МАЙ 2012 - тема 14

• 43 056
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
ооо страхотно Simple Smile
още един бебок !
жив и здрав да е малки Максим, а на мама бързо да се възстанови и да си го гледка  Hug

# 571

jo_anna, ЧЕСТИТО! Да е здрав и весел Максим  smile3525 smile3525 smile3525

Днес си мислех кога и ти ще се отчетеш с хубавата новинка  Simple Smile

# 572
Ех, хубавите новини ще се увеличават с всеки изминат ден! Drina, ти си супер вестител!
Браво и за мама jo_anna! Нека Максим е здрав и весел и да им носи максимално количество радости!

# 573
  • София ж.к. Надежда 1
Честито на мама jo_anna  Hug  bouquet Да е жив и здрав малкия Максим  bouquet baby_neutral

# 574
Честито на мама jo_anna, да е жив и здрав малкия Максим и да носи много радости на мама и тати   bouquet
Момичета много ви благодаря за съветите, Hug
Евридик@, благодаря и на теб, много успокоително ми звучи това, че скоро ще се регулира от само себе си, мисля, че и със синът ми имах подобен проблем в началото, но явно както казват всичко лошо се забравя. Аз не я кърмя на три часа, просто в болницата така сама се будеше, но вкъщи даже се налага да я разбуждам за да я храня понякога, а друг път пък тя се събужда по-рано, но мисля да я оставя на поискване, единственото което ме притеснява е, че когато спинка по-дълго време гърдите ми ще се пръснат, но ще ги отпускам по малко. Чудя се още дали да й давам вода със захар или глюкоза за жълтеницата? В болницата и направиха две фототерапии и преди да ни изпишат казаха, че добре се е повлияла, стойностите на билирубина и били в рамките, но те искали да се застраховат.

# 575
Честито на мама jo_anna  Hug, да е жив и здрав малкия Максим, мама да се възстановява бързо и много да се гушкат!  Grinning  bouquet

# 576
  • София ж.к. Надежда 1
Ох, аз днес се чудя какво става newsm78Сутринта бях с болките като при цикъл за 2-3 часа и от тогава нищо.Все едно ми мина всякакво неразположение newsm78 Нито болки, нито контракции.Добре, че мърда от време на време за да не ми е притеснено CrazyТъкмо бях решила, че тези болки от 1-2 седмици значат, че ще се ражда скоро и .........Вече нямам търпение да родя и да ми минат неразположенията ooooh! Едвам спя, имам ужасни киселини, немога да се разходя понеже след 10 мин. ходене почват болки и контракции, а и последните дни едвам се къпя.Добре, че е мъжа ми да помага ooooh! Става ми лошо в банята и ми е много търсене.Уж, акушерката каза, че бебето е на входа и до няколко дни ще родя, но..... минаха вече доста ooooh! Вярно, че термина ми е 10-ти, но аз знам кога съм забременяла и според това трябва да е 2-ри ThinkingОх, дано по скоро дойде момента PraynigА, да ви кажа последните 5-6 дни сънувам само раждането и доста ме е страх CrazyВие не споделяте, че ви е страх newsm78 явно само аз се страхувам от това което ме чака в болницата ooooh!

# 577
  • Точно където трябва
Петя, мисли си какво хубаво нещо те очаква! Среща с едно малко мъркащо бебоче! Остави го да реши кога да се появи, явно му е добре в коремчето  Simple Smile Каквото и да изживееш, а едни киселини и леки болки са нищо, си струва!  bouquet

# 578
  • София

Честито на мама jo_anna, да са живи и  здрави с малкия Максим.Бързо възстановяване на мама,а малкия да наддава и да радва семейството.

Специални поздрави на всички мами и тук от Боби Атанасова ,днес се видяхме много е щастлива,а малкия мишок е прекрасен и послушен.Много мило ми стана като ги видях.Праща ви много прегръдки и целувкиииии

petq и аз мила се притеснявам какво ще е, първо раждане ми е нова тръпка, питам се какво ли ще е,как ли ще е абе толкова въпроси, ами как ще е след това дали ще се справя  newsm78 newsm78 newsm78,но като чета за мамите дето раждат и са родили,а моята принцеска не иска и май съм готова Simple Smile Не се притеснявай напълно те разбирам,аз коремчето едва го нося вече,няма спане,няма разходки,че ми се пишка през 2 минути и е много неприятно,но не остана.

Аз искам да питам мамите нещо, аз ще раждам нормално и явно за това малката не излиза още, има ли мами дето са близо до моя термин и още не са родили,че се притесних.Те повечето мами дето родиха бяха секцио с някой изключения де и за това ми е любопитно Simple Smile

# 579
Добър ден на всички мамчета:). Днес с таткото ходихме и си взехме най-накрая матрачето на бебето- кокос и пяна на бертони. Искам да питам някой ползвал ли е такъв? Матрака има калъф, който мислех, че може да се сваля и да се пере, но като пробвах да го сваля забелязах, че отдолу направо се вижда плънката( кокоса и пяната) и вече не съм сигурна че може да се сваля този калъф. Знам че темата за матрачетата вече е обсаждана,но аз чак сега имах възможност да си го купя.
  Приятен и слънчев ден ви пожелавам!

Аз ползвам такъв, екстра е.Не съм прала калъфа, а просто отгоре му сложих непромокем чаршаф и после спланото бельо.

Благодаря за съвета! Честито на jo_anna- бързо въстановяване и много да я радва малкия Максим.
Моя термин е на 9 Май, но и аз като petq  знам горе-долу кога е заченато и си мисля,че около 2 май трябва да излезе, но за сега нямам никакви симптоми. Имам единствено подготвителни контракции без никакви болки, единствено вчера усетих движения много ниско долу и се чудя това движения на главичката ли са, че то там не знам какво друго може да се движи(може би си проправя път Thinking)

# 580
jo_anna, честито!  smile3525 Да расте здрав и весел Максим!!!

Аз искам да питам мамите нещо, аз ще раждам нормално и явно за това малката не излиза още, има ли мами дето са близо до моя термин и още не са родили,че се притесних.Те повечето мами дето родиха бяха секцио с някой изключения де и за това ми е любопитно Simple Smile
... Има, има  Mr. Green ...

# 581
Привет мамчета,

Страхотни новини в този слънчев ден! Честито на мамите mountain, mishoka и jo_anna! Пожелавам им здрави, силни и послушни бебчета! И разбира се бързо възстановяване на мамите!

Ще очакваме и добри новини от Диди и Петя!

Добре дошли и на всички прибрали се от болницата мами! Растете бързо и безпроблемно! Виждам, че всички кърмят което е чудесно. Това е най- големия подарък за нашите малки съкровища!

Аз днес бях на тестуване за упойки и съм безкрайно щастлива, защото нямам алергия към нито една упойка. Аз по принцип съм с алергичен ринит и астма и ми беше малко притеснено, но сега вече мога да раждам спокойно.  newsm44

Слънчево настроение и дано има още добри новини тази вечер!
  ylinfant

# 582
Здравейте мили мамички! Ние с малката Сияна сме си вкъщи - добре сме и се гледаме. Ще ви разкажа малко повече подробности като ми остане малко време Simple Smile

Честито на всички нови мамички  Hug

# 583
Честито бебче и на jo_anna!
 newsm44 newsm44 newsm44

# 584
lunallena начина  е един, чети хубавите новини, споделяй и ти своите очаквания и трепети... Това е причината да сме всички тук, за да споделим емоцията.

Честито бебче Simple Smile знаех си аз, че няма как и днес да не ни зарадва някоя мама Simple Smile

petq всеки има някакви страхове, но просто избягва да говори за тях Simple Smile аз с първата бременност нямах толкова опасения колкото сега, макар сега да имам по- малко време да мисля и да се питам "ами ако..." Колкото и да си мислим, че сме готови, никога няма да бъдем Simple Smile много ми харесва тази приказка на една моя приятелка и е вярна. Винаги ще има какво да те изненада, та нали в това е същността на живота. Сега горе главата, след раждането всичко се променя - макар и някой да твърди обратното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт