Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е тъмната линия под пъпа?
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е тъмната линия под пъпа?
-
Какво е усещането по време на бременност и как се различава при различните жени?
Усещането по време на бременност може да включва различни симптоми като къркорене, гъделичкане, ритане или туптене в корема. Тези усещания могат да варират от жена на жена, като някои жени ги изпитват по-рано, а други по-късно. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно усещанията си.
-
Какво представлява линията на нигра и кога се появява?
-
Какви усещания в корема може да изпита една бременна жена?
-
Какво е усещането на бебето и кога обикновено започва да се усеща?
Запалих се нещо, много хубаво ми изглежда, а и малко движение няма да ми се отрази никак зле. Че започвам да качвам кг стабилно
Малко се срамувам да посещавам такива групови занимания самичка, но какво да се прави, нямам бременни около себе си
Тогава от колекции, Basic 2012 и този на корицата е моя, кода е 1506 на сутиена. Малко тъпо обяснение, но не знам как иначе
Но определено е добра идея, бях забравила за тази марка.