Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 121

  • 117 264
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 825
И още нещо от торта с ф25см и височина 12см дали ще излязат 20 парчета?? Като тортата е полусфера, редена е в купа??
Ще излязат 20, и то добри парчета.
За другото не мога да ти помогна. С Ганаша съм скарана от 3 години и дори не си помисляме един за друг.


Ванче, мерси!   bouquet Като гледам мерките на първата страница и все се чудя и не мога да взема решение, но пък напоследък тортите са доста височки, та явно си излиза бройката! Simple Smile

# 151
  • Мнения: 57
Така и така съм тук днес, да попитам и какво става с момиченцето на Донята...

# 152
  • Мнения: 143
Извинявам се. Разбрах, че е едно и също.

# 153
  • Мнения: 1 612
ani_d-много се радвам, че ти харесват нещата и ти се получават!Браво, хубава топка!
.◦♥Toche♥◦.-много гладка тортичка и забавна фигурка си направила!
juliaM-Страхотна яхта си направила!Браво!

Ditsan-каква голяма торта!!! Доволна ли беше клиентката ти?На мен много ми харесва!
metchopooh-благодаря за отговора-впечатли ме чистата ти изработка на китарата!И с влакчето ми харесва, но езерцето ми е в повече.И много вкусни кремчета!!Браво!
petia_tag-Браво- страхотна бутилка!и кутията и сатенения плат са страхотни, нищо, че си имала премеждия с едната дъска..
patriyani-пословично продуктивна! Шивашката торта ми харесва много-тя ми е фаворит и мадамата-релефната апликация.Русалката и феята също са хубави-с много детайли !Особено русалчестата..
Голям труд си хлърлила в тях! Peace
J_M_M-да ти е здраво момченцето и да ра сте весело и с късмет!
nin4e-Да ти е здрав Деян! Много хубава количка си му направила!
van444eоригинална идея на дамата с кабелите! И кученцата много ми харесаха!За първата торта не искам да казвам нищо-ти достатъчно си казала Wink
Tatitt-благодаря, радвам се,че са ти харесали мъфините!И твоите бебешки са много сладурести!
Orchids Flowers-весела детска торта, нищо,че не съм ги чувала тия-футурамчета..Котета са много забавни

_Пепи_-Голямо сладурче ти е мъничето!Благодаря, вземам си парченце от чийзкейка ти послучай 06 -това много заб авно си го и з мислила!

Едни бисквити от мен, да не е без хич,,бяха допълнително към онези мъфини...към които има едни други, но нямам снимка сега..


------------------------------------------------

# 154
  • София
  • Мнения: 2 130
Ау, Бианка, страхотни зайковци! Рисувани, мммм!

# 155
  • Мнения: 148
Бианка,незнам дали е доволна.Не ме удостои със обаждане,само като я  взиманеше каза че е хубава и това беше.Но предполагам че няма проблем,защото ако имаше щеше да ми стопи телефона.
Аз съм затрупана от работа и нямам грам време,ще ме извините ама минавам на бегом.
Пак се боря  със торта от днес за утре.

# 156
  • Мнения: 1 612
dimitrina73 благодаря!
ditsan Ей това не го разбирам, хубаво, плащаш, но какво ти струва да изразиш  положително отношение, една усмивка, емоция, ...представям си колко си си играла над тортата....Мдааа разни хора, разни нрави...

# 157
  • София
  • Мнения: 1 078
Сега да ви питам , ако смеся масления крем ганаш, дали ще се получи добра комбинация  за измазване и да наредя направо фонданените цветчета отгоре без да покривам с ММ, дали ще издържат една нощ в хладилника без да се разтопят? Аз никога не съм покривала върху ганаш и много ме е страх, та за това мисля и маслен крем да му прибавя, ама пък да не вземе да се пресече ????
И още нещо от торта с ф25см и височина 12см дали ще излязат 20 парчета?? Като тортата е полусфера, редена е в купа??
Спокойно си слагай върху ганаш, няма да се разтопи.
Самия ганаш също така може да се смесва и с маслен крем, нищо няма да се пресече. Така че имаш избор.  Laughing

# 158
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
Както най-обичам, ама........ ВЪПРОС

Май Шеметче (или бъркам newsm78) преди дооста време беше пускала как се правят момини сълзи.
Някой под ръка, че сама себе си не намирам вече  ooooh!

# 159
  • Мнения: 148
Татитче,ето мила
http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=2384
дано ти помогне

# 160
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439

 Hug Hug Hug

# 161
  • Мнения: 8
Момичета,здравейте.Виждам,че сте специалистки и за това имам едно въпросче към вас.Дъщеря ми има рожден ден след 2 дена и искам да и правя торта <Барби>.Най-горния блат-пандишпанов мисля да го пека във форма за кекс,та въпросът ми към вас е на колко градуса горе-долу трябва да го пека,за да се опече добре,защото ме притеснява,да не би да остане недоопечен посредата, формата е доста дълбока.

# 162
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 825
Сега да ви питам , ако смеся масления крем ганаш, дали ще се получи добра комбинация  за измазване и да наредя направо фонданените цветчета отгоре без да покривам с ММ, дали ще издържат една нощ в хладилника без да се разтопят? Аз никога не съм покривала върху ганаш и много ме е страх, та за това мисля и маслен крем да му прибавя, ама пък да не вземе да се пресече ????
И още нещо от торта с ф25см и височина 12см дали ще излязат 20 парчета?? Като тортата е полусфера, редена е в купа??
Спокойно си слагай върху ганаш, няма да се разтопи.
Самия ганаш също така може да се смесва и с маслен крем, нищо няма да се пресече. Така че имаш избор.  Laughing
Ани, благодаря ти! Hug

Слоан, не можах много да разбера какво точно имаш предвид с този най-горен блат, но аз на моята фурна пека на 170 градуса, защото ми е доста силничка и винаги проверявам с дървена клечка дали еопечено

# 163
  • Мнения: 258
Здравейте.Имам нужда от малко помощ. Praynig
Направих шиколадов мус за пълнеж за торта  от тортената библиотека със 200гр Филаделфия 100гр шоколадов кувертюр,масло и 200мл. животинска сметана.Стана много вкусен крем, но не беше подсладена сметаната и добавих пудра захар и се разводни от нея, стана доста рядък, какво да направя за да го сгъстя  Sad май оплесках нещата.Сложих да се охлади, дали ще се сгъсти или ще се разтече?Слятам да навия блата, но май с този рядък крем  Tired

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 09:32 от deni_den

# 164
  • Мнения: 368
Здравейте.Имам нужда от малко помощ. Praynig
Направих шиколадов мус за пълнеж за торта  от тортената библитека със 200гр Филаделфия 100гр шоколадов кувертюр,масло и 200мл. животинска сметана.Стана много вкусен крем, но не беше подсладена сметаната и добавих пудра захар и се разводни от нея, стана доста рядък, какво да направя за да го сгъстя  Sad май оплесках нещата.Сложих да се охлади, дали ще се сгъсти или ще се разтече?Слятам да навия блата, но най с този рядък крем  Tired
Сложи желатин. Доколкото имам опит с животинската сметана, ако се подслажда, пудрата захар се слага накрая. А и може да си я направила на бътърмилк - да си била повече от необходимото и да започне да се отделя течност и да се образува масло  newsm78
А и според мен, ако подслаждаш, е трябвало да прибавиш захарта към филаделфията и маслото, а не към сметаната

Общи условия

Активация на акаунт