Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 500
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Рени, легни и си почини. Опъни си краката  и не се филмирай.

# 346
reni72, изпий 2 чаши кола.

# 347
Знам да не се филмирам ,ама станах някаква чувствителна EmbarassedКафенце пих и количка ,сега ще легна та да видим..Мерси ,момичета.

# 348
Казват, че за да накараш бебока да се размърда трябвало да изпиеш една чаша студена вода и да легнеш настрани... иди питай защо точно така.  Легни спокойно и погали корема, бебо трябва да реагира.  А ако още известно време не го усетиш и се притесняваш - обади се на наблюдаващия те.  Каквито и съвети да ти даваме, има си компетентни лица, които да ти обяснят и ако се налага да те прегледа.

# 349
  • Бургас
Здравейте мамчета ,един въпрос и съвет от вас...Днес не усещам бебо ,въобще - никакво движение ,в 33 седмица - случвало ли се и на вас така?Измих ,изчистих вкъщи с мисълта ,че ще се размърда - но никакъв резултат...все едно съм без корем Sad

Аз имах такъв момент, точно в 8-я месец! Бях се панирала, че няколко часа не съм усещала едното бебе! Отидох до Паталогията, погледнаха ме на ехограф и се успокоих! Естествено, след това то се размърда  Laughing

# 350
Бях под душа и усетих нещо като  хълцане веднъж и до там...странно,девойката спи сигурно.......

# 351
reni72, какво стана?

# 352
  • На морето!
Рени, как сте днес? Аз също съм имала такива моменти, но Валерия по принцип си беше кротушка, случвало се цял ден да не я усетя и едва вечер да даде признаци, че е добре и то съвсем леки и после пак тишина. Ако при вас не е така и бебечето е активно по-добре е в такива случаи ако нищо не помага- движение, лежане по гръб, кола и т.н. да ходиш да я видят.

# 353
здравейте как сте днес и какво сте запланували да правите?

# 354
Ще излизаме днес на разходка Simple Smile

# 355
Здравейте момичета  Hug,много ви благодаря за подкрепа.Вечер към 12 и до 3-4 моето момиче си играеше  Simple Smile ,че не можах да спя - явно ме подготвя за по нататъшно време.Сутрин към 5-6 пак се размърда и сега спи- че се успокоих малко. PraynigДано всичко да е наред ,че да не се филмирам.А вие как сте ?

# 356
  • Бургас
Привет! Hug
Чак сега открих темата и ще се включа.
Казвам се Боряна, второ бременност, термин 17.10.2012г., следи ме д-р Ковачева
Сега ще се върна да чета.
Лек и усмихнат ден Simple Smile

# 357
  • Бургас
Здравей, bubabo и добре дошла.
Като гледам колко време сте се кърмели с първото детенце, шапката ми скри. Поздравления!

# 358
Здравей, bubabo, и мен ме следи д-р Ковачева. Първото ти раждане при нея ли беше?  Имаш ли някакви наблюдения от нейната работа?

# 359
Здравей бубабо ,добре дошла   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт