Любимия човек и сайтовете за запознанства - мания

• 17 002
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Като стои пред компютъра нон стоп кога имате връзка? В крайна сметка сте заедно, за да ви е хубаво заедно. Изводите си ги прави сама.

# 76
Цитат
По-скоро смятам за неуважение да забраниш на някой нещо, което той много иска да направи.
Е, то ако някой много иска нещо, едва ли ще се намери някой или нещо, да го спре.Тогава за забрана изобщо не може да става дума.
Проблемът е , когато някой иска нещо, което пък другия не приема .Тогава?Не можеш да му забраниш (защото все пак става дума за възрастен човек), но и не можеш да приемеш спокойно изцепките му.
А и не може да се говори за уважение там, където липсва единомислие.

значи, ако двама са на различно мнение не се уважават?
Да.Когато на единия нещо му е неприятно, дразни го и му скапва самочувствието , а другият въпреки това продължава да го дразни, за мен това не е уважение.
И изобщо в отношенията между хората, не само в любовните, когато изпитваш уважение към някого, не го дразниш умишлено, за да нараняваш.   Peace

Според теб, щом имаш желание, значи имаш нужда... Да, нужда за 5 мин да се почувстваш желан, да задоволиш егото си.....
Ами, след като имаш нужда чужди мъже да задоволяват егото ти и да те карат да се чувстваш желана, значи не го получаваш от мъжа си.Може би точно защото той показва нуждата си от други жени, теб това ти скапва самочувствието на желана жена, и се налага да го оправяш с чужди ласкателства.
И наистина ли смяташ, че това не е проблем в отношенията ?

# 77
Брей, че сте силни и анализ на връзката ми сте направили... За да отговоря на въпроса за липсите там /то много беее  ooooh!/, липсват само и единствено подобни предрасъдъци....
Аз лично предпочитам мъж, който си има свое, различно мнение от моето, отколкото някой, който е на моето, сакън да не ме подразни. Аз съм в единомислие със себе си, нямам нужда от потвърждение на това,  което мисля.
А пък вие си играйте на господари и палачи. Горките ви мъже, хем нямат право на различно мнение, ако пък имат, леле не ви уважават. То няма угодия.
Останете си със здраве, аз ако имам нужда от анализ ще отида при специалист, нямам нужда от важите нескопосани опити за анализ, чак смешни....
Дотолкова изместихте темата, че забравихте, че не вие сте я пуснали.... Всяко нещо си има две страни и толкова категоричност не е в помощ на никой....

# 78
Ти нашите мъже не ги мисли!
Разбира се ,че си имат мнение и не винаги то съвпада с това което на нас ни изнася,но няма как иначе.Това да имаш различно мнение от това на половинката ти не означава непременно да задоволявам желанията си  в интернет пространството с непознати (може би).Май за теб точно това е да имаш "различно" мнение.
Не всички имаме нуждата да си веем байрака из подобни сайтове.
Уважението за мен има други измерения!Пожелавам си само дано мен никога да не ме уважават по такъв начин!!!
Анализ на връзката ти никой не прави.Като си написала що за отношения имате,нали не си мислиш ,че всеки ще се съгласи с теб и ще подмине коментара ти просто така.
Нормално е всеки да си изкаже мнението ,друг е въпроса ако то не ти изнася.
Смешни ли сме или не мнението си е наше и никой не е длъжен да се съобразява с него.
Интересно ми е само дали ти щеше да мислиш така,ако само приятелят ти посещаваше такива сайтове,а ти като Авторката негодуваш?
Просто като чета подобни коментари се плаша какви отношения могат да имат хората по между си. Живи и здрави и мноооого да се обичате,а вече как, вие си решавате!

# 79
Ти нашите мъже не ги мисли!
Разбира се ,че си имат мнение и не винаги то съвпада с това което на нас ни изнася,но няма как иначе.Това да имаш различно мнение от това на половинката ти не означава непременно да задоволявам желанията си  в интернет пространството с непознати (може би).Май за теб точно това е да имаш "различно" мнение.
Не всички имаме нуждата да си веем байрака из подобни сайтове.
Уважението за мен има други измерения!Пожелавам си само дано мен никога да не ме уважават по такъв начин!!!
Анализ на връзката ти никой не прави.Като си написала що за отношения имате,нали не си мислиш ,че всеки ще се съгласи с теб и ще подмине коментара ти просто така.
Нормално е всеки да си изкаже мнението ,друг е въпроса ако то не ти изнася.
Смешни ли сме или не мнението си е наше и никой не е длъжен да се съобразява с него.
Интересно ми е само дали ти щеше да мислиш така,ако само приятелят ти посещаваше такива сайтове,а ти като Авторката негодуваш?
Просто като чета подобни коментари се плаша какви отношения могат да имат хората по между си. Живи и здрави и мноооого да се обичате,а вече как, вие си решавате!
Те са още в началото на връзката си.Ще се учудя, ако в този си вид просъществува дълги години.Е, дано греша.

# 80
  • Tам през Атлантическия океан
''I love you too Richard, but I love me more.'' —Samantha (Kim Cattrall) to Richard (James Remar)

“Много те обичам, но повече обичам себе си”, му каза тя на раздяла.

Wink

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 02:23 от Desss

# 81
  • БГ
''I love you too Richard, but I love me more.'' —Samantha (Kim Cattrall) to Richard (James Remar)

Wink
Хареса ми.
Е да споделя  - аз все още не съм напуснала един такъв интернет-женкар, е не виси по тия сайтове , ама чати порядъчно.....и това  е от началото на връзката ни.Мислех,че ще се откаже,ще му омръзне, може би съм мислила че и аз ще го променя пак със разговори, с плач, със заплаха за раздяла.....не намерих рецепта аз , правих много опити............е няма промяна  Whistling.Установих че хората не се променят ако не искат.
За него- той не прави нищо лошо, не било престъпление чата с други хора, това си е вид комуникация, приятелство във виртуален свят, така си му било ок.Това,че на мен не ми е ок-ами да си намеря и аз хоби и готово.Той не може да разбере, че това неуважение към жената .Не му пука  ако аз чатя............та това нещо или с е приема и караш напред или  си тръгваш.  PeaceИмаш сега шанс,че нямате деца-после ще ти бъде по-трудно с решението!
И да добавя, че много често тия виртуални свалки стават и реални...........после следва борба с  любовници...........изобщо влизаш във сериал ooooh!.Желая ти успех ! Hug

# 82
за маниите и хората.

По добре във времето на харесването човек да е наясно с какво ще се сблъска...и да избираме кръста , който можем да носим...
Никой не се променя, просто свикваме един с друг / нагажда ме се към новите условия, но сме си пак същите... Единици са тези, които са се променили тотално...
Тотално може да се промени този, който повече обича...той обикновено се нагажда повече ...но дали си заслужава жертвата...всеки си решава...

ако е художник и продава скъпи картини... едва ли ще имаш претенции, че по цял ден стои в ателието и рисува "Голата маха".... Wink...

Човек е сложно нещо newsm78 веднъж нещо му харесва, друг път възмущава...

# 83

Wink
Хареса ми.
Е да споделя  - аз все още не съм напуснала един такъв интернет-женкар, е не виси по тия сайтове , ама чати порядъчно.....и това  е от началото на връзката ни.Мислех,че ще се откаже,ще му омръзне, може би съм мислила че и аз ще го променя пак със разговори, с плач, със заплаха за раздяла.....не намерих рецепта аз , правих много опити............е няма промяна  Whistling.Установих че хората не се променят ако не искат.
За него- той не прави нищо лошо, не било престъпление чата с други хора, това си е вид комуникация, приятелство във виртуален свят, така си му било ок.Това,че на мен не ми е ок-ами да си намеря и аз хоби и готово.Той не може да разбере, че това неуважение към жената .Не му пука  ако аз чатя............та това нещо или с е приема и караш напред или  си тръгваш.  PeaceИмаш сега шанс,че нямате деца-после ще ти бъде по-трудно с решението!
И да добавя, че много често тия виртуални свалки стават и реални...........после следва борба с  любовници...........изобщо влизаш във сериал ooooh!.Желая ти успех ! Hug

За да те разбере, трябва да направиш нещо, което на него не му е ок. Намери си обожател и започни да закъсняваш редовно, например.

# 84
Здравейте.Искам да споделя моя опит .Преди 3 години мъжа с когото сме заедно от 20 години остана без работа.Прекарваше много време в къщи пред компа.Веднъж се прибрах от работа по рано и го изненадах.Не беше затворил профила си в гепиме.Но аз се направих че не виждам,просто видях името му .Следващия ден се регистрирах и аз.Започнах да му пиша,интересно ми беше какво търси там.Малко по малко рзбрах неща за него ,които ме изненадаха.Но също така научих и доста неща за секса ,които не беше посмял да ми сподели.Научих и за тайния му скайп.Оказа се лесно да уцеля паролата му.И така...вече 3 години съм в течение.Също така знам и паролата му в гепиме,влизам когато е и той ,даже на личен с жените като влиза чета какво си пише.Мислих много...да му кажа ли,какво да направя.Реших,че е по добре да съм в течение на нещата.Ако му кажа вероятно ще изтрие този профил и ще си направи нов.До сега не се е срещал с никоя и ако реши да го направи предпочитам да знам.Та играя си с него на котка и мишка,няма друг вариант според мен.Много ми е неприятно,особено като каже айде лягам,чао,а знам че ще прави виртуален секс със някоя.Научих и за профила му в елмаз.Пропуснах да кажа че живеем разделени по няколко месеца в годината заради работата ми.Ами това е..не знам как ви звучи,но това е моят избор.

# 85
  • Tам през Атлантическия океан
Из чат:
Тя:  Руса съм, слаба и с големи цици....
Той:  69 правиш ли?
Тя:  Ще ги направя другия месец.....

За мен това са мъже с ниско самочуствие  Rolling Eyes и по този начин 'захранват' егото си  Wink

Имам предвид тези които не прекрачват границата на виртуалното  Simple Smile

# 86
В крайна сметка не обобщих какъв съвет бих дала.Значи ако нямаш сили и не искаш да прекратиш връзката се чувствай свободна в който и да е момент да направиш същото.Ако те яде отвътре и не можеш да го преглъщаш постоянно започни да го пренебрегваш в смисъл избирай да стоиш пред компа когато той иска да излезете,абе изглеждай разсеяна,да остане с впечатление ,че не мислиш за него,а за някой друг.Ако обаче това го устройва и не го дразни  помисли за разяла до като е време,явно мисли за всичко друго но не и за връзката ви.Все пак е трудно да се даде съвет...всеки е индивидуален случай.

# 87
Много се завъртя тук темата за сайтовете и виртуала.

Ето ви последици от това като тема, не е мое мнение.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656898.150

Вярвам всички знаем , че границата е доста тънка. Никой не дава оценка на никого, просто четем и те изводите сами ни се набиват... за жалост.

# 88
Регни се там и се забавлявай.
Закачай го в сайтовете, сложи даже своя снимка.
+6 newsm10 newsm10 newsm10
По възможност еротична Crazy

Към авторката..Разбира се,че Той не е*е..само си пише Whistling

# 89
  • Sofia
Ако авторката все още се чуди какво да прави и иска съвети - аз имам една чудесна история за нея. Живея с мъж, който ежедневно чати с голям брой жени и във всички разговори има желание да прави секс с тях и си урежда срещи. Обичайно не се вижда с тях, но има и случаи да се среща, да пият бира/кафе и т.н. Когато се събрах с него не знаех това, много скоро след това се роди детето ни и ми беше трудно да взема решение да се разделим, докато имам малко бебе. И той ми казва че само чати и нищо не прави и така се разтоварвал. Никога не ми е било приятно и не съм го приемала, но около бебето ми се беше притъпил здравия разум. И кулминацията на това - буквално вчера разбрах, че мъжът, с който живея има друго дете, което не е признал и е резултат от случаен секс, който той е правил докато аз съм била бременна в 6 месец. Сега на мен самата не ми се иска да съм на мойто място. Та извода мисля, че е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт