Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Някой ползвал ли е австрийски ОМО? Мнения?
Ако харесваш Омо ще ти хареса.Моите наблюдения са,че Unilever нямат разлика в качеството в различните страни,но да кажат и другите,че това е само мое заключение

# 166
Sourcherry, ти пробвала ли си Skip Klinex System и можеш ли да ме ориентираш къде в София може да го има, защото където съм търсила има само Skip Active Clean?

Guess, в Европа има ли други прахове специално за бяло освен Ariel Crystal White и Skip Klinex System?

# 167
Да-а-а... Затова се чудиш на това „кой пере с прах“. Laughing

Чудесно е, че си намерила мегакапсулите в крайна сметка. И аз ще ги пробвам по-нататък, но съм ползвала италианския им еквивалент Dixan super dosi и съм леко така Confused И понеже съставът на немските и италианските е същият, вероятно са еднакви. Имам подозрения, че немските капсули не се произвеждат в Германия.

Guess , съжелявам   че  се  забавих   с  отговора  за  тестовете
2  перални    бяло -  едната  с  персил пулвер   другата  с  персил   мегапери и двете  за   двете  за   бяло.
Резултатите :  в  едната  където имаше   риза със   сос  от  агнешко   мегаперлите  изпраха   без  предварително  третиране  ,  в  другата - покривка  със   същия   сос   изпрана с  персил пулвер имаше  леко  петънце   след  изваждане от пералнята . Подчертавам  , че  не  е   много драстична   разликата .Петната  са лекички и бледи -  не  съм  ги снимала.  в  следващия  тест   ще  снимам.
  В   тези  сини перли  на  Персил  мега перли има  ли нещо специално?

# 168
В   тези  сини перли  на  Персил  мега перли има  ли нещо специално?
Колкото има нещо специално в сините гранули на Персил прах или на който и да е друг прах. Тоест - нещо специално няма в тях. Единият вариант е да са просто оцветени частици за красота, а другият вариант е една част от тях да са сини гранули TAED.

# 169
  • Варна
Нямам спомен да съм питала, затова моля коментирайте следното:
Много рядко събирам чисто бяло пране. Когато все пак се случи, пера си с прах за бяло.
Обаче, бяла блуза с ярка цветна апликация или бяла риза на синьо райе на мъжа ми, или неща от този тип, с какво перете, така че хем бялото да си остава бяло, хем цветните части да не избеляват?

# 170
Подобни пера с продукт за цветно заедно с други светли, устойчиви цветни дрехи, а ако цветната част е много малка - заедно с белите.

# 171
if_you_seek_ammy, не съм търсила специално.
Има добре зареден магазин на ул. Кричим до ЗК.
Провери и в магазина на спирката на тролеите на Раковска - има от пиле мляко.

По едно време зареждаха такъв Скип във Фантастико - Драгалевци, беше френски.

# 172
От понеделник в Кауфланд Персил Експерт прах и течен 60 пранета ще струва 13,99 (50% намаление).

# 173
  • Варна
Подобни пера с продукт за цветно заедно с други светли, устойчиви цветни дрехи, а ако цветната част е много малка - заедно с белите.

Благодаря, Гес!

# 174
От понеделник в Кауфланд Персил Експерт прах и течен 60 пранета ще струва 13,99 (50% намаление).

Т'ва си е добра цена. 60 дози в Немско/по-точно 50-55/ струват 13,99 обаче в промоция Mr. Green

# 175
Кое е по-добро - експертния Персил (а той за бяло ли е?) или прословутото Омо? (ако могат да се сравняват двата продукта)

# 176
Омо, разбира се Laughing
Обаче следя анкетата - един прах е събрал толкова гласове, колкото имат двата му подгласника общо.
Няма да му казвам марката, за да не е реклама Laughing

# 177
Дедо се шегува. Занася ни един вид.
Колкото и да съм лоялна към ОМО, не мога да си изкривя душата. Персил експерт е по-добрият избор за момента. Получава една точка повече от конкурентите си заради това, че е компактен прах, което за мен е от изключителна важност.

И понеже Дедо ми обърна внимание на анкетата, със задоволство отбелязвам, че Бонукс няма нито един глас.

# 178
Къде мога да видя резултатите от тази анкета /ако е обсъждано  досега извинете ме/

# 179
Гес Hug
Да, ама т'ва с Бонукса е само в наш'та детска градина. Иди да видиш количките в супера Joy Или на  Нилсен проучването...
А не отбелязваш ли как от по-нисък сегмент прах на една фирма има повече доволни, отколкото от високия Wink

Общи условия

Активация на акаунт