Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 125
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
  • 1st floor
и аз се опитвам да вдигна протеините, за сметка на въглехидратите, но трудно става признавам...Ако ги докарам над 25% съм доволна...Знам, че е добре да са между 25 и 35%. За супер активно спортуващи може и повече. Днес успях да ги докарам до 29%, въглехидратите 48% .

Ето ми отчета:
З: елда
Втора З: малко суджук, две хапки кашкавал, две хапки сварен картоф /ей така, готвя и мимоходом слагам в устата  Blush/
О: кисело зеле /без свинското, някой ме беше изпреварил  Mr. Green/
Сл З: чаша кисело мляко с канела
В:пиле фрикасе и малко по-късно, след тренировката ще хапна 50 гр. извара.

Тотал:1193 ккал.

# 61
  • Русе
Непокорна мерси за тупаника - днес съм в норма
свинско   2,00   538,00   46,00   34,00   0,00
кокошка   1,50   390,00   0,00   27,00   0,00
шоколад   0,10   57,00   4,80   0,76   2,70
вино   2,00   140,00         1,00
маруля   1,00   14,00   0,50   0,80   1,70
общо      1139,00   51,30   62,56   5,40

%   0,41   0,22   0,02
оказа се че кексчето не е влязло в мойта уста - признаха си.
утре ако ми остане време ще се измеря че направих 2 месеца и да се отчета

# 62
Лелееее, Непокорна,,,, днеска голямо пресрочване на лимита направих,,, използвах мощно оная т. 5 от оня списък... ииии... утре какво ще измеряяяя - просто не знам! За капак мушнах набързо и половин блокче шоколад - ей така - докато ми зарежда комп. тука  Rolling Eyes Но пъъъъкк, ако измеря пак някакво минусче, то значи системата с т.нар. чиийтинг калории (мн.увеличени за 1 ден спрямо другите 3-4 дни) работи на 6!  Peace Ше видим, де... имам добро предчувствие по тоя въпрос все пак!  Laughing

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 20:43 от Miami_beach

# 63
  • 1st floor
И аз отдавна се каня да пробвам тоя метод, че нещо съм в застой. С добавянето на калории ще се справя, ама с по-малкото на ден... newsm78...това ме спира....
Маями, не вярвам един ден прегрешение да ти се отрази веднага!!!  Laughing

# 64
Абе то и аз не вярвам, щото е от днеска за утре, ама утре ще направя малко профилактика със прясно зеле и грейпфурт(и) за всеки случай.... Знам, че това няма да ми вдигне % белтъчини, но тактиката с белтъчините ще я разтегля в по-дълъг период,,,, то и без това нема да стане за 1 ден!  Peace Hug

# 65
Оофф пак влизам с моите си репплики,днес пак цял ден по пътищата не съм се прибирала,ама пък и празник си имаме на града.
З. 100гр.кисело мляко+канела+ябълка+200мл.прясно мляко+1лъж.капучино=200
обяд: 2пр.филийки+половин яйце(другата половина изцопах на земята)+салам+финтес десерт=280
слз: 50гр.скумрия+20гр ракийка+малко салата зеле=250кал
2слз капучино 100 кал.
вечеря 150мл.свинска супичка+сладкишче=250кал.
Тотал:1080
Направо,краката ми туптят от хойкане.
Непокорна защо ти харесва специално предното меню,защото е само от сладкиши нали Simple Smile Joy
ivelina2  Hug

# 66
  • 1st floor
Не само.  Laughing Докарала си доста хранения, явно по малко, има си всичко - и витамини, и сготвена храна   chef, и яйчице, и нещо за душата  Mr. Green .... И си в 1200 ккал.  И слабееш. По-хубаво от това, здраве му кажи!!! Peace Харесва ми!!! Grinning

Мерих се, да споделя: мерките въобще не са мръднали, колебанията при паласките твърдо си остават, леко са на долу, но все още няма да отчитам минус. Кантара обачеее.... Shocked...47,5...От както почнах Джилиан скочи. Вярно е , че в програмата има упражнения непривични за мен и доста често си ходя с нещо болящо в гърба, раменете и ръцете. С корема и краката нямам никакви проблеми, най-вероятно защото само тях май си тренирах преди това... По същия начин като почнах Тае Бо-то качих един кг. Ама все ми е тая - повече гледам мерките на см. и по няколко пъти меря за да няма грешка. В неделя вероятно ще почивам и ще се метна на кантара в понеделник, за по-достоверно...

# 67
Непокорна - не знам за Джилиан-а, не съм го гледал и виждал (още).... но изгледах 3-4 мин. от началото на 1 тае-бо мин. седмица... почваха с едни разгъваеми тояжки - много готин уред  Peace - и развъртяха за нула време бесни обороти..... та си рекох - айде стига толко съм гледал, до края ще стигнат до пълно разглабяне... Ама щом го издържаааааш - е ОК... Чудех се защо пък само за ръце и крака? Няма ли упражнения за кръста в това тае-бо?  newsm78 Знам, че в аеробиката и каланетиката има такива дооооостаа... и йогата тоже  Laughing по другите екшъни не съм много сведущ  Peace

# 68
  • 1st floor
Еми, какво да ти кажа - Тае Бо-то си е кардио. Нищо общо със силовите упражнения. Пък сега като включих тежести в ръцете ми идва малко нанагорно, но увеличих от 1 на 1,5 кг /може смешно да ти се вижда , ама се усеща  Mr. Green/, сега свикнах и пак ще увелича малко...Ръцете явно са ми супер нетренирани. В Тае-Бо-то /аз правих основно Кардиото - има го в Замунда/, се набляга на ударите на сърцето, естествено натоварваш и мускулите, но не както със силовите, нищо общо. И то тежеста пада основно в краката и отчасти корема. А за корема правих и допълнителни упражнения, че имах един шкембак, не е за разправяне. Той е моята гордост сега.  Laughing Смъкна ли гадните паласки от страни, ще стане полуперфектен.  Mr. Green Даже като съм преяла си личат горните и страничните мускули, а сутрин на празен стомах най си го харесвам... Mr. Green
Това Тае Бо с тояжките го изтеглих, но още не съм го правила. Ще му дойде реда и на него. Но сега съм се захванала с Джилиан, която е три месеца и нещо не ми остава сили за друго. Голяма гаднярка е таз девойка!!!  Mr. Green А иначе ми е  мъчно за Кардио-то на Били Бланкс и току виж съм го заменила някой път с нейното, нали пак е кардио  Wink . Съветвам те, ако подхващаш Тае Бо-то да почнеш с това:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110669&hit=1
Най-много ми допада, макар, че съм пробвала и други. Това ми е първото и си ми остана любимо!!!  Heart Eyes Ако не можеш да го направиш цялото, малко по малко увеличавай времето всеки път. И си сложи водичка близо около теб!!!  Mr. Green На мен ми заминава по половин литър, не мога да дишам иначе... Laughing

# 69
Не че съм тръгнал да се хващам с тае-бо, но ще го видя информативно това твойто... По-скоро, преди 2-3 седмици, търсех някакъв род подходящи упражнения за раздвижване (и донагласяване) на рамото и гърба, че нали закъсах сериозно в началото на год. след фаулиране на дясното рамо...  Rolling Eyes УЖ не беше сложно и нямаше гипсирания и подобни, амаааа...... доста се протоооочи оправянето... А не съм "лежал", щото се познавам, че с движение ще стане работата, дори екстремно, с претоварване и прочие - за да ми излезе ефект! И въпросът беше КАК да го направя.... Иначе хич не ми е смешно за тежестите, щото доскоро имах и период, в който с труд и зор вдигах чаша вода, хъх  Crazy За радост, вече съм в положение почти така, както трябва да бъде.... и аз ще напредвам по-леееекаа с тежести и др.натоварване  Peace Пък Тае-бо-то май не е за мене, че ще се пощурят съседите отдолу. На теб ти е лесно - тропаш само на мишките в мазето! Simple Smile Както и да е - не се знае, де!... Айде после ще отчитам седмичното ми измерване да видим накъде съм по вталителните процедури и прочие  Sunglasses

# 70
  • 1st floor
Виж, пробвай, може пък да ти хареса. Не е от най-тропащите!!!  Mr. Green Джилиан бая повече се вихри. Ама то си зависи и от съседите... Mr. Green

# 71
Здравейте  Simple Smile нова съм и се надявам да ме приемете и да се борим заедно с калориите Simple Smile
Сега малко инфо за мен: миналото лято имах да свалям около 10-12 кг и успях именно чрез броене на калории и спорт.Така се бях амбицирала да изхвърля излишните килограми,представях си се постоянно как ще изглеждамс перфектната фигура и уви.. чудото се случи - 167 висока и 54 кг чувствах се перфектно,докато дойде зимата и започнах да трупам покрай празниците ,а понякога и от депресии,изпитите в университета също имаха голяма вина.Оттам качих 5 кг,които упорито се опитвам да смъкна,но ту сваля 1-2 кг,ту ги кача.Имала съм периоди в който се тъпча до момент на гадене и след това повръщам....Чувствам се ужасно.Поради тази причина смятам от утре да продължа да броя калорите си с вас.
Надявам се да не съм ви натоварила прекалено много с поста ми. Лек и успешен ден на всички Simple Smile

# 72
  • Русе
powerkata  Hug да ни товариш колко да ни натовариш я виж непокорната минала от кило но кило и половина - аз включих от днес пак тубите с 10л - така че товарй - ние носим, страшно няма  Laughing.
аз да се похваля с по сант надолу на кръста и ханша - влязох в тиин дънките - закопчах ги - сега трябва и да мога да дишам в тях bowuu bowuu hahaha hahaha
проекта ми върви добре - яденето - НЕ  Embarassed
днес до сега едно ядене в15.00часа - редовната пържола - сега за вечеря - супа, а по-късничко в някой филм биричка или винце с някакво мезенце - месесто или сланинесто. предполага се около 1200 +- 50ккал за деня
водата и честотата на ядене ги няма хич - кг. - 54,5

# 73
  • 1st floor
powerkata, добре дошла!!!
виж непокорната минала от кило но кило и половина
Embarassed Embarassed Embarassed ....  hahaha hahaha hahaha

сега трябва и да мога да дишам в тях bowuu bowuu hahaha hahaha

Желателно е!!!  Mr. Green Ама както си го подхванала на глад, по-скоро колан да не ти паднат ще ти трябва!!! Grinning

Отчет за днес7

З: елда със сирене
Преди обяд : извара и домат
О: пиле фрикасе
След обяд:  зрънчо , не пълен малък пакет /да кажем 20 гр.  newsm78/
В: картофено кюфте със зелена салата и краставица

Тотал:1147 какл.

# 74
Тъкмо направих измерването си днес и идвам да го запиша..... Значиии... или нямам никаква промяна в КГ от миналата седмица, или съм максимум 0.5 кг надолу - механично кантарче трудно "хваща" разликата.... хъм...  Thinking Но пък в талията СМ са ми с около 2 по-малко... или поне 1.5 по-малко от мин. седм., което ме кара да мисля, че все пак може и КГ да са ми малко по-малко, а не ТОЧНО колкото бяха мин. седм. по това време... Така го и отчитам!  newsm78 СМ в ханша са ми същите за трето поредно измерване, т.е. от 2 седм. насам, но пък аз там не се и надявах да има някаква реална разлика поради това че като костна система ми е широка мярката в ханша - знам си от преди и сме коментирали, че дори и само кожа да остане отгоре там няма да се намали драстично мярката в СМ....  Rolling Eyes Това е то...... Което означава леееко намаление в % мазнини в тялото. Надявам се все пак за следващото мерене да отчета по-големи разлики, т.е. да не фиксирам "застой"  Peace

Айде давайте вие по-големи минусчета, значи!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт