Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
edna ot nas - благодаря, уча се по-опитните и взимам правилни решения  Hug

за кг, щом една жена може да забременее, няма проблем, но 37кг - честно - притесних се  Thinking
аз вече съм 52кг (165см)- с коремче, леки любовни дръжки и изобщо не съм гладна напоследък  ooooh!

Канелка - няма да се притесняваш, хубаво си ти е коремчето и като гледам няма да напълнееш много...

# 646
anghella мерси Hug Аз първият път качих точно 5 килограма-забременях 46 и родих 51.И бебе 3100 при това Crazy Така,че се надявам,че и сега ще се повтори нещо такова.При положение,че съм отслабнала с три килограма.А съм 163 аз.След като родих Папи отслабнах до възмутимите 40 килограма,но после с тоя моя спорт се оправих.И съм хепи,че всичко е мускулна маса.
Абе аз по тази табличка,която я имаме днес трябва да влизам в 5 месец....ииииихххххаааа Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 17:41 от Канела

# 647
За Токуда се сетих една приятелка ражда и двете си деца в близките 3 години,нормално раждане и двата пъти,като си избра екип и някаква пакетна цена има от 2000 лв-което включваше всички изследвания на детето още от раждането ама някакви по-специални които се правели само ако искаш(,подробности ще попитам),вип стая и раждането.
Не е точно такава цената Simple Smile 1500лв е раждането със направление по ЗК, плаща се задължително,не се води избор на екип ама си е такова. След това ако раждането е нормално 500лв задължителен пакет за бебето със споменатите 3 мисля бяха ехографа.(600лв за секцио). Ако раждането е нормално има и упойка 300лв по избор. Към тези цени ВИП стая не влиза, тя е отделно и мисля имаше два вида вип.

# 648
браво  Party честит 5-ти месец, аз броя всеки ден, усещам бебо предимно вечер като си легна, но не са балончета или ритничета, а буквално преместване  Mr. Green

# 649
Не се притеснявайте за килограмите момичета. Както сте ги качили, така и ще ги смъкнете. Както писах вече веднъж, при първата бременност качих 35 кг, които после свалих за 60 дни, а при втората 12кг, които свалих за няма и месец. Така, че да са живи и здрави бебоците, на другото му се намира колая.
Анхела аз пък за венците бих ти препоръчала паста за зъби Сенсодин. Моите венци също бяха проблемни, боляха, кървяха... От две години ползвам тази паста и нямам никакви проблеми. Още с първото измиване промяната беше очевидна. Но при всеки си е индивидуално предполагам. Някой беше писал за тетрата. Има ефект от нея, ползвала съм я преди време, но само, когато болките бяха нетърпими, защото знам, че не е хубаво да се прекалява с нея.

# 650
antonia79 - благодаря за съвета, може би всичко е индивидуално, скоро ми свършва пастата и ще взема Сенсодин - от нея съм доволна, почнах вече конците, ще си купя и вода за зъби  Grinning

даже сега погледнах, че и четката ми е Сенсодин (мека), бяха много изгодни в метро по 5лв за брой, а по магазините са по 7лв

# 651
Да се включа и аз за болниците в Пловдив, с две ръце съм за Окръжна.

В момента точно следя темата за Окръжна  Whistling Миналата години ме приеха по спешност във ВМИ и там родих, но спомените не са ми много хубави, като се има на впредвид какво се случи. Сега съм 50/50 ... като отношение там изобщо не мога да се оплача, може би защото бях във ВИП /понеже нямаше как да ме сложат при вече родилите майки и техните дечица ... и аз при тах  Confused /
Има време да реша ... хубаво е, че се вече родили мами, коментирата това Hug

# 652
  • София
Не ни ли е рано да мислим за раждането... newsm12

# 653
надявам се последно ви занимавам с моите колички, (даже почнах да пиша и в подтемата за колички) вече имам окончателен вариант - изчетох всички мнения в Бг мама и украинските сайтове за Navington White see - трудно се намира на живо този модел в нашия град, но при цена 699лв в БГ, ще си я купя тук за 536лв - нова. Остава само да я поръчам Grinning

http://www.malishok.com.ua/product/navington-cadet-klassicheskaj … ljaska-white-sea/

# 654
Ехо,  банда, здравейте и от мен  Party
Много сте изписали не мога да ви изчета. Ние се преместихме  преди седмица в новата къща, известно време нямах нет, но вече ще ви следя из късо  Mr. Green
Вече съм 5 месец, коремчето ми порастна видимо и не изглеждам като преяла вече  Joy
Тук времето се развали и от 2-3 дни е студено и мрачно  Sad...така хубаво ми беше като беше 20 градуса   Nature Sun With Face
Хайде от мен за сега толкова  Simple Smile
Лека вечер тумбачета  Simple Smile

# 655
Здравейте и от мен бъдещи мамита,
И аз като вас очаквам моето съкровище през септември.
Сега се регистрирах и виждам вече колко мн сте изписали Simple Smile
Жела на всички леко бременеене и само положителни емоции

# 656
за частната болница в Бургас-Дева Мария

Stefanel,аз имам приятелка от Бургас,която ражда май месец в Дева Мария.Лекарите са същите като от Окръжна болница.Разликата е само в условията.Девата е като хотел.Но много скъп хотел.Тя отиде уж с разкритие ,беше за нормално раждане и без да се усети я срязаха.След като и крещяли,че не напъвала,не можела едно дете да роди.Скачали и на корема И накрая след цялата нейна мъка  я срязали,без да има причина.Плати си за секцио,все едно е било по нейно желание.Наложи се да оставят бебето още няколко дни и я бяха питали дали тя се прибира или остава с детето.И тя останала.Накрая във фактурата за раждането и хотел-по 150 лева на вечер.За което никой не я беше информирал.Изобщо не беше доволна,нито като отношение,нито като професионализъм.

# 657
Привет на всички от мен. След 2 дни тичане от ритуалната зала, до църквата, до ресторанта и обратно и така няколко пъти, днес свърших работа - сватбата ни ще бъде на 24 май  Party Благодаря на всички за хубавите думи и ако имам нужда от съвети - ще се допитвам до вас  Hug След това и аз ще мога да кача сватбени снимки в албумчето Simple Smile
Само че след всичкото това тичане явно се преуморих и получих доста силни болки днес следобяд, наложи се да си тръгна от работа и след 2 но-шпа и двучасова почивка в легнало положение сега съм добре  Praynig
За килограмите - бях 56, сега съм 15 г.с. и съм 58, меря се всяка седмица.
А за венците, аз ползвам конец, паста и вода за уста Glister, зъболекарката ми ги поръча бяха доста скъпи.

# 658
Anghella и аз имам окончателен избор за количка.Тази на Mothercare.Днес бяхме в магазина,гледахме я,пробвахме я и сме очаровани.Поръчваме я от USA за 600 лв.В магазина е 1200...УАУУ.
И твоята е страхотна,много сладуранска:)
За раждането аз определено съм се насочила към Майчин дом-говоря за София.Лекарят,който ме следи не изражда.Но не съм притеснена.Мисля,че са големи професионалисти.Майка ми има приятелка,която работи там от 20 години и  ги познава всички.Лятото ,когато ме приеха по спешност пак разчитах на нея и отново не сгреших.Бях при д-р Налбански.Невероятен човек и професионалист.Сега ще видим,но мисля,че тя има пред вид Дяволов.
Знам,че всеки понеделник в МД има училище за бременни,някоя от вас посещава ли го,защото съм пропуснала ако сте писали специално за тях:)
За килцата аз съм +2.Но на фона на всички тук съм едричка:))
Добре дошли на новите бъдещи мами и честито на виделите вече гащичките:)
Хубава вечер на всички. preggo preggo preggo preggo

# 659

futur-maman, за Jane - това беше най-купуваната марка аз като раждах, абсолютно всички около мен се сдобиха с еднакви триколки в различни цветове - някои бяха доволни, други - не особено Naughty

Много благодаря за отговора,edna ot nas.Аз определено се отказах от Jane.И цените са им доста добри:)Определено се спирам на Mothercare.Дано остана доволна. 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт