AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 134
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Ами в интерес на истината беше започнала да се рони, но сега всеки път, преди да си сложа, я "разбивам" добре с четчицата нагоре-надолу и нямам вече този проблем. Даже имам чувството, че сега се нанася по-лесно, отколкото в началото...

# 121
Но аз знам,че така изсъхва,защото се нагнетява въздух.и избягвам,вече не знам дали въобще да си взимам спирала от Ейвън.Винаги първата е перфектна и втората опаковка и куца нещо. newsm78

# 122
Да споделя за Perceive Dew. Най-напред никак не се впечатлих от опаковката, някак твърде ръбеста ми идва, но с това се свиква. За съжаление обаче като аромат не се спогодихме особено - цветен е и доста сладникав, а аз очаквах да е по-плодов. Също трайността му никаква я няма, час-два и е тотално заминал, и не че аз не го усещам (това е по-скоро нормално), а тествахме с колежка - на втория час все едно не съм слагала нищо. Като цяло не съм очарована, за първи път поръчвам парфюм от Avon и силно вероятно ще е за последен Tired

# 123
  • София
Да споделя за Perceive Dew.....

Пух, имай предвид, че Perceive Dew е тоалетна вода все пак - не можем да очакваме някакви върховни трайности
Ейвън имат доста парфюми, които са трайни, стига да ти допада ароматът им, разбира се.  Peace

# 124
Да споделя за Perceive Dew. Най-напред никак не се впечатлих от опаковката, някак твърде ръбеста ми идва, но с това се свиква. За съжаление обаче като аромат не се спогодихме особено - цветен е и доста сладникав, а аз очаквах да е по-плодов. Също трайността му никаква я няма, час-два и е тотално заминал, и не че аз не го усещам (това е по-скоро нормално), а тествахме с колежка - на втория час все едно не съм слагала нищо. Като цяло не съм очарована, за първи път поръчвам парфюм от Avon и силно вероятно ще е за последен Tired

Извинете но тази цена и за тоалетна вода ( това не е парфюм )каква трайност може да става въпрос  Joy?
Освен това ей така с потъркване от каталога никога не можеш да си сигурен какво си умирисал и как ще стои на твоята кожа - има си мостри с които картинката се изяснява.За да се говори за трайност при ейвънските аромати цената трябва да е поне от 40 лева нагоре.Някои хвалят като трайност средната ейвънска категория от по 35 лева ( да кажем Дресите, тризълите, Фар ауейте и прочие ) но на мен те също не са трайни. Майка ми обаче благоухае с тях по цял ден  само с едно сутришно опръскване.

# 125
Момичета, моля ви дайте някакви отзиви за Black Suede Leather  Praynig Хубав ли е? На кой друг ейвънски аромат прилича или се доближава?

# 126
Момичета, моля ви дайте някакви отзиви за Black Suede Leather  Praynig Хубав ли е? На кой друг ейвънски аромат прилича или се доближава?

На мен не ми хареса, на нещо много старо и забравено ми мирише  Confused

# 127

На мен не ми хареса, на нещо много старо и забравено ми мирише  Confused

А сигурна ли си, че за Leather точно става дума? Защото аз си спомням, че един не ми харесваше и беше ужасен, но съм почти сигурна, че беше само Black Suede (без Touch и Leather).

# 128
А сега де....може и да греша, но като цяло мъжките им парфюми изобщо ни ме харесват  Sad

# 129
  • София
Здравейте, момичета. Моля да ми кажете, ако има даже някой пробвал ще е най-добре, кой антицелулитен крем е по-добър и по-действащ - на Solutions, мисля, че с карамбола беше или на A New, с лифтинг ефект - в тази брошура е на 25лв.
Ще съм благодарна на всякакви отзиви.

# 130
Aз смятам,че карамболата е по добра,пробвах го доволна сам а и мои клиентки също.Все пак това е мое мнение  Simple Smile

# 131
  • София
Освен това този на Anew е 150 мл, а на Солюшънс - 200 мл.

# 132
Аз лично ползвам Super Enchant и съм много доволна. Повдига и прави обем и си я харесвам  Peace
подкрепям,оня ден я получих,четката е много хубава като форма и прави мн хубави мигли,извива ги,на мен ми направи впечатление че въобще не се рони,дори я похвалих на приятелка,предната ми беше на римел и се ронеше
също искам да похваля измиващ гел от серията клиър скин,страхотен,има и скраб от същата серия,невероятна ментова,охлаждаща,и още един крем със салицилова киселина май беше,мн приятен ще видм какаъв му е ефекта,за премахване на петна по лицето,сега ще си поръчвам от клиърскин серията и някаква маска
иначе си взех молив,гланц и червило 3в1,много аматьорско изпълнение,но ще се ползва
червило от 3,50 бива,цветовете не са наситени
душ гел от сандалово дърво,страхотен
спрея за лесно разресване,взимам го редовно,този път с аромат на ябълка/не е пробван още/
и гелче за почистване на грим,добро е
доволна съм от всичко,освен какато писах от продукта 3в 1

# 133
  • София
joanzzz, Узи, благодаря за бързия отговор.
Явно ще пробвам карамболата...

# 134
Ползвала съм и двата крема от серията anew лазер терапията и body shaper ако не греша имената, и съм много доволна. От серията solutions не съм много въодушевена, дори имах и един тониращ крем за краката, не стяга толкова много.
Аз искам да попитам за фон дьо тена calming effect, как е, има ли покривност, запушва ли порите, омазнява ли, за каква кожа е горе-долу?
И кой от всичките продукти за нокти е най-хубав против чупене?
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт