The Vampire Diaries - От коя кръвна линия са Роуз,Катрин,Стефан,Деймън?(Тема 25)

• 41 366
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • София
Ах, колко сте лоши с тия спойлери... вече и аз поччнах да се ядосвам на себе си, че ги отварям.  Crazy но нищо остават само 4 и половина часа до края на работния ден.  Crazy

Като ви чета това, за което най - много се радвам е, че са върнали тръпката. Определено цяло лято ще чакаме спойлери и ще чепкаме предположения.

# 617
  • София
Леле, момичета, аз забравих, че днес е Денят!
Какво ми става, толкова чаках финала, а чак
ей сега включих, че серията е излязла. Този
път няма да чета спойлери, както друг път.
Запазвам си цялото удоволствие да не знам
какво става, почвайки да я гледам.  Grinning

# 618
Скрит текст:
Епизодът беше върха.Един от най-хубавите на 3 сезон.
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Разплаках се на сцената м/у Делена с телефона.Елена вампир?Ще е интересно.Джеръми е толкова прост като каза на Рик за Клаус.Сега Тайлър щеше да си е Тайлър, а Клаус във вечен сън.Има толкова неща, които да изкоментирам, ама няма, защото ще ме заболят пръстите от писане. Grinning А пък толкова много спойлери ще ги чета с часове.Аз каквато съм завеяна. Нали братята се уговориха, че ако Елена избере единия другия ще напусне и след 60год. пак ще се съберат, ами сега като Елена е вампир?А сега след като Клаус е в тялото на Тайлър няма ли по-нянкакъв начин да накара Каролайн да го целуне?

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 15:13 от the_vampire_diaries

# 619
the_vampire_diaries ,
Скрит текст:
Джер не каза на Рик истинското им местоположение.Каза му,че Деймън го заравял до някакво шосе.Явно Аларик се е усъмнил и сам е стигнал до складовете,използвайки и друга информация  Peace

# 620
Уау!

Скрит текст:
Стефан прекалено много слуша Елена, да я беше извадил нея първо, пък Мат да беше вампир.  Crossing Arms Хареса ми епизодът! Хареса ми, че избра Стефан, но сега като е вампир, ще си спомни какво й е казал Деймън онази вечер. Е, по мое мнение, нищо особено не й каза, че чак да променя решението си, ама то това е Елена...

# 621
the_vampire_diaries ,
Скрит текст:
Джер не каза на Рик истинското им местоположение.Каза му,че Деймън го заравял до някакво шосе.Явно Аларик се е усъмнил и сам е стигнал до складовете,използвайки и друга информация  Peace

Аха мерси!

# 622
  • София
Изгледах, още съм в шок, ще коментирам по-късно.  Simple Smile

# 623
Изгледах, още съм в шок, ще коментирам по-късно.  Simple Smile

И аз така Laughing

# 624
  • Монреал
Ударно завърши сезона!!! Браво!  superuu  superuu

# 625
Все още удържам да не натисна бутончетата скрит текст. Довечера ще го изгледам, няма да се дам...  Flutter

# 626
# 627
Все още удържам да не натисна бутончетата скрит текст. Довечера ще го изгледам, няма да се дам...  Flutter

Браво на теб Simple Smile. Аз не успях и прочетох повече от половината. Но се гордея, че не съм прочела спойлерите, които пусна Mokka.

# 628
Да влезна да почерпя за бебе Вики,което днес се роди на наши приятели   bigdance2
И довечера,ако оживея след почерпките на таткото ... ще гледам и аз сериала иначе :
http://woman.---/n/joga-mlyako-mama-kakvo-novo-pokraj-nina-dobrev.16269.html

Heart Eyes

П.С. 20-ти ли е последния епизод ?
че замундата не ми дава да дърпам пак и от арената ...

# 629
Последният е 22-ри Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт