AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 093
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм хвърлила око на шампоана и балсама с арганово масло.

# 691
  • Бургас / София
Вече направих поръчка...Чакам я към вторник и не ми се занимава да добавям шампоана, но виждам че в следващата брошура е на изгодна цена и 700 мл Simple Smile

# 692
 Шампоанът с детелина и касис на Naturalis също е хубав.
Подкрепям изказаното мнение за ФДТ с минерали-наистина ми допадна,но не ми харесва,че се ръси през малко отворче. Бих предпочела друга опаковка.

# 693
  • Стара Загора
Ех, заинтригувахте ме с този шампоан с арганово масло. Ще взема да си поръчам един. На някоя от вас да й излиза пърхут, че аз имам малко и да не стане по-зле положението...

# 694
  • София
Ползвах шампоана и терапията с арганово масло. Невероятно ми стои косата /моята е гъста и твърда, суха/. Четох, че само 5 компании имат право да правят продукти с това масло. Но бях удивена от цените да другите марки - над 50-60лв newsm78

# 695
  • Бургас / София
Кой марки имат право да ползват това масло?? Сега рекламират и някаква шаума с арганово масло, ама дали е с арганово масло не се знае, може да е за реклама само, а какво има вътре само бог знае..

# 696
  • София
В информацията пише "няколко", но не се споменават кои. Предполагам, че са големите козметични компании.

# 697
  • София
Ползвах шампоана и терапията с арганово масло. Невероятно ми стои косата /моята е гъста и твърда, суха/.

Как се отразява на косата ти? по-мека ли я прави? Мен ме притесняват тези терапии, които са без отмиване - косата ми се омазнява допълнително...

# 698
  • Бургас / София
Моята не се омазнява..Много странно...Както винаги  на 3-я ден я мия, самоче много по-лесно я разресвам с маслото, не се заплита и така Simple Smile

# 699
Кой марки имат право да ползват това масло?? Сега рекламират и някаква шаума с арганово масло, ама дали е с арганово масло не се знае, може да е за реклама само, а какво има вътре само бог знае..

Лореал също имат такъв шампоан.

# 700

Лореал също имат такъв шампоан.

аз видях в супермаркета и на Гарние Simple Smile Simple Smile Май е доста нашумяло това масло напоследък. Ама кое е масло наистина и кое само на етикет?... Аз мислех да си вземам шампоан на Нечърълс и се колебаех между лайка и алое или този с касис и детелина, ама сега взех да се чудя и за този с аргановото масло, че в другата кампания става още по-скъп... newsm78

# 701
cityofangels е писала, че в следващата брошура е на изгодна цена
Вече направих поръчка...Чакам я към вторник и не ми се занимава да добавям шампоана, но виждам че в следващата брошура е на изгодна цена и 700 мл Simple Smile

# 702
По- скъп  Shocked, не, по- евтино излиза, 700 грама ще е  Peace

# 703
  • Бургас / София
По евтино ще е, ако го вземите 700 мл 6,90..В следващите каталози също се очаква да е на много добри оферти, но не ми се чака..Аз се чудя, ако не ми хареса какво ще правя с 700 мл, но 250 мл не е на оферта в следващият каталог..Много ме е яд за суфлето с шоколада че не попива хубаво, а толкова яко мирише...

# 704
По- скъп  Shocked, не, по- евтино излиза, 700 грама ще е  Peace

не бях обръщала внимание  Simple Smile иначе 250мл е по-скъп...Ами значи заслужава да се пробва сега Wink

Общи условия

Активация на акаунт