Киселочка мрънка в кошарата, аз пия кафе
Ако някой иска и е номер 15-16 на КК, може да ми пише на лични, носени са 1 час днес........
Кити, иди ги подмени за по-голям номер, не вярвам да имаш проблем.. с касовата бележка,. Ти нали я караш да стъпи Дара на земята? Не й ги мери като е седнала. Задължително я слагаш да стъпи с два крака и гледаш. На мен 15-16 ми се вижда малко за нашите деца. Ралка носи 20-21, ама тя не е за пример може би. И двете ми кокони ще имат големи крака. Баща им носи 45 номер обувки

Аз взех на Ралито на Мат Стар сандал. Бяха намалени на 25 лв. Вътре кожа, много отворени, но на пръстите затворени и с много висока пета. Ето ги
Клик за голямо изображение.Деска, да не почват следващите зъби?

Ичка, браво за бибата!

Ани, нищо не си прецакала. Според мен може да прецакаш ако му обуваш неподходящи обувки. Ходенето бос си е полезно, така че..

. Заслужава заточение в кошарката!
.
(в добрия смисъл, естествено). И аз си мислех, че съм такава, но с годините като чели поомекнах. За Мони, не мога да определя дали беше ядосан. По- скоро беше стресиран, защото децата бяха много шумни. Но защо реагира така на брат си и сестра си така и не разбрах. Може би като някаква защитна реакция от многото хора и не успяваше да превключи толкова бързо на познати и непознати физиономии. А и децата, имам в предвид гостите, определено не знаеха как да подходят към едно бебе .
. На всичкото отгоре, който и да си дойде, от някъде, отива първо при пилето и не обръщат внимание нито на малкия, нито на мен. Много искам да я пуснат по-бързо, но четох в нета, че тези птици се привързват много към хората и дори ги предпочитат пред себеподобните си. Дано да не е точно така, че едното което прочетох е как птицата обичала да каца на главата на човека, който я е отгледал и се опитвала да си направи гнездо от косата и ушите му. Представете си тази картинка в/у главата на малкия.

Ще го видим него.
) Сега е с малкия навън...опитва се уж да е мил, ама аз толкова му насъбрах че дори не ми се говори с него