Препарати за съдомиялна - 4

• 84 741
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Дедо, много интересна иформация. Благодаря Hug И пускай по-често подобни любопитни данни! Аз да разбирам ли като мия с таблетки, но си слагам сол и гланц , че резултатите са ми по-добри от немските Mr. Green И съсвсем ли са без недостатъци немските прахове?

# 46
Да, интересно е, че Алди е най-добър. По-интересно е, че половината от праховете са произведени от един производител Laughing Явно критериите при поръчките са различни.
W,
Aldi са немска верига от типа на Лидл и Пени и са най-силната в Европа. Двама братя собственици са най-богатите в немско.
Пенка,
W5 на Лидл в тази класация е на 6-то място. Не знам дали е същия като гръцкия.
Енито,
разбира се, че ще ти е добро измиването. Та таблетките са формован концентриран прах. Няма нищо различино като препарат.
Имат и недостатъци, на всеки са описали проблемните неща. Ето, за Лидлския са написали, че не се справя с белтъчините, както и оцветяване от чай. Още, че при престояване рязко губи качества.
Всичките са с основен недостатък, че не пазят околната среда, въпреки че някои са без фосфати. Само един - Содасан е приятелски към нея, но е на последно място. Той е и единствения еко в изследването. В изследването няма и от така наречените комбинирани прахове. Само соло. Между другото, тези изследвания се плащат от участниците за да имат право после да си сложат символа на фондацията и оценката и ако някой откаже догвора, просто го няма в резултатите. Това е, ще пиша пак, ако срещна нещо интересно.

# 47
Ние нямаме съдомиялна, но в офиса ни препаратите са на Фрйош и всичко се измива много добре.

# 48
Немски СоМат е по- добър от немски Калгонит?Правилно ли разбрах....... newsm78

# 49
Немски СоМат е по- добър от немски Калгонит?Правилно ли разбрах....... newsm78

Според мен не е по-добър. Но според изследващите Калгонит е с повече недостатъци. Май правилно си разбрала Joy

# 50
Здравейте,
Купих си съдомиялна за първи път и се чудя дали да си взема таблетки от Lidl или Кауфланд или да си взема нещо внесено от вън например като това:
http://prodavalnik.com/prodavam-tabletki-za-sdomiyalna-somat-10---44br-i5210663
Съдомиялната ми е Електролукс с възможност да работи с таблетки.

Благодаря Ви предварително.

# 51
Здравейте,
Купих си съдомиялна за първи път и се чудя дали да си взема таблетки от Lidl или Кауфланд или да си взема нещо внесено от вън например като това:
http://prodavalnik.com/prodavam-tabletki-za-sdomiyalna-somat-10---44br-i5210663
Съдомиялната ми е Електролукс с възможност да работи с таблетки.

Благодаря Ви предварително.
не бих препоръчала таблетките на Лидл или Кауфланд на никого Mr. Green Тези от линка са по-добри, но цената е много висока Stop Аз лично не бих купила. Най-добре мини през някое магазинче паралелен внос и огледай бройки в кутия и цена. Като марки тук сме доволни от Феъри, Финиш, екологичните Грийн. Но изчакай и други момичета да споделят мнения Hug

# 52
  • София
Мен майка ме изненада, купила ми таблетки Сомат (аз исках гела да пробвам, но...); та доволна съм, по-добри са от Финиша, дето се чудя как да ги сложа, та да ги изразходя. Цяла таблетка не се разтваря и плакна чинии след миялната; половинка пък не мие добре.

На Кауфланд таблетките не са добри; тези от Лидл май мааалко по-биват, но пак не препоръчвам.

# 53
Пробвай с Лидл все пак. Няма да се случи нищо лошо, а разликата в парите е значителна. Иначе от България бях най-доволна от Claro, купувах го от Фантастико.

# 54
И аз го харесвам страшно много Кларо-то. Хапчетата Мулти енерджи , слагам  1/2 хапче, на голяма миялна. Намерих ги скоро в Практикер- 45 бр. за 20 лв . А миналата година ги купих от Карфур за ок 13-14 лв.

# 55
Ох, извинете много, сега точно нямам време да чета цялата тема. Тези таблетки Грюн ... еко ли са? В района на Мусагеница, Дървеница, Младост, Лозенец, Дианабад, Орлов мост - къде мога да си ги намеря?
В момента съм с гел Сомат, доволна съм, но искам да мина най-сетне на еко препарати. Аман от тия химии! Вкъщи сме с едно дете и един алергичен, айде стига толкоз.

# 56
Ох, извинете много, сега точно нямам време да чета цялата тема. Тези таблетки Грюн ... еко ли са? В района на Мусагеница, Дървеница, Младост, Лозенец, Дианабад, Орлов мост - къде мога да си ги намеря?
В момента съм с гел Сомат, доволна съм, но искам да мина най-сетне на еко препарати. Аман от тия химии! Вкъщи сме с едно дете и един алергичен, айде стига толкоз.
Има ги в Пикадили в Мол Сити Център, само че последния път като бях нямаше (миналата седмица някъде).
Има ги в Карфур на Цариградско шосе и там са по-евтини.

# 57
  • Балчик
Така, бях обещалапак да си купя от таблетките на Кауфланд- Clean и да пиша за резултата. Взех Clean Maximo- еми същите са си- чудесни са просто. Всичко се изми перфектно, особено тавата от печено агнешко с ориз. Peace За съжаление не успях да снимам, но следващия път като имам по-мръсни съдове ще покажа резултата. Явно зависи и от миялната. За цената си измиват перфектно, даже смело ще кажа,ч е по-добре от Финиша, който имам и за който писах,че  е недодялано-нескопосно пакетиран (или е фалшив, или е правен за аборигенски като България Mr. Green)

# 58
5 звезди и половина, Грюн грийн са биоразградими, много съм доволна.
Можеш да ги намериш и в малкият Карфур на бул. Вапцаров, до Кошарите.

# 59
Аз пък пробвах таблетки Somat и не съм доволна  Crossing Arms Самата машина остана замърсена, чиниите също. С Finish не е имало такова нещо. Сега се чудя какво да ги правя.
Ще пробвам да слагам течност и сол вместо таблетки, но още не ми е ясно какво точно трябва да сложа и по колко - машината е за 6 комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт