Пепел от рози по БТВ - 10

• 50 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Дъгичка тя Мерием наистина му "сви сърмите", но мисля че Керим усети че Кристен  е решила да се набърка в семейството му. Това си пролича и от обаждането и по телефона  относно заплащането му и като не я огря изкъпана в хотела реши да изпрати  уж случайно снимката
 Фатмагюл е права , Кристен не знае какви са отношенията им / интересно ако беше разбрала какви ли щеше да ги върши/ , но Кристин видя едни влюбен до полуда мъж , влюбен но в друга жена. Това я натъжи, но също така я и ядоса и тя реши да прави гадости.
Кристен я разбирам защо постъпва така, явно е много влюбено момичето и  вече не подбира средствата. Не, че одобрявам постъпките й, разбира се , че не е уместно да се намесва в живота на едно семейство. Тя просто е една отчаяна жена, и как да не е  при такъв мъж...
Ама Фатмето много хубаво го изигра този момент с Керим като му каза да разкаже на Кристен за техните отношения. Такава усмивчица имаше, остави го без думи направо. И той бързо реши да вземе мерки.
Колкото до това какво би направила Кристен , ако знаеше истината, не ми се мисли. Тя сега като смята , че е влюбен в жена си едва не му се нахвърли в нейно присъствие, та  камо ли ако знаеше.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 14:50 от * Дъга

# 631
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug
Как сте днес? Последните две серийки бяха доста интересни и динамични. Случиха се показателни неща. Джоли, Дъгичке, Ангелче, Дана, подкрепям мненията ви напълно. Споделям вашите гледни точки по отношение на Керим и Мерием. Мерием сигурно е от желязо. Crossing Arms Как ли издържа Мукадес? ooooh! Не стига, че нищо не работи, но и само ядове им създава. ooooh! Седнала си нашата кафе да пие, сякаш се е преуморила от работа... направо ми идваше да скоча в телевизора от яд и да започна да я налагам. newsm66 Много ми стана жал за Мерием, горката накрая едва не се разплака, толкова беше отчаяна. Sad Много ми хареса отношението на Керим към Мерием, такова уважение, така спокойно общуват помежду си, толкова се разбират и споделят проблемите си, като търсят заедно решение - като истински майка и син. Керим очевидно е мъж на място, умеещ да поема отговорности. А Фатмагюл беше много сладка, как й светеха очите... сякаш беше преживяла нещо много хубаво, за първи път я виждам така спокойна и весела. Определено личи промяната в отношението й към Керим. Почувства се много поласкана и истинска жена когато Керим направи всичко възможно да отдалечи Кристен. Аз също подкрепям с две ръце решението му да не се среща повече с нея, пък макар и по работа. Видя се на какво е способна и по-добре да не си навличат нови проблеми точно сега. Това беше достатъчно показателно за отношението на Керим към жена си и уважението, което той изпитва към нея. Жеста с подаръка също беше много мил, поднесен с усмивка, малко плахо, но беше доволен, че все пак тя го прие, а даже и облече блузката в такъв важен ден за нея, деня на изпита. Много добре се развиват нещата за сега, дано нещо не се обърка. Praynig

Марги, Hugтвоите постове са много интересни, задълбочени и аргументирани. Въпреки,ч е гледните ни точки се различават, за мен е удоволствие да прочета всички твои мисли и разсъждения. Peace

Дидинка, Светлана, Валия, iHeartTwinkling Hug много се радвам, че пишете тук, хубаво е, че компанията ни се увеличава, продължавайте по-смело, ще ми бъде интересно да чета коментарите ви! Peace

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 15:24 от kometka76

# 632
# 633

Признавам си, че не го очаквах от Асу, бях сигурна, че ще откаже на Мюнир и решението и ми дойде като гръм от ясно небе, гледах и не вярвах на....ушите си! Grinning А на мен ми беше симпатична, не предизвика в мен някакви отрицателни чувства. Ама тя Мукадес ми ги обсеби всичките отрицателни, май не остана за другите.А, и за синчетата Яшаран не ми е мъчно, кой каквото надробил..........за Перхан обаче ми е жал.

Лабрекс,Hug относно Асу, аз също й симпатизирах и продължавам да й симпатизирам. Разбирам защо се съгласи да свидетелства и защо взе парите. Тя беше в труден момент, разочарована от Мустафа, аборт на детето, което искаше толкова много и което може би щеше да й промени живота към по-добро, разбити мечти, чувство на безизходица. Неслучайно дадоха спомена й със сцената, в която Мустафа й каза да не разчита на него, че той щял да си тръгне в даден момент. Много се радвам, че го отпрати с куфара, направо го зашлеви с думи (ако мога така да се изразя по-образно). Парите, които Мюнир й даде, дойдоха точно навреме, затова и тя се съгласи да ги вземе. Освен това я увериха, че тя няма да лъжесвидетелства, а да каже какво се случи в онези дни, когато Фатмагюл избяга. И в крайна сметка, тя направи това, за да покаже на Мустафа, че както той е взел пари от враговете си, така и тя може да вземе, ей така, за да му покаже, че парите могат да променят всичко. Ако обаче Асу имаше подкрепата на Мустафа и той имаше друго отношение към нея, ако той се беше съгласил тя да остави бебето и ако искаха да започнат нов живот заедно, то тогава Асу нямаше да се съгласи да ходи в съда като свидетел. Според мен тя беше подтикната от Мустафа индиректно, което означава, че Мустафа продължава да вреди освен на себе си и на другите около него.

# 634
Колко е щастлива и развълнувана Фатмагюл  Hug Муки и тя се точи да ходи по музеите  Mr. Green
Феринка, Муки нека да се точи, друг е въпросът дали ще я огрее. ppp Всъщност,  Thinking това е добра идея, нека я заведат на онова тъмното място, за което разказваше Фатмагюл и да я хвърлят във езерото със синята вода, а пък ако вътре има и някоя и друга хищна риба, още по-хубаво. tooth

# 635
Тя добре ,че все пак не я беше съблякла че тогава нашия сигурно щеше да и се моли да излезе изпод леглото или изпод масата newsm43.
 Следващия път Керим да вземе да влезе при кака си Мукадес. Съмнявам се че тя ще си счупи ръцете за да си смъкне полата bombs

Joy Joy Joy Джоли, енге Мукадес и стриптийз с пълна програма ще му направи, за зетя с най-голямо удоволствие. newsm35

# 636
.........а пък ако вътре има и някоя и друга хищна риба, още по-хубаво. tooth
.

Ааааа, нИдей тъй, че ако и отръпне нещо, после какво ще размятва, разтръсква и намества! Joy

# 637
.

Ааааа, нИдей тъй, че ако и отръпне нещо, после какво ще размятва, разтръсква и намества! Joy
Ей ама вие хич не мислите за горката рибка  sport027 А а ако Муки евентуално докопа златната рибка не ми се мисли какви ще бъдат желанията

# 638
.

Ей ама вие хич не мислите за горката рибка  sport027 А а ако Муки евентуално докопа златната рибка не ми се мисли какви ще бъдат желанията

Желание №1 - дупките на ключалките на вратите да станат достатъчно големи, така, че да има възможност да се наблюдават всякакви интересни обекти и субекти, особено наложително за банята. search  bath
Желание №2 - да се измислят специални устройства за уши, тип високочестотни СРС-та, с които да се елиминира възможността да бъде пропуснат случайно някой интересен разговор, въздишка, размисли на глас или тайна сбирка с цел групово четене на чуждо писмо.  154uu
Желание №3 - да се случи чудо и зетя с черните очи и буйните къдрици да забележи нескритите мераци на една жадуваща за нежност енге. pletka Heart Eyes  remybussi

За съжаление докато Муки изброяваше желанията си, златната рибка реши, че е дошло време за обедна почивка и тихомълком се изниза, като остави нещастната енге само с мечтите си. smihesorry

# 639
.

Желание №1 - дупките на ключалките на вратите да станат достатъчно големи, така, че да има възможност да се наблюдават всякакви интересни обекти и субекти, особено наложително за банята. search  bath
Желание №2 - да се измислят специални устройства за уши, тип високочестотни СРС-та, с които да се елиминира възможността да бъде пропуснат случайно някой интересен разговор, въздишка, размисли на глас или тайна сбирка с цел групово четене на чуждо писмо.  154uu
Желание №3 - да се случи чудо и зетя с черните очи и буйните къдрици да забележи нескритите мераци на една жадуваща за нежност енге. pletka Heart Eyes  remybussi

За съжаление докато Муки изброяваше желанията си, златната рибка реши, че е дошло време за обедна почивка и тихомълком се изниза, като остави нещастната енге само с мечтите си. smihesorry
точно,макар че Муки може би няма да се задоволи само с три желания
 Момичета , а какво мислите за Рахми и в какво се превърна тихия и кротък човечец за да защити семейството си/освен че потроши пазара/. Как само изригна срещу Салих   и как непрекъснато повтаряше като молитва"Мурад е мой син"

# 640

.

Наскоро в другата тема , момичетата , които гледат оригиналните епизоди яко й бяха набрали на Мукито. Такива ги беше забъркала ,че я забиваха  на кол,наричаха я изрод,плашило,проклета овца,гад,изчадие,мръсница,вампир,проста,злобна,отмъстителна невестулка,нахалница,
безсрамница, Мукадеса-простакеса и т.н. Слагаха я в казана с пираните.
Та, има още да й се ядосваме и да я пращаме по разни места.
.

newsm10 newsm10  newsm10

# 641
точно,макар че Муки може би няма да се задоволи само с три желания
 Момичета , а какво мислите за Рахми и в какво се превърна тихия и кротък човечец за да защити семейството си/освен че потроши пазара/. Как само изригна срещу Салих   и как непрекъснато повтаряше като молитва"Мурад е мой син"
Рахми се оказа по-голям мъж от този нещастник Салих. С такава ярост се опитваше да защити семейството си, че и мен ме учуди. Мукадес не заслужава до нея да има такъв добър човек. Явно е трябвало да се омъжи за Салих, да видим тогава дали ще си позволява всичко.

# 642
Според мен Рахми доста се промени особено след като разбра, че Мурад не е негов син. Преди беше толкова спокоен, усмихваше се на всичко, дори когато се беше случило нещо лошо. Казваше ''всичко ще бъде наред'' или ''всичко ще се оправи''. Но ето, че и такъв човек като Рахми може да избухне. Но важното е, че остава плътно до семейството си.  Peace Салих определено си заслужи боя. Всеки мъж на мястото на Рахми би постъпил така /е.. всеки, който обича и държи на семейството си/. Вече започна да се опълчва на Мукадес, когато говори против Фатма или когато се заяжда с нея, или пък с Мерием. Той определено е много добър човек, но и на него понякога нервите му не издържат.

# 643
Наскоро в другата тема , момичетата , които гледат оригиналните епизоди яко й бяха набрали на Мукито. Такива ги беше забъркала ,че я забиваха  на кол,наричаха я изрод,плашило,проклета овца,гад,изчадие,мръсница,вампир,проста,злобна,отмъстителна невестулка,нахалница,
безсрамница, Мукадеса-простакеса и т.н. Слагаха я в казана с пираните.
Та, има още да й се ядосваме и да я пращаме по разни места.
Дъгичке, като му дойде времето (онези серии, за които споменаваш), Мукадес ще бъде детайлно разнищена и изпратена на заточение за неопределено време в Диарбекир.

# 644
Според мен Рахми доста се промени особено след като разбра, че Мурад не е негов син. Преди беше толкова спокоен, усмихваше се на всичко, дори когато се беше случило нещо лошо. Казваше ''всичко ще бъде наред'' или ''всичко ще се оправи''. Но ето, че и такъв човек като Рахми може да избухне. Но важното е, че остава плътно до семейството си.  Peace Салих определено си заслужи боя. Всеки мъж на мястото на Рахми би постъпил така /е.. всеки, който обича и държи на семейството си/. Вече започна да се опълчва на Мукадес, когато говори против Фатма или когато се заяжда с нея, или пък с Мерием. Той определено е много добър човек, но и на него понякога нервите му не издържат.
А също трябва да отчетем и факта, че Рахми има проблем свързан с интелектуалното му развитие. Ето защо неговите реакции понякога са малко по-бавни и нелогични. Това е и причината той да се страхува да се опълчи на Мукадес, защото знае какво ще се случи след това. Той просто не иска да бъде унижаван постоянно от собствената си жена и затова е приел позиция на мълчаливо съгласие. Но когато видя реална опасност за семейството си, той реагира адекватно, т.е. така както би реагирал всеки средностатистически мъж на Балканите. Подсъзнателно той усеща кое е правилно и кое не е, както и усеща кога любимите му хора имат нужда от неговата подкрепа. Ето защо, винаги когато Мукадес се заяжда с Фатмагюл или Мерием, той реагира, като прави опит да вземе отношение, макар и почти винаги неуспешно.

Общи условия

Активация на акаунт