90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
radostani, подкрепям те и аз напълно в онзи ти дълъг пост  Hug
Вероника, адски досадно е това "запис", "цоп" и тн. Ама не мисля, че ще може да се изкорени някога.
Илима, хубаво, че си пазиш старите дънки. Аз се отчаях по едно време, че ще си седя дебела и си хвърлих старите дрехи. И сега нямам нищо  Laughing

Аз сутринта не закусвах просто, защото нямах плод вкъщи. Към 12 се мерих- колкото вчера по това време съм. Задържам си килограмите, което ме радва.

# 151
  • Благоевград
Илима, хубаво, че си пазиш старите дънки. Аз се отчаях по едно време, че ще си седя дебела и си хвърлих старите дрехи. И сега нямам нищо  Laughing

нищо Simple Smile сега ще си купиш нови и ще им се рааааааадваш  Laughing

# 152
  • гр. София
Blackisback, и аз се бях отчаяла преди време, че никога няма да отслабна и си занесох дънките при нашите да не ме депресират  Embarassed Но като почнах диетата се обнадеждих и си ги взех обратно  Laughing

# 153
Блеки, аз пък обратно  Laughing
Като надебелях и отказвах да си купя каквито и да било дрехи...
Ако щете ми вярвайте, ама изкарах 2 години с 2 поли, 1 панталон и няколко рокли за лятото. Вече ми беше писнало все едно и също да пера и да гладя  Joy Връхните дрехи ми ставаха, ама с мъка  Laughing И сега съм много хепи, че си нося старите дрехи, а и си знам кой размер нося  newsm68
А ти не се коси, ще си купиш нови и ще им се радваш  Hug

# 154
 Днес - Белтъчен з: нищо ,нямах време да изям ябълчицата о:скумрия със зелена салата и две св.филенца (резанчета) в: сигурно пак скумрия остана ми от обяда и салата и скумрия......След плодовия ден съм 64.5кг..кантарът ми е механичен.Пред месечен цикъл съм... Лек и минусов ден и мн усмивки Simple Smile

# 155
Режимът няма равен, въпреки че не бях никак стриктна - само сутрин съм яла плодове а вечер хапвах не по-късно от 8 и резултата е още -3 кг.
Но от два дни съм на линия. Имам да смъкна още най-много 5.
Успех на всички  Hug

# 156
Аз съм доста замаяна и отпаднала. Взех дъщеря ми от при баба й и сега ще поспя, добре, че поне малкия го няма.  Simple Smile

# 157
  • В две тъмни очички
Като говорите за дънки, да споделя и аз как я втасах и може би точно това ме мотивира да започна диетата. Преди да забременея бях 57 кг на ръст 169 см и изглеждах перфектно според моите виждания (бивша спортистка съм). Напълнях с 21 кг по време на бременността, но за около 3 месеца ги изчистих без никакви диети или ограничения. НО! След раждането тези 57 кг никак не бяха същите като онези 57 преди бременността. За още 5-6 месеца(миналото лято) стигнах до 51-52 кг. На тях изглеждах и се чувствах добре. Но тогава всички дънки вече ми бяха много големи. Дадох ги на шивач и ги стесних навсякъде. Всичко това добре, ама зимата си върнах кг-те до 57 и едва влизах в дънките си. Започнах да нося само тези, които бях си купила веднага след като родих(че тогава нямаше какво да нося). Това ми подейства много, много зле! И така....вече 20 дни съм на режима на 90 ДД, свалила съм 5,200 кг, 1,5 см от бедрата, 3 см от талията, 2 от паласките и 2 от ханша. Е как да не съм доволна от себе си?

# 158
WOW! Момичета .. как може някои от вас да издържат на толкова малко храна  Shocked Като си пишете менютата оставам потресена. Аз за закуска с по малко от 2 плода не мога да мина .. както и обяд. За вечеря хапвам по малко но по смъртно не мога да изкарам до вечеря на 1 ябълка и 1 филия ... Вече си мисля че няма да сваля  ooooh!

# 159
Кой пък е изкарал на 1 ябълка и на 1 филия?  newsm78 аз във въглехидратния ям 4-5 филии на обяд

# 160
И аз си ям съвсем нормални порции - и на обяд, и на вечеря - салата + основно ястие! Единствено не ям хляб (освен във ВД) и гледам до 20 часа да съм приключила със софрите.

# 161
WOW! Момичета .. как може някои от вас да издържат на толкова малко храна  Shocked Като си пишете менютата оставам потресена. Аз за закуска с по малко от 2 плода не мога да мина .. както и обяд. За вечеря хапвам по малко но по смъртно не мога да изкарам до вечеря на 1 ябълка и 1 филия ... Вече си мисля че няма да сваля  ooooh!

Не се води от тези, които гладуват.
Слушай тялото си и яж нормални порции. Аз свалих и не съм гладувала. Хапвах си доволно (режимно!!!), но винаги с голяма салата. Хляб също, само във въглехидратен. Плодове също винаги съм яла доволни количества. В плодовия задължително 4, 5 хранения  Peace

# 162
Здравейте, след 1 седмица приключвам с диетката, 90те дни минаха много бързо, полезно и с много минуси. Много съм горда от себе си, най накрая ината да ми да послужи за нещо bowuu

Сега остава въпроса, как да се храня по нататък. Горе долу разбирам нещата така: Сутрин/плод, на обед смесени белт. примерно, а за вечеря смесени въглех. примерно. На другия ден, смесени бобови и за вечеря пак смесени белтъци, примерно....и т.н С една дума пак си ми остават 3 хранения, като сутрин е винаги плод, аз за обед смесена група и за вечеря друга смесена група, като никога да не си хапвам от 2 групи заедно. Много сложно го написах май....както и да е, разбирате какво искам да кажа. Няма само плодов ден, както и воден. Моля, някой да се включи само да каже в правилна насока ли съм, или нещо греша.

Предварително Благодаря  bouquet

# 163
Аз може и да не съм най-точния човек да ти отговори за почивката, тъй като не съм карала, но момичетата, които са в почивка не смесват белтъци и др. позволяват си много рядко смесени хранения. Пак се хранят по принципите на режима, но сега примерно на обяд ядат пържола, а на вечеря боб. Плодов правят горе-долу веднъж седмично (ако не се лъжа), и воден 1 път месечно. Там където са описани принципите на почивката точно така пише - плодов няколко пъти в месеца и воден 1 път! Все пак след 90те дни целта е да не се върнеш към безразборното хранене. Успех Simple Smile

# 164
  • София
viara2010, толкова сложно си го написала, че най-добре да ти го напиша аз.  Laughing
Значи закуската остава плод, до 12 нищо друго. После обяд и вечеря, точно както до сега.
Обяда може да бъде от една група храни, като обаче белтъчините остават несмесвани помежду си. Т.е. правилото да не се смесват в едно хранене яйца, месо и млечни в никакви комбинации продължава да си важи и през почивката.
На вечеря можеш да ядеш друга група храни, като обаче трябва да съобразиш часовете след обяда /както досега/.  Peace
Примерно обяд белтъчини, вечер варива... или каквито комбинации за деня ти хрумнат.
Един ден седмично го дават изцяло плодов, както досега. Аз в тази си почивка реших да го спазвам това правило, иначе досега карах почивките без изцяло плодови дни, но ако кантара тръгнеше нагоре съм правила плодови вечери. Сега плодовите дни ги съчетавам с лунните фази.
Един ден месечно го дават воден, това категорично няма да го спазвам аз, кой както си реши.  Peace
Това е общо взето, почивката също е 90 дни, и после режима може да се повтори.

Да допълня само, че понякога си позволяваме и изцяло смесени хранения - примерно мусака, месо с ориз, яйца с кис. мляко и т.н. но ти сама ще си прецениш колко пъти седмично примерно можеш да си го позволиш. Аз го правя не повече от веднъж седмично засега, Нана винаги е писала, че си позволява такива смесени манджи до 4 пъти седмично.

Примерно днешният ми почивен ден беше ябълки, спанак с кашкавал и сирена, веганска пица.

Общи условия

Активация на акаунт