Ичка,съболезнования мила

, страшен удар за КК 10лв.

:

Лоша е тази година за теб... 

Малка Ралка ходеше с дебели чорапи и терлици цяла зима. Сега й сложих буйки, като почна да обикаля доста. Някак ми се струват като преход към твърдите пантофи. Абе крачето някак има по-твърда основа и тя е стабилна. Иначе навън ходи с висок и твърд форт и твърда подметка. Но като беше боса вкъщи ходеше с едни маратонки Рийбок, който са си меки от всякъде, изглеждат като нормална маратонка. Ама тя не ходеше де.. само се возеше в количката по това време 
Не знам като ходи в магазина дали иска да видиш точно пантоф. По време на Саша струваха крупната за пантоф сума от 15 лв 
Таааа... няма какво да кажа 

Да, те са с различни гени, но все пак... Гери, голямата щерка, има дюстабан - вземали сме винаги най-ортопедичните обувки, няколко пъти сме отливали стелки - изобщо, всякакви екстри, но въпреки това си има. И на двама ни в семействата има предразположение към плоскостъпие. При мен е най-неизразено, но при двете ми сестри си е видимо. На никого обаче не му пречи това. Аз бях най-спортуваща и спортна - имам чувството, че многото тичане ми помогна да си оформя свода. Но не можеш да накараш никого насила да тича, ако няма склонност... Мисля да пускам Кали да ходи максимално боса, ще направя проба...

Да си жива,здрава,все така позитивна! 

)

Още едно дългоочаквано съкровище, което да прави живота ви по-хубав и усмихнат

Гушкам те, дано намериш сили да се справиш с този труден момент 

). Носи си я навсякъде и плаче, като й я вземеш, сега дори на гърнето си я държи 

Оттук нататък дано само прекрасни неща ви се случват...
Сега ще видя какви синковци ще отгледам.

Нека ви радва много и да расте жива и здрава... 

- пожелавам ти от все сърце да си жива и здрава, все така усмихната и позитивно настроена, много влюбена и обичана. Успех във всички начинания