЕНЕ НА ХРАНА ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ,И СЕ ОБЕЗСМИСЛИ, ЗАЩОТО СЪМ ЕДНА ЛАКОМА ТЪРТЕЙКА!!! ей така за назидание  Twisted Evil и от там директно в ъгъла на срама  hahaha За обед -рибката на манджаре ли беше, или омаха цели 2 блока домати Simple Smile За вечеря какъв ти беше протеина? Simple Smile и Преди лягане - винце + сирене + ядки + други глупости  Sick  smile3515  други глупости  Naughty други глупости  ooooh!  други глупости  smile3512  #Cussing out
 Умирам от смях с теб Laughing Сега си те представям засрамена така :  newsm43   Joy

# 94
Правилно ли е да не добавям мазнина когато в менюто ми има сирене? newsm78
Аз лично добавям, не го знам колко мазнини има в него и въобще какво има, но добавям  Laughing

Хора, депресирах се  Tired Вчера като ядох глупости и сутринта като се качих на кантара се изплаших и взимам да се отказвам.. два дена не съм тренирала, но се разхождах поне по час-два. Единия ден даже повече. Днес също походих един час, но това за мен не е нищо, тоест не го приемам като кой знае какво, едва ли не за нищо. Днес пак ядох глупости. На обяд забравих да изям 1В блок.. и хептен замина коня у рЯката. И наистина съм депресирана, не знам какво да правя. И съм болна, не мога да тренирам. Ако тренирам после няма да мога да спра да кашлям и не смея.. пък като тренирам имам повече стимул сякаш да правя каквото и да било. И ми омръзна да мисля за диети и глупости и ме е яд на  #2gunfire кльощавите хора!!!  Joy Ама хич не ми е смешно в момента, help meeeeee  Sad

Ето на, Емигрантката пак ми се кара  doh cry Лесно ти е на тебе като си слаба, налииииииии  no
Умирам от смях с теб Laughing Сега си те представям засрамена така :  newsm43   Joy
Смей се, смей се ти, аз съм депресирана тук, ти ми се смей  cry
За вечеря беше риба, забравила съм да я напиша  Joy Пържена е. И за утре имам  Laughing
А салата не беше само домати, тоест беше само домати де, ама имаше и плод, ама вече не помня какъв  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 18:37 от MeRiTo`

# 95
  • Chicago/Varna
MeRiTo` спокойно  Hug Няма отказване. Стигнала си до тук, и ще продължиш. С кантара по спокойно, и при мен и при мъжо се е случвало кантара да зацепи за повече от няколко дни. Това да не те притеснява. Аз ти се карам приятелски, за стимул Hug И по скоро трябва да те е яд на тия лакомите търтей, дето ги гониш неуморно. Те не те нападат, ти ги гониш  Laughing Нали ти казах, те тия търтеи няма да избягат, ще ги има в изобилие, докато си жива,така че не се притеснявай, за сега просто им се разсърди и не им говори и не ги забелязвай, покажи им на тия мъжкари-търтеите, че не са единствените,че не са незаменими, и не си зависима от тях! Абе гледай направо на всеки търтей като на бившо гадже Joy И само си виж аватара-лакома облизваща се картинка, да гъмжи после от подобни търтеи около теб  Joy

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 18:51 от Emigrantка

# 96
  • Chicago/Varna
 kami_pld, хокането на Мерито се отнася и за теб. Каква е тая вафла-фафла  smile3514 Simple Smile  А за мазнините- аз си ги добавям на всяко ядене, независимо дали млякото или сиренето са пълномаслени. Но както си прецениш. Особено ако караш само на зелени храни, не е никакъв проблем. И както казва Сиърс, трябват ни мазнини, за да горим мазнини. Hug

# 97
MeRiTo` спокойно  Hug Няма отказване. Стигнала си до тук, и ще продължиш. С кантара по спокойно, и при мен и при мъжо се е случвало кантара да зацепи за повече от няколко дни. Това да не те притеснява. Аз ти се карам приятелски, за стимул Hug И по скоро трябва да те е яд на тия лакомите търтей, дето ги гониш неуморно. Те не те нападат, ти ги гониш  Laughing Нали ти казах, те тия търтеи няма да избягат, ще ги има в изобилие, докато си жива,така че не се притеснявай, за сега просто им се разсърди и не им говори и не ги забелязвай, покажи им на тия мъжкари-търтеите, че не са единствените,че не са незаменими, и не си зависима от тях! Абе гледай направо на всеки търтей като на бившо гадже Joy И само си виж аватара-лакома облизваща се картинка, да гъмжи после от подобни търтеи около теб  Joy
Еми тя картинката си ме описва напълно  tooth tooth tooth
Аз ставам да тренирам, пък после ще му мисля кашлицата гадна Sad Не ме свърта иначе. Пухкава ще си умра  Laughing Laughing Ама как искам да съм слаба като мама и тати не са ... ама кво да се прави.  ooooh! Ще видим утре ква ще я спретна..

