90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви   bouquet

# 631
и последно да попитам- ще повлияе ли на здравето ми, ако заедно с диетата, преди тренировки пия л-карнатин?

# 632
  • Пловдив
Здравейте,

От доста лутане в диетите , от два дена съм на 90 дневната Simple Smile Вчера ми беше белтъчния ден:
з: 2 грейпфрут
о: 5 сварени яйца+1 домат
в: свински филета и малко печено агнешко+1 домат
Към 22:00 обаче, бях умряла от глад, понеже вечерята ми беше към 18:00 и изядох един грейпфрут  Embarassed

Днес: з: 2 грейпфрута
          о: салата от сварен боб и нахут, малко зехтин и лимонов сок+1 домат
          в: същото

Имам обаче няколко въпроса : Защо се казва, че трябва да имаме само 3 хранения, а ако спазваме часовете между храненията излиза, че може да са повече? Примерно аз днес обядвах в 12:30 , казано е, че след бобовите трябва да има 3 часа между храненията, това не означава ли, че в 15:30 и после в 18:30 пак мога да хапна?
Другия въпрос ми е, ако много пригладнея след 20:00 или следобед, какво е най добре да ям- плод, зеленчук или нещо режимно?

bouquet

# 633
Вафли със фъстъци може за вечеря във въглехидратния.  Нали е позволено парче торта, например. В някои торти има ядки. И са разрешени, дотолкова,колкото ги има във сладкиша. Фъстъците са към ядките, независимо от произхода им. Това е според книгата, но сега ще дойде някой да каже, че не! фъстъци не може- те спадат към бобови, не ядки. Има различни мнения по въпроса, така че всеки си решава сам за себе си, дали да ги яде във въглехидратен или плодов   Laughing

# 634
А каква е логиката обядът да е солен, пък вечерята сладка? Имайки предвид, че принципно трябва да се яде на вечеря това, което си ял на обяд, но наполовина, а тортите /примерно/ във въглехидратен са позволени, не ми се струва много логично  newsm78
Попадали ли сте на лютеница без захар, мед, ябълково пюре и пр.? Такава, която да може да се яде и в другите дни, освен във въглехидратния?

# 635
Относно броя на храненията не помня дали ви разказах за моя позната, която е разбрала погрешно диетата - според нея в белтъчен ден задължително се яде на всеки 4 часа, през другите дни трябва да се яде на всеки  3 часа и тя следваше стриктно този режим. И ядеше по не знам колко пъти на ден...Не го е правила нарочно - така са й казали и тя е била много стриктна Grinning И въпреки това отслабна 17 кг за 90-те дни Shocked
Аз обаче не бих рисувала да нарушавам режима и хапвам закуска с 2 основни яденета. Мисля, че тя е изключение и ако хапваме по 3-4 основни яденета дневно кантарът ще върви нагоре, а не надолу Peace

# 636
  • до моите любими хора

Имам обаче няколко въпроса : Защо се казва, че трябва да имаме само 3 хранения, а ако спазваме часовете между храненията излиза, че може да са повече? Примерно аз днес обядвах в 12:30 , казано е, че след бобовите трябва да има 3 часа между храненията, това не означава ли, че в 15:30 и после в 18:30 пак мога да хапна?
Другия въпрос ми е, ако много пригладнея след 20:00 или следобед, какво е най добре да ям- плод, зеленчук или нещо режимно?

Имаш 1 или 2 закуски, зависи колко рано ставаш. Ако ставаш например в 6-7 часа може да ядеш плод и после след 2 часа още веднъж ако имаш нужда пак плод. След това трябва да минат 2 часа до обяда ти. Имаш право на 2 основни ядения обяд и вечеря. Според деня белтъчния трябва 4 часа интервал до другото хранене най-малко, това не означава че ако си обядвала в 12 часа задължително трябва в 16 часа да ядеш а просто че това е минимума. Същото е да варивата 3 часа и за въглехидрати 3 часа. Ако безкрайно озверееш от глад между обява и вечерята може да хапнеш зеленчук, като пак спазваш после интервал от 2 часа до следващо хранене. Това може да го правиш в началото и после постепенно да го махнеш особено ако имаш повече килограми да сваляш. А след 20.00 часа е най-добре да не ядеш нищо дори повечето от момичетата не пият и вода след този час да не стане задържане на вода  Peace
Лютеница без захар мисля, че някои момичета бяха казали че купуват някаква на Дерони или по-добре домашна за да си сигурна.
Вечерята във въглехидратния се води един вид грешна вечеря, щом така е казано в книгата че само вечерята може да е такава има сигурно логика но сигурно Нану и Ника могат да ти обяснят точно защо, че те са много запознати с преводите на книгата Peace

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 19:46 от radostani

# 637
Момичета, аз имам един друг въпрос - може ли водния ден да го изкарам на кленов сироп (разреден с много лимони) вместо на вода и чайове? Имам останали дози за 1-2 дни от предишната ми диета, пък и помня че резултатът беше много добър - първият ден свалих 2 кг с него.

# 638
имам въпрос: може ли примерно сутринта  в 7 да ям примерно ябълка а в 10 пак да ям плод, но примерно портокал???

# 639
(с ясната представа че не трябва месо и млечни наведнъж)
Защо? newsm78

# 640
  • до моите любими хора
имам въпрос: може ли примерно сутринта  в 7 да ям примерно ябълка а в 10 пак да ям плод, но примерно портокал???
МОЖЕ Peace

# 641
Отчет за днес, въглехидратен:

Закуска - пропуснах я, за съжаление
Обяд - препечени филии с маргарин и шарена сол (прекалено много филии)
Вечеря - 1 вафла, 1 шок. десерт, 1 парче торта (пак прекалено много)

Смотан ден общо взето Grinning Ще се реванширам утре в плодовия.

Хубава вечер на всички!

# 642
  • до моите любими хора
Защо? newsm78
Защото в белтъчния ден на едно хранене може да се ядат само от една група. Примерно може да ядеш различни видове меса на едно хранене, може мляко, сирене и кашкавал заедно и яйца пак отделно. Дано да ме разбра какво имам предвид Peace

# 643
Благодаря!  bouquet  bouquet

# 644
Защо? newsm78
Защото в белтъчния ден на едно хранене може да се ядат само от една група. Примерно може да ядеш различни видове меса на едно хранене, може мляко, сирене и кашкавал заедно и яйца пак отделно. Дано да ме разбра какво имам предвид Peace
Ясно! Това съм го пропуснала като инфо... Благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт