Прочистване на организма от паразити

• 939 298
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Котетата в къщи май имат глисти. Периодично им давам, но ... Перем силикатната тоалетна, накисваме, изплакваме, сушим и я ползваме пак, че имаме две котета. Та като я накиснахме, плуваха във водата малки бели нишки, 2-5 мм. В акитата, не сме намирали, но им дадохме таблетки Празимек, след една седмица ще им дам пак. Те не излизат от дома, освен, ако си ходим при нашите с колата, тогава, но ги носим на ръка в колата. Остава да сме внесли нещо с обувките.
За нас взех Зентел, 2 таблетки, за двама ни по една. Пище, че се дава еднократно. Пише, че действа срещу хелминтите и яйцата едновременно. Трябва ли да вземем и ние след една седмица пак или е достатъчно.

# 796
  • Пловдив
От къде намерихте Зентел в БГ го няма  newsm78

# 797
  • Sofia
От къде намерихте Зентел в БГ го няма  newsm78
Ами в нашата денонощна аптека имаше. Казаха ми, че по принцип само с рецепта се дава и по указания на лекаря след изследвания и доказано опаразитяване.
Проверявахме акитата на котетата, нямаше нищо, но профилактика не е излишна. За нас също Simple Smile Ние също изпихме Зентела.

# 798
Здравейте на всички  Hug И аз да се включа в темата Simple Smile
Първо искам да задам въпрос и после да направя предложение.

Въпрос: може ли някой да ми сподели да е имал горчив вкус в устата няколко дни след началото на Жабуренето с Олио (Ленено студенопресовано, нерафинирано)? Не ми е за първи път да правя това жабурене. Имам доста наблюдения, но подозирам, че започват да ми се прочистват или черния дроб, или жлъчката, или нещо друго... Като държа да подчертая, че 100% не съм гълтала и капчица от наситеното с токсини олио!!!

Предложението ми за прочистване на паразитите е "Кислородна вода". Аз го правя вече от почти 2 години и имам само подобрения Simple Smile Гледам, че тук пишете за Малахов, но има една подробност: Малахов го е "родил/съждал" - Проф. Д-р. Неумивакин Иван Павлович Simple Smile

Очаквам коментари по въпроса с горчилката с нетърпение, за което предварително благодаря!
 Hug
Марина

# 799
Здравейте на всички  Hug И аз да се включа в темата Simple Smile
Първо искам да задам въпрос и после да направя предложение.

Въпрос: може ли някой да ми сподели да е имал горчив вкус в устата няколко дни след началото на Жабуренето с Олио (Ленено студенопресовано, нерафинирано)? Не ми е за първи път да правя това жабурене. Имам доста наблюдения, но подозирам, че започват да ми се прочистват или черния дроб, или жлъчката, или нещо друго... Като държа да подчертая, че 100% не съм гълтала и капчица от наситеното с токсини олио!!!

Очаквам коментари по въпроса с горчилката с нетърпение, за което предварително благодаря!
 Hug
Марина

Не ми се е случвало.В момента отново го правя това-започнах със зехтин,сега със сусамово(намирам го за по-добрият вариант).Да не ти е гранясало олиото?

Вземаш ли някакви други неща-витамини,лекарства? Ако си бременна също се изменя вкуса.

# 800
Благодаря за отговора!
Олиото 100% не е гранясало, в срок на годност е и е купено преди седмица.

Лекарства - НИКАКВИ, а Витамини - В-комплекс, Фолиева Киселина Мета, Магне В6, Калций с Витамин D3 с Мед и Манган. Пия сутрин пресни сокове от Моркови с Червено цвекло и Тиква (с капки олио), ям Бърканица с мед. Всъщност - готвя се за IVF (Мъжки Ф-р).

Водя изключително здравословен начин на живот Wink И, както споменах, пия и кислородна вода ПО ПРАВИЛАТА!!!
Обаче от 3-4 дни нещо не ми се пие кафе, та се замислям по последно написаното изречение...  newsm78

# 801
Прави тест тогава и стискам палци!  Hug
Само да питам сока от тиква за какво го пиеш? Не съм чувала за такава комбинация.Аз пия китайската-червено цвекло,моркови,целина,джинджифил и зелена ябълка.Макар че целината много не ме кефи и я пропускам.