# 98
  • Chicago/Varna
roksi12 А ти как си с огладняването. До колкото си спомням, преди да почнем състезанието, доста те притесняваше този проблем  Hug Хубаво е да казвате ако усещате всякакви промени, било положителни или отрицателни. Сега е момента, докато виждаме кой какво прави Simple Smile

# 99
Emigrantка свикнах с режима нооооооооо тези вафлички незнам как да ги изхвърля толкова ме съблазняват а и са толкова вкусни  Embarassed вече неизпитвам никакъв глад даже преди лягане този блок ми е доста трудно да го ям затова ползвам кисело мляко но вече не приличам на пиги  Simple Smile това ме радва най-много  newsm44

# 100
Emigrantка свикнах с режима нооооооооо тези вафлички незнам как да ги изхвърля толкова ме съблазняват а и са толкова вкусни  Embarassed вече неизпитвам никакъв глад даже преди лягане този блок ми е доста трудно да го ям затова ползвам кисело мляко но вече не приличам на пиги  Simple Smile това ме радва най-много  newsm44
Значи.. мацко, изяж ги наведнъж или ги дай на някой да ги изяде или да ги скрие... друг вариант просто няма. А ако тръгнеш да си купуваш сама БИ трябвало да се замислиш, че не бива  Laughing

# 101
  • Chicago/Varna
MeRiTo` ти да не си мислиш , че твоето докладване като остава на зад в постовете,  ще забравя да те питам с какви глупости прегреши и колко? Веднага да напишеш как улови търтея  Naughty  Hug Ама да го опишеш подробно, за да ти прозвучи по депресиращо. Като например: изядох това и това, инсулина ми скочи  до небето, като почна да причинява бели на другите ми органи в тялото, никъв смисъл нямаше да тегля, и мастните ми клетки бачкаха яко да складират мазнини през цялата нощ  и т.н. Самата истина да я опишеш подробно Simple Smile))) Аз чакам... Simple Smile)))

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 20:50 от Emigrantка

# 102
MeRiTo` ти да не си мислиш , че твоето докладване като остава на зад в постовете,  ще забравя да те питам с какви глупости прегреши и колко? Веднага да напишеш как улови търтея  Naughty  Hug Ама да го опишеш подробно, за да ти прозвучи по депресиращо. Като например: изядох това и това, инсулина ми скочи  до небето, като почна да причинява бели на другите ми органи в тялото, никъв смисъл нямаше да тегля, и мастните ми клетки бачкаха яко да складират мазнини през цялата нощ  и т.н. Самата истина да я опишеш подробно Simple Smile))) Аз чакам... Simple Smile)))
Депресираш ме още повече  Joy Ядохххх, какво ядох... помня ли  Joy Ааааа, сетих се. Ами едни гадни, гадни бисквитки, които имаха вкус на кашкавал и ти се разтапяха така гадно, гадно в устата, едно такова гадно вкусно ми беше.. и при всяка бисквитка ми беше гузно, ама бяха много вкусни, да му се невиди  tooth И фъстъци ядох и напраууу замина цял зелен ден по дяволите  Sad

# 103
  • София
1. Moharet - 18.03 - неделя - 9 блока
2. Хранения на ден - 5 - сутрин 10:00ч, обед 14:00ч, следобед 17ч, вечер 21ч, късна закуска 24:00 - стриктна пчеличка
3. Никакво изкушение - инатеста пчеличка
4. Нищо червено - зелена пчеличка
5. Всички хранения, измерени с кантарче - мерителна пчеличка
6. Водна пчеличка
7. Пчеличка поет
Закуска - мед, сусамов тахан, пилешка шунка и сирене - 1 блок
Обяд - сготвих си нещо като миш-маш: яйце 1бр, извара 2П, чушки печени 1В, лук 1/2В, доматено пюре 1/2В и магданоз. Стана супер вкусотийка и ми остана 1В за портокалче и 3М за любимото ми кашу.
Сл. закуска - кисело мляко 1П+1В и 3бр кашу
Вечеря - салата от домати 1В, пиле 3П, ябълка 2В, кашу 3М
Късна закуска - кисело мляко и кашу
8. Днес реших, че тялото ми вече е готово и стартирах 90-дневната тренировъчна програма. За мое голямо учудване мина много лесно и приятно първия ден, та продължих с йога - имам си голяма яка спортна пчела
9. Днес улових 7 пчелички и една геройска
10. Според мен днес улових 8 пчелички  newsm44 и пребих един търтей  fight

# 104
  • София
Измислих как да си пригодя едно от любимите ястия към Зоната:
3 блока
пилешко филе - 2 1/2П
белтък 1бр - 1/2П
сурови бадеми - 3М
овесени трици - 1В

Пиленцето се реже на дребни късчета и се накисва в смес от белтъка, къри, бял пипер и сол за около 30 мин. След това се овалва в смес от триците и предварително счуканите бадеми. Пече се в тава върху хартия за печене до готовност.
Остават 2В за салатка Simple Smile

Мисля, че ще се получи много добре, обаче да питам триците червена храна ли ги водим  newsm78

А и още нещо - някой знае ли какво количество от песто дженовезе е 1М???

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 22:25 от Moharet

Общи условия

Активация на акаунт