90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да се пльосна в новата тема с малко снимки от срещата!
Беше много хубаво и зареждащо.
Както казват момичетата, Нана е зла, ама зла! Ама ей го, и вино пих и смесено хапнах- жива съм Mr. Green
Шегичка! Баба е невероятна! Heart Eyes
Диди е невероятна, Влади е късметлия! И ако и видите талията Crazy Срам за мен!
За Лорейн ще се повторя- невероятна красавица!
Стаси е страхотно младо момиче, само хубави неща Hug
Аз......ми.....аз съм си Mr. Green

# 676
  • Варна
Зла с вас, гледам със себе си добре се е държала Mr. Green

Моя почивен отчет:
З: Ябълка
О: Пилешки дробчета с гъби, патладжан, печен пипер, салата спанака+краставица+маслини
В: Малко зелена салата и сладолед- не зная за каква да я броя, аз си я водя въглехидратна вечеря.

Лека вечер!

# 677
  • София
Зла с вас, гледам със себе си добре се е държала Mr. Green

Е, аз съм вещица, не мазохист  hahaha

Мисис, ти си просто Разкош   bouquet

Лорейнке, другият и вода няма да има  smile3534

За утре съм приготвила ябълки, банани, сливи и лешници.

# 678
  • София
Благодаря ти, слаба жено!  love001 kiss

# 679
Включвам се крайно безцеремонно при вас! Hug
От утре започвам да диетувам, синхронизирано с един колега от работа, който вече мина първия си воден ден, но утре и двамата сме на белтъчен.
По 12 часа съм на работа, дано да успея да се справя с разпределянето на храненията, понеже по принцип все така става, че ям по веднъж на ден.
Не съм си поставила конкретни цели като килограми, но искам да си подобря метаболизма и да започна да се храня правилно!

bouquet

# 680
  rotfImao rotfImao rotfImao Ама ме е яд, че не дойдох! Ама викам си- вчера се регистрирах и хайде на купон  Simple Smile. Нищо, другия път ме пишете. Лекинка и мекинка!

# 681
Здравейте, момичета  bouquet

Страхотни сте на снимките Peace Grinning...красиви, слаби и най-важното - всички усмихнати! Peace  bouquet

Аз минавам да си отчета режимния въглехидратен:
з- ябълка
о- филийки, намазани с авокадо и зелена салата
в- същото и малко шоколад накрая...отказах се от тортата, че нещо не ми беше по вкуса Rolling Eyes...

Само да вметна за тази лютеница, която обсъждахте на предната страница - не знам как е възможно да я предлагат като подходяща за диабетици, след като има фруктоза в нея, което си е чиста захар #Cussing out...
Имам една идея в това отношение - като ви се прияде лютеница, купувате си замразени, печени, червени чушки (има в Метро, например), смилате си ги, прибавяте солчица, магданоз (може малко кимион и въобще кой, каквито подправки предпочита), смесвате ги с няколко лъжици доматено пюре и малко олио и сте готови с лютеницата - хем прясно, хем домашно, хем режимно. Това е, което аз правя, след като си изядем домашната в къщи Crazy Peace...

Лека и повече минуси по кантарите утре за всички! Peace  bouquet

# 682
Много са хубави всички фиданки от снимките!  Hug Ама има там едно девойче с лилава блуза и очила, ами то много слабинко ми се стори момичето, да не би тя да е направила всичките лицеви опори докато другите са пили вино? Joy

# 683
Здравейте, как се справяте с главоболието и горчивия дъх в устата...

# 684
А как седят нещата с алкохола?  Wink Може ли по чаша сухо вино вечер от време на време или не е позволено? newsm78

# 685
Връщаш се на първа страница и четеш. Ако отговора на съответния ти въпрос го няма там - питаш.
Ако те мързи да четеш наред (макар да е силно препоръчително да прочетеш първа страница - ако не, за да не задаваш елементарни въпроси, то поне за собствена информация, понеже нали за себе си го правиш тоя режим!!!), има Ctrl+f - излиза ти прозорче, в което пишеш "алкохол/маслини/бьоф бургиньон/каквото-там-търсиш" и му задаваш да търси.
Рядко пиша, ама това вече почва да не прилича на нищо. Все едно сте пиленца, дето майките им трябва да ги хранят със сдъвкана храна (която, всъщност, вече е сдъвкана веднъж и изплюта на първа страница).

И не, не ми е по-лесно да ти отговоря с една дума на въпроса. Няма и да го направя. За смесването на белтъчините също си го пише черно на бяло, така че явно не става дума за еднократно недоглеждане.

# 686
Здравейте, как се справяте с главоболието и горчивия дъх в устата...

Аз никак. Чакаш да отмине. Това е нормална реакция на организма, чисти се от токсини Grinning
След няколко дена ще си по-добре, главоболието ще отмине. Ако искаш можеш да си почистваш езика сутрин с дървена лъжица например, да остържеш ако има налепи. Аз имам специално едно такова за чистене на език, всякакви налепи натрупани от през нощта изчиства. Ако главоболието ти е много силно, може и болкоуспокояващо да пиеш, предполагам.

Алкохола не е разрешен по време на режима!

# 687
  • София
  rotfImao rotfImao rotfImao Ама ме е яд, че не дойдох! Ама викам си- вчера се регистрирах и хайде на купон  Simple Smile. Нищо, другия път ме пишете. Лекинка и мекинка!
Ееееее, грешката е твоя! Некст тайм с нас Naughty

Лош дъж и главоболие- дъвка, вода с лимон, няколко стръкчета магданоз или болоуспокояващо Peace

# 688
  • София
Потвърждавам - срещата беше страхотна!   bouquet Красиви и слаби са всички без мен, аз съм все още в категория "Карлсон, който живее на покрива", но смятам да променя това трайно (колкото и да обичах книжката като дете  Laughing). Искам да благодаря на всички дами за прекрасното отношение, наистина отдавна не ми се беше случвало да се натъкна на толкова щедра добронамереност!  Hug Hug Hug

Утре и аз съм "витаминна". Смятам да си взема круша, банан, сурово кашу и още едно-две плодчета за през деня (или да си направя фреш за закуска), а на вечеря вероятно ще "пирувам" със зеленчуци.  Mr. Green

Успех на всички!   bouquet

# 689
  • Cavan, Ireland
A ПЕЧЕНА ТИКВА КОГА МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Стига бе, последните 10 страници една камара въпроси дето...

Сладък обяд солена вечеря, вино пържени картофи, аман!

Аз правя режима за втори път, един път исках да ям елда почна спор, ми не съм яла елда, няма да умра ако не ям три месеца нещо дето не знам в кой ден се яде.

Кой питаше за някакви карнитини и хапчета, това е напълно излишно, режима си работи и без добавки, ако в плодов например няма енергия се ядат 100 грама ядки един час преди тренировка и готово.

Главоболието е породено повечето случаи от недостатъчно пиене на вода.Поне при мен  Peace

Момичета изглеждате страхотно, след две седмици пак  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт