Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се движат децата днес?
Какво мога да очаквам по време на посещение при невролог?
Какво е рахит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се движат децата днес?
Движението на децата варира в зависимост от възрастта им. Някои вече ходят и тичат, изискващи повече енергия и храна. Други се борят с проблеми като заболявания, наддаване на тегло и колебания в температурата. Важно е да се вземат предвид индивидуалните нужди на всяко дете и да се потърси медицинска помощ, ако възникнат затруднения.
-
Какво мога да очаквам по време на посещение при невролог?
По време на посещение при невролог за дете, лекарят ще извърши цялостен преглед и оценка на неврологичното състояние на детето. Това може да включва оценка на двигателните умения, речта, координацията и други аспекти от развитието на нервната система. Лекарят може също така да препоръча допълнителни тестове или терапии въз основа на нуждите на детето.
-
Какво е рахит?
-
Какво представлява гнойна ангина?
-
Какво е бронхит?

!
ми че то почти минало времето! Честито много се радвам че Викторчо ще става батко!!! Я разкажи сега малко повече, ако ти се разказва де, той знае ли вече, какво бебенце чакате, как се чувства, радва ли се? Още веднъж много, се радвам, лека и безпроблемна блременност желая и едно сладко бебче на финала да гушкате в къщи!!!
А по отношение на гърнето е много сложно при нас не иска нищо да прави в него и това заинатила се е ,почва да плаче и незнам какво да правя
На нашите даваме една кутия с дребни играчки, поставена точно пред тях, и те започват да бъркат, вадят, връщат (изпускат в гърнето) и така докато им омръзне. После сменяме играта - редим кули, строим/разваляме Lego ...
Аз слагам сухар, сирене, масло и АМ и заливам с вода. Момиченцето ми яде, а момченцето - не. Не е заради сухара, защото го хапва в пюрето. Някакви идеи? Знам, че не всички деца ядат попара - та ако не проядеде попара кажете ми какво друго мога да давам вместо нея за закуска? Още веднъж благодаря за споделения опит:)