Честит имен ден на всички именници на патерици, Иси

Деска, ти си мама няма как да не стигат силите за задачки от типа разходки и игри, това ще ни е отмората като се приберем от работа.
А ти ме шашна верно опита си е важен ама чак пък да си казва името, доста сложничко ми се вижда за едногодишно.
Ани, деца са все пак пък и така ще се научи че не трябва да гони гостите си.
Ичка, успех с отказването. Казват две седмици не спане спестяват тръшканици и ревове с месеци после. А дано да ви отнеме по малко, според мен майката знае най добре кога е дошъл момента.
Шуши, не знам дали трябва да се повтаря толкова много. Аз опитвам така, но ставам "скучна" и не ме отразява, обръща се на другата страна и си играе неговите игри и дори не ме слуша. Но като повтарям или правим нещо няколко пъти в седмицата в подходящото време когато Дани е отворен за нови неща ги научава за няколко повторения. Лично мое мнение де, според мен зависи и от детето. Определено децата обичат повторенията, но Дани не е от тях.
В този ред на мисли Дани само слиза от дивана и маха за чао като му кажеш "чао". Думи не знаем и няма скоро да каже/покаже нещо целенасочено. Нещо трудно уцелвам момента и не успявам да го науча на много неща.
Шуши той и Дани каза два пъти "хайде дай ам ам" (което си е изречение) като сме на стола за хранене но определено не влага смисъл в тази случайно подредена последователност. Убедена съм че все още нито една от думите не знае какво значат.
Слънчев и приятен ден от мен

. И в "мама" влага смисъл, но го ползва когато е мнооого на зор
. Не се мъча да го дресирам, изглежда ми супер досадно не само за мен, но и за него. Мисля че е достатъчно да му се говори нормално като на голямо човече, за да свиква с нормалната реч, а не да слуша милион пъти "кажи бау бау, кажи бау бау" 
Всичко е толкова индивидуално,както с никненето на зъбки,с прохождането и тн.

Даже като кажа бау бау после добавям и че това е куче. Той постоянно бърбори, но в момента единственото целенасочено му е тата и примляскването с уста като е гладен, иначе си играе много сам и постоянно нарежда на играчките.
От друга страна ще се върнем при старите приятели и ще мога най-после да дойда на софийска среща. Това, което ме притеснява всъщност е гмурването пак в забързаното ежедневие на София... ММ ще излиза рано, ще се прибира когато трябва да слагаме малкия да спи...
Чета назад и прочетох как си си отворила биричка, точно това ми липсваше за душата в самотата пред компютъра
В брошурата е отбелязано, че поръчката трябва да пристигне до 40 мин. Като поръчах ме предупредиха че до 40-50мин ще дойде поръчката. Времето беше напреднало и се съгласих, като им казах ако може да побързат. Поръчката ми пристигна след час и половина. През това време им звънях 3 пъти и по едно време спряха да си вдигат телефона. Но само на мен, защото като звъннах от този на ММ вдигнаха. Казаха че ще ме компенсират. Компенсираха ме като забравили да ми донесат соса , който поръчах. Никола се изнерви, не че му се се ядеше пица, ами искаше вече да спи. 
Замесих я с много емоция и желание,много искам и да е вкусна.Знаех си,че содените питки не ги умея и пак такава направих.