Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Бибо, аз чекам, чекам, ама ти сигурно пак не си спала Wink

Либ, липсваш ми разбира се Peace
Аз съм закотвена за тоз компютър и мърдане няма. Чудя се кога да набия детето, ей така профилактично. Сега или да си оставя удоволствието за малко по-късно newsm78 Или може би да правя като теб, два пъти у деня Mr. Green

# 106
Аз давам две дози кютек, равномерно разпределени сутрин и вечер. Ако пропусна ми е много криво. Сега търся точилката, че иначе може да ме заболят ръцете или да си разваля маникюра... Crazy Ти може да пробваш и по-често - като се схванеш на компютъра ставаш, два три шамара и няколко шута за раздвижване, и пак си сядаш  Laughing.
Не страдай много за мен, ще се върна  Hug

# 107
Кви са сега тия тъпи въпроси, естествено че от сутринта е почваш Смърфиета  Mr. Green
Спала съм  Laughing нали сме сърдити  Mr. Green Въпреки че снощи бая се чудих дали да надена Кондома  hahaha на резервата, ама викам айде да се наспя  Rolling Eyes

# 108
  • Не от София.
Въпреки че снощи бая се чудих дали да надена Кондома  hahaha на резервата, ама викам айде да се наспя  Rolling Eyes

Ама и ти си една хиена  Crossing Arms Никакво спане другия път!  Naughty Така реноме не се поддържа,бейби...аз ли да те уча?!  Joy

Казах ли Добро утро  Blush

# 109
Ох, ще ме скапете

Бибо, аз мислех, че не си спала от любовна мъка ooooh!

Намазах Смърфи с тоя лак от люти чушки. Понечи да си лапне пръста, ама се намръщи Mr. Green

Фиона, предлагам ти смяна на аватара:

Подхожда ти идеално, приликата е удивителна  Mr. Green

# 110
  • Не от София.
Глей си работата,злобна Пепо!!  Crossing Arms
Умираш си от яд,че съм харна,работна и гиздава мома,та ми предлагаш тия урунгели  Crossing Arms
ВзЕми да потърсиш истинската принцеса Фиона /мноооого е красотна като мен  Blush / и да ми я пратиш,че нещо ме засърбя за смяна на аватара и мене...  newsm78

# 111
Абе не знам, ама май Принцеса Фиона последно си остана зелена. Та сори Mr. Green

# 112
Оле ся колко си ми задължена за дето те открехнах за този лак-незнам колко желания ще ми изпълняваш  Mr. Green
МА и мъка има ма душа-ама с едното лекувам другото  Wink сега както не ми отговаря, така ще рева на чуждо рамо  Mr. Green
Фионо с думи не мож е оправиш тва устатото, направо действай с кютеци  Mr. Green

# 113
  • Не от София.
Абе не знам, ама май Принцеса Фиона последно си остана зелена. Та сори Mr. Green

Тя остана зелена,ама аз си имам друго мнение!!Искам си красотната,щото тя ми приляга!!Или помагай или

Фионо с думи не мож е оправиш тва устатото, направо действай с кютеци  Mr. Green

Ще ме принудиш,ей!!  newsm48

# 114
Бибо, каквото кажеш, само дупе не давам Mr. Green

Фионо, задай си точно исканията за аватара, щото после да не кажеш, че не щеш и само да си изгубя времето Twisted Evil

# 115
Че кой иска дупе  Mr. Greenех че мръсно подсъзнание имаш.
Меркантилна куч** съм аз  Wink пари ша даваш  Mr. Green
Фионо довери и се, ша намери аватара, изпитах е вече -бърза и точна е в намирането  Simple Smile

# 116
Оооо , Фифче !

Биб , Либ Hug Hug Hug

Либ , не знам ти колко си зиморничава , но аз мисля , че нямам равна в това отношение !  bowuu bowuu bowuu

Пепи , Либ , само така , строева подготовка трябва да има ! Sunglasses
Дисциплина и ред !  Naughty
Иначе ще играе управителя ( точилката ) !  Naughty
Ама , ха !  Crossing Arms Crossing Arms

Фиф , я да те питам аз тебе , ти що така с перо го галиш твоя младеж ? Thinking
Я го дай малко хард !
Няма само ние да ги млатим , пък ти , нежна го раздаваш ? М ? Sunglasses

# 117
  • Не от София.
Фионо, задай си точно исканията за аватара, щото после да не кажеш, че не щеш и само да си изгубя времето Twisted Evil

Е,колко по-точно?!?Тя принцесата два образа има-не ти щЪ урунгелския,ти казах-искам си ангелския...с дългата плитка,тънката талия и принцеското изражение  newsm03
....и ако може среден пръст да показва  newsm78

Фионо довери и се, ша намери аватара, изпитах е вече -бърза и точна е в намирането  Simple Smile

Ма,Бибс,нали виждаш,че й направих поръчката вече...притеснявам се само,че като дойде време за сметката....тая ненаситната..знам ли какво ще ми поиска??
Ти плати ли й за нещо?  newsm78

Хепи....надявах се никой да не се присети.... Blush
не ме бийте....ще го намлатя веднага щом се прибере!!  Weary

# 118
Фионо довери и се, ша намери аватара, изпитах е вече -бърза и точна е в намирането  Simple Smile

ТИ па кога ме провери Mr. Green  newsm78

# 119

ТИ па кога ме провери Mr. Green  newsm78

И аз щях да питам , но сигурно за емотиконките , дето много точно ги уцелваш , Пепи ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт