Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 504
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Добре дошла! Голяма воля си имала с това кърмене толкова време Simple Smile

# 361
Добре дошли на новите мами - teta014 i bubabo - добавила съм ви в началната ни страничка. Лека бременност ви пожелавам и ако желаете може да идвате и на срещите ни да се запознаем и на живо. От кой комплекс сте?

# 362
Обаче мен не си ме добавила Wink втора бременност, 37 год, Габровска и Душепеев ме следят Grinning

# 363
Добро утро момичета ! Лек ден Ви желая !

# 364
Обаче мен не си ме добавила Wink втора бременност, 37 год, Габровска и Душепеев ме следят Grinning
и мен и мен Simple Smile втора бременност - 26год. д-р Дорийска /каката пак Дорийска я изражда/

# 365
  • Бургас
Благодаря за топлото посрещане Hug
Първата бременност я следи д-р Мърмърова, но не искаше да ме поеме сега, заради направленията по ЗК, които явно са й кът. Съвсем случайно попаднах на д-р Ковачева. Един почивен ден ходих в патологията да ме видят, че бях със зацапване и съответно отлепена плацента и попаднах на нея. Хареса ми отношението й и се записах да ме следи. Иначе малкия го изражда д-р Ризова и ак.Алексиева в МБАЛ. Нямах уговорка с тях, но съм много доволна от отношението.
За кърменето - беше трудно първите 3-4 месеца, после нямаше проблеми. То си става като навик и е супер улеснение за злоядо дете Grinning
Къде ходите на ФМ, че ми предстои другия месец втората?

# 366
  • Бургас
bubabo, за ФМ всеки различно ще ти каже  Laughing Аз лично правих 1-та и 2-та в МЦ Марковс, в София! Първата при д-р Атанасова, а втората при д-р Марков. Третата при близнаци не се прави, защото не се вижда хубаво.
Аз лично в Бургас не бих направила ФМ  Laughing

# 367
bubabo,добре дошла  bouquet
ФМ правих при Калчева и съм много доволна.Третата пак при нея Peace

# 368
  • Бургас
АЗ да попитам в коя седмица се прави 3-тата ФМ и какво се проследява с нея? Аз също ходих при Калчева в 21 г.с и тогава ми каза, че ако искам мога да отида в началото на 9-я месец. Засега обмислям дали да ходя отново.

# 369
И аз правих втората ФМ при д-р Марков от София.

# 370
  • Бургас
Аз пък правих втората ФМ при Хубчев в Девата, в началото на месеца, т.е. в 21 г.с

# 371
  • Бургас
tedincence,не знам в коя седмица,но имам спомен,че се прави за да се види какво е разположението на пъпната връв,т.е. дали не е увита около врата или на друго място.което може да доведе до усложнение и от там да се реши дали да не се премине към секцио,ако такова досега не е назначено

# 372
  • Бургас
В 30 г.с съм. Това за пъпната връв не може ли да се установи и на обикновен ехографски преглед от следящия АГ или задължително трябва да е на 3Д?

# 373
Здравейте мамчета.Тединце,не знам дали може ,но мен като ме гледаха на обикновен ехограф - нищо не са казали ,но следващата седмица отидох на 3д и там веднага ме уведомили ,че бебето е с увита пъпна връв.Може за една седмица и се увило детенце ,не знам - но факт е ,че се установи с 3 д.

# 374
tedincence,незнам дали се вижда на обикновен,но с първото имах голям проблем с къса пъпна връв,която не беше проследена предварително.Едвам изкараха бебето,затова сега страх лозе пази Peace

Общи условия

Активация на акаунт