# 802
Сока от тиквата го правя заради мъжа ми. По принцип: когато, каквото имам под ръка. И винаги с малко олио, защото са мастноразтворими Simple Smile И целината правя пак заради мъжа ми Simple Smile

# 803
А от къде намираш кислородна вода?

# 804
Кислородната вода се продава в Аптеките. 3 %-ова по 100мл. струца от 0.60лв. до 1.00лв.

http://patriciq1111.blog.bg/zabavlenie/2012/04/16/kislorodnata-v … -lekarstvo.940611

Има определени условия, при които се приема тя и с това шега не бива, но от друга страна космонафтите не напразно се прочистват с нея преди полета в космоса, където радиацията е висока. След полета вършат същото нещо.

Давам Ви наименованието на книгата на БГ-ски, в която е написано всичко за нея:
 Кислородната вода - страж на здравето - Иван Павлович Неумивакин

Има я в нета, само си я свалете.

В книгата - "Бялата книга на живота" също пиве за нея. Тя също може да се свали в нета на БГ-ски език. Има я на много езици в нета.

# 805
Marina I, може и да греша, но си мисля, че това, за което говорите е водороден пероксид. И това НЕ Е кислородната вода, за които се говори в книгите и лечението с кисолородна вода. Кислородната вода не може да остане стабилна в отворено шише /дори и за малко/ и затова е стабилизирана с фенацетин /ако не греша/ и сигурно съдържа поне още пречистена вода. Да пиете фенацетин без лекарски контрол е вредно и е възможно да си прецакате бъбреците ЗАВИНАГИ.

В аптеките не съм чувала да има нестабилизирана кисолородна вода в съд, създаващ й подходяща среда, от където трябва да се вади със спринцовка, за каквато говори Неумивайкин. 

Ако си купувате шишенца кислородна вода от аптеката и пиете от тях е по-вероятно да си навредите, отколкото да си помагате по какъвто и да е начин.

# 806
Последно намират ли се Вермокс и Зентел в България и защо не се внасят според вас? Някакви вреди ли има от тях или е друго?
Замислям се дали да не направим една профилактика против паразити вкъщи. Имаме котки, които в началото не бяха обезпаразитени.
Ако намеря горните хапове, дали ще е достатъчно само с тях?

# 807
Marina I, може и да греша, но си мисля, че това, за което говорите е водороден пероксид. И това НЕ Е кислородната вода, за които се говори в книгите и лечението с кисолородна вода. Кислородната вода не може да остане стабилна в отворено шише /дори и за малко/ и затова е стабилизирана с фенацетин /ако не греша/ и сигурно съдържа поне още пречистена вода. Да пиете фенацетин без лекарски контрол е вредно и е възможно да си прецакате бъбреците ЗАВИНАГИ.

В аптеките не съм чувала да има нестабилизирана кисолородна вода в съд, създаващ й подходяща среда, от където трябва да се вади със спринцовка, за каквато говори Неумивайкин.  

Водороден пероксид(прекис) и кислородна вода е едно и също.А за какво говори Неумивалкин не помня-чела съм отдавна книгата..Прегледах по нета какво продават-има и не стабилизирана или поне не е изписано да има помощни в-ва.Не знам доколко е нестабилна в случая,но за нестабилност на кислородният атом може да се говори при озонираната вода-то е друго обаче.
Кислородната вода ползвам външно-за рани,а за увеличаване на кислорода в тялото и пренос върши работа истинският пчелен мед разтворен във вода.Или пък дихателните упражнения.

# 808
Пресният мед съдържа ферменти, които образуват кислородна вода, притежаваща антисептични свойства.

Естественият мед съдържа глюкоза и ензим, синтезиран от пчелите –  glucose oxidase. При подходящи условия  glucose oxidase има способността да произведе хидроген пероксид от глюкозата.

Сам по себе си медът няма как да произведе тази реакция. За да е активен,  glucose oxidase се нуждае от pH от 5.5 до 8.0; pH на неразреден мед обаче е между 3.2 и 4.5 – твърде ниска стойност за активиране на ензима. Друго необходимо условие – наличието на натрий.

Човешката кожа има относително високи стойности на pH и натрий. При контакт на меда с кожата, те активизират ензима glucose oxidase, а той отделя от глюкозата 2% хидроген пероксид- причината за антибактериалните свойства на меда. Тъй като се отделя бавно и е в ниска концентрация, хидроген пероксид, добит от мед, не вреди.

Дихателните упражнения са също супер Simple Smile Космонавтите дишат точно по определен начин, за да могат да се предпазят от паразитите Simple Smile Аз лично  дишам като тях най-малко по половин час на ден.

# 809
Е,точно за това писах за разреден с вода мед.А самият мед е богат на натрий,и не само.
Как се казва това специално космонавстко дишане,че ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт