The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 362
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • КиТ
О ╚Sisley╝  Heart Eyes "спойлер"идва от думата "spoiler" значи информация(събитие) за бъдещ епизод,която е интересна,но за накои хора,които не искат да я знаят си я спестяват,а другия си я прочитат и с нетърпение чакат това събитие да се случи  Peace Дано си ме разбрала  Blush Аз от тук от форума пак го научих,като почнах да се облъчвам със сериали Mr. Green
http://www.fentazysvqt.com/?page_id=222 ето по-подробно обяснено  Wink Hug

# 77
# 78
  • ...край Дунава
plami89 мерси Laughing. То спойлер-а си го знам какво е от тук, но като цъках на показаните спойлери тука, нищо не виждах, а то трябвало да цъкна на заглавието за да прочета какво, що Mr. Green

п.с. Нищо не си разбрах  Tired

# 79
plami89 мерси Laughing. То спойлер-а си го знам какво е от тук, но като цъках на показаните спойлери тука, нищо не виждах, а то трябвало да цъкна на заглавието за да прочета какво, що Mr. Green

п.с. Нищо не си разбрах  Tired

Като влезеш в сайта има бутонче "отвори" и тогава се показва Simple Smile

А иначе имам подобни на нейните сандали, открай време си ги представям с едни чорапки, ще паснат явно Simple Smile

# 80
Mokka, добра идея Simple Smile.

Ох, и на мен ми останаха очите в сандалките, а комбинацията с тези чорапи е уникална Simple Smile. Като се позагледах и рокличката не е лоша Simple Smile.

# 81
  • Велико Търново

А иначе имам подобни на нейните сандали, открай време си ги представям с едни чорапки, ще паснат явно Simple Smile

Обувай си чорапки смело. Комбинацията е страхотна! : )))

# 82
  • Buffyworld
Покрай нея Стефан и Деймън изглеждат като клошари с тези дрехи. Особено Деймън. Confused

# 83
 Наистина страхотни обувки, тук е повече като Катрин.

# 84
  • София

О ,ДА!И ЧОРАПИТЕ ,И ТЕ ,И ТЕ  Heart Eyes !

къде мога да си намеря подобни?

# 85
Ооо, мойте са от преди 2-3 години, марката е Pillini, мисля, че са български. Но както казах са стар модел..

# 86
  • на кого му пука
Хора само аз ли смятам чорапите за ужасяващи?

Спойлерите ми подействаха успокояващо.Поне Тайлър ще ми остане за другия сезон.Още не мога да прежаля Аларик.

# 87
Ленчето е много сладка така.  Heart Eyes Пол също, но Деймън нещо, нещо ...  Sick

# 88
  • на кого му пука
Добре си е и той.Явно са искали акцента да е върху другите двама.

Във видеото с К и К обаче как са подбрали моменти все едно наистина има любов.За пръв път осъзнавам че Джоузеф наистина е привлекателен.

# 89
  • София
Хора само аз ли смятам чорапите за ужасяващи?

ми не...

Общи условия

Активация на акаунт