Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 626
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета
Мале имаме втори фрагман и то какъв. Ама пак са го натакмили от към приказки. предполагам, че това е вечерта,в деня когато Ф. отива при него в Бодрум, защото ми се стори, че е със същата синя ризка. И според мен няма да има кекс, но си мисля че трябва да спят в едно легло, да почувстват близостта си. Тоя трейлър го гледах поне 20 пъти и не мога да му се наситя, а как ще изкарам още 1 ден направо не знам. Обадих се на мъжа ми и му викам, ако ми погоди пак тоя номер /като предния четвъртък, да не ме остави да гледам филма/ и той се смее и вика "Развод ми дай  Joy " Той също харесва филма, но избягва да го гледа заради Мукадеската, щото каза, че ще трябва всеки четвъртък да си купуваме нов телевизор  Joy  Joy  Joy
На снимката от рождения му ден, на която танцуват с Ф. си мисля, че някой /най-вероятно Мукито/ се е изцепил нещо и той е останал втрещен. Но пък къщичката има перденца, което пък означава, че вече са я обзавели и може би ще живеят там двамцата.
Относно писмото до Мустафа /аз писах и в предната тема/ си мисля, че Мукито ще го напише, дано е от нейно име и ще стане като с писмото до Фахретин, но нещата ще се разберат евентуално в 72-ри епизод или след сватбата. Направи ми впечатление от подсказките, че Мукито следи нещата в Бодрум и как аджеба ги следи, само остава и тя да е отишла, не вярвам, но кой й докладва тогава.

# 676
А сериозно - мисля, че тази крачка е направо гигантска. Фатмагюл обича и иска да бъде обичана. Тя прави своите стъпки и вижда и усеща, че няма нищо страшно. Че това което изпитват и двамата е красиво. Няма нужда да ги връщат в Йълдър, както предложи Марта. И тук на един друг плаж, с любимия може да усети красотата на интимността.
След тази сцена на плажа много искам да прекарат нощта заедно.  Praynig
Според мен с тази сцена ни показват че Фатмагюл е наистина излекувана и готова за Керим.
А колкото да предложението на Марта според мен тя все пак ще се окаже до някъде права.Фатмагюл ще има вече красив спомен от "нощ на плажа".

# 677
  • Пловдив
Красота....

# 678
  • Разград

# 679
  • AMS
Момичето се измъчи. Два дни го нямаше Керим и тя прежали и шифер и свян и полегна на студения пясък. Да не се простуди преди сватбата?!  Thinking
А сериозно - мисля, че тази крачка е направо гигантска. Фатмагюл обича и иска да бъде обичана. Тя прави своите стъпки и вижда и усеща, че няма нищо страшно. Че това което изпитват и двамата е красиво. Няма нужда да ги връщат в Йълдър, както предложи Марта. И тук на един друг плаж, с любимия може да усети красотата на интимността.
След тази сцена на плажа много искам да прекарат нощта заедно.  Praynig

Вт., 17 Апр. 2012, 15:56 - ....Въртележката  продължава;  Двамата вървят по брега; Стаята със запалена камина; Силен вятър; Разбиващи се морски вълни; Двама са много са развълнувани; и ..........

Ох, от кога чакам да се гушнат на топло в едно легло!!!

# 680
  • Разград
Имате ли проблеми със форума? Нещо не иска да ми се отваря.

# 681
Имате ли проблеми със форума? Нещо не иска да ми се отваря.
И при мен забива доста.

# 682
  • софия
и при мен забива

# 683
  • Разград
Idea of the three series

# 684
Славена хванах те hahaha

# 685

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

И при мен забива newsm78

# 686
  • Разград

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/en_iyi_erkek_drama_oyuncusu … engin_akyurek.htm

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 13:10 от vania_e

# 687
  • София
 waveyПривет!
Леле,какъв трейлър,лелееееее...
Сега си давам сметка,че най-вероятно мястото ще попречи на Керим да стигне малко поо-далеч/за кекс съм далече от мисълта/,ще му напомни на онази нощ.
Ей,нямам търпение,така съм се настроила вече за новата серия,че не знам как ще изтърпя?!

Не съм ви чела,връщам се! Mr. Green

# 688
Veni_Koleva  newsm62  smile3501 newsm10 newsm51

# 689
И при мен забива.
В подсказките имаше следното-
Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло?

Най-вероятно Керим няма да каже ела.Иначе що за безумен въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт