СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Толника, радвам се, че всичко е минало добре.  Hug Чакането със сигурност е много трудно, но аз вярвам, че резултатите ще бъдат добри и на есен ще гушкаш здраво бебче  Simple Smile

Мариела, как си ти? Помня, че ни сподели за висохи нива на ТСХ. Стискам палци следващото изследване да бъде в норма  Hug

# 646
Благодаря за въпроса - ами ендокриноложкана ми каза че ниво от 3.25 било напълно в норма и ми каза да продължавам да пия по 100 мг Л-тироксин, но аз си го увеличих на 150 за да съм по -спокойна. Каза ми че бебето вече има щитовидна жлеза и само си произвежда хормони.

# 647
Чудесно! Радвам се, че бебо е добре и няма повод за притеснение  Hug

# 648
За момичетата от Варна
Училището за родители в Гранд Мол Варна е на 05.05.12 г. (събота). За повече инфо:
http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Varna.html
Аз лично не мисля да ходя, защото темите ми се струват далечни (едната е за ротавируса, а другата за ваксините)

# 649
  • София
Днес търсих спални комплекти и одеалце, обаче всичко беше примесено с полиестер. Дали се получават алергии от него? Гледам, че го слагат и в детските дрешки.  Confused

Всички бъдещи майки ли си пазарувате за бебетата от сега? Blush

Аз съм от тия дето и един биберон не съм купила още Simple Smile

# 650
  • Варна
Аз ще ходя, нямам друга работа  Mr. Green

# 651
  • София
Момичета, някой пил ли е антибиотик досега? Предписаха ми Klacid, че нещо го закъсах и вече цяла седмица се влача болна, правейки се, че нищо ми няма.
Питам основно за кураж и дали някой не е минал по същия път, иначе искам, не искам ще пия, за да не стане по-зле.

Аз съм пила Клацид и то 2 опаковки , защото имах съмнения че отивам към племония Sad На мен по никакъв начин не ми се е отразило , а до колкото разбирам и на бебоците ми Simple Smile Въпреки че съм го пила в най - важните седмици когато им се развиват всички органи. Професора каза че по изчистен антибиотик няма и да не се тревожа.
Не се притеснявай и ти  Hug

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 20:34 от bydik

# 652
Здравейте момичета,
F.a.t.e, честити сини гащи!  stork-boy
Честито и на останалите момичета, видели щъркелчетата!  bouquet
Аз понеже от самото начало съм с проблемна бременност и не смея нищо да си купя и сигурно ще оставя всичко на таткото за след като родя. Той и без това разбира повече от мен Sad
Иначе аз от както го започнах този магнезий съм с разстройство сигурно вече 3-4 седмица. Спрях магнерота от няколко дни, но разстройството не спира, сега съм на бабешки рецепти и прахчета ентерол от време на време. Решила съм, ако не ми мине до понеделник да ходя на фекална посявка, да не съм получила дисбактериоза или нещо такова.

# 653
  • Where I am Happy
Аз се мажа със Bio oil   http://www.bio-oil.com Препоръча ми го една англичанка.На опаковката пише че е против стрии и заличава белези. Относно килограмите аз съм +3,дори си мислех че са ми много защото нищо не ми става,но като ви чета се оспокоявам Grinning

# 654
За момичетата от Варна
Училището за родители в Гранд Мол Варна е на 05.05.12 г. (събота). За повече инфо:
http://www.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/Varna.html
Аз лично не мисля да ходя, защото темите ми се струват далечни (едната е за ротавируса, а другата за ваксините)
Ваксини ли каза?! Rolling Eyes hahaha
Аз съм пас. Скучни са ми темите. Виж йогата на Агира ме интересува. Къде, кога, как и колко? Там мога да се add-на. Към юни ще ида и на ЛЛЛ. Поне нещо полезно да чуя, че тези рекламни лекции не са по мой вкус. Но ако ще се събирате за лекция и после да кафе, ще дойда да пия с вас една студена вода Simple Smile
Толинка стискам силно палци. Лежи сега и почивай.

# 655
Мамчета от София, видяхте ли чудната дъга днес след дъжда? Стана ми толкова позитивно и готино, и усмихнато Peace
За кг аз съм +0.5 кг, та смятам засега съм перфектно, но аз и гледам какво ям, гледам да се движа и т.н.
За покупките за нас е рано, определено по-нататък ще се занимаваме с това, а и трябва да си направя списък да видя кое мога да взема от кака ми, от познати с малки деца и т.н. Така че bydik , не си единствена...

# 656
Аз се мажа със Bio oil   http://www.bio-oil.com Препоръча ми го една англичанка.На опаковката пише че е против стрии и заличава белези. Относно килограмите аз съм +3,дори си мислех че са ми много защото нищо не ми става,но като ви чета се оспокоявам Grinning

Аз имам същото олио. Миналата година ми го донесе приятелка от Холандия, че било голям хит там. Мазнах се два-три пъти и го зарязах, че не видях ефект, но пък то кви чудеса да очакваш след толкова краткотрайна употреба. Laughing Съвсем го бях отписала, но ще се разровя по шкафа да го извадя на преден план. Иначе си купих миналата семица VICHY NUTRI EXTRA - 400ml и ползвам него след баня. Засега нямам забележки.

Анхела и аз до миналата седмица бях с олио Джонсън и си оставам доволна от него. Ползвам го 9 години и проблеми с кожата съм нямала. Преди това съм мазала големия (докато се светна, че става и за мен), а и малкия отгледах с такова олио. Така, че според мен търси другаде проблема с изсушаването на кожата, но пък при всеки си е индивидуално де.

Относно килограмите аз съм вече с петаче отгоре, но и мен не ме притесняват. Имам опит в смъкването. Wink

# 657
  • София
Мамчета от София, видяхте ли чудната дъга днес след дъжда? Стана ми толкова позитивно и готино, и усмихнато Peace

Дъгата беше върха просто! Жалко само, че не може да се мине под нея. Май ставам нагла  Embarassed Wink
Да си кажа иска ми се да си пазарувам вече ма не смея. Пусто суеверие.

Какво бихте казали за количките 
тази: http://www.pazaruvaj.com/detski-kolichki-c3919/maclaren/twin-tri … e.html#properties
и тази:  http://www.pazaruvaj.com/detski-kolichki-c3919/esprit/duo-star-p … e.html#properties 

Първата ми я препоръча мама на близнаци гледала ги е в нея 2 години, после я е продала и сега се ползва още 2 години активно пък и влизала във всякакъв вид асансьори ..... много ме запали тая мама   Thinking

# 658
  • Варна
bydik аз биберони посъбрах както и други неща, но са от училището  Mr. Green
Инъче поръчах само шампоана и олито на Веледа от сега, защото не бях пробвала сайта. Други неща не смятам да купувам все още.
За йоагата , ако решите нещо обадете се и на мен  Wink
Скай , ти да не си мислиш, че след лекциите се прибирам? Целта ми е да пообиколя магазините, да хапна и т.н. За сега ходя с една бременна съседка дето ще ражда другия месец.

# 659
Сайтът е пробван и съм много доволна. Пращат по пощата, ако имаш проблем и връщат неща. С две думи коректни отвсякъде. Доставката е безпатна, но и цените са си леко завишенички, т.е. включили са си я.

Общи условия

Активация на акаунт