Отговори
# 405
  • София
От къде купувате животинска сметана за готвене? Аз нещо, различна от растителната, намирам само заквасена Crossing Arms

... Само във Фантастико съм сигурна, че няма, там от едно две.три години не съм виждала животинска.
...

Ами аз точно от магазина на Фантастико в Люлин 1 си я купувам.

# 406
Рецептата за баница  с  тиквички  ако може някой да ми даде мисля  че беше на Лабрекс.

# 407
За мътеницата да кажа става идеална извара. Слагаш на котлона да се  вари като не изчакваш да  заври когато  започне да   се надува  уцелваш момента точно преди да  заври и  я  вадиш като  застине малко  я  слагаш да  се отцеди  в тензух.

# 408
Аз да питам още нещо - някой да препоръча рецепта за тесто за пица, която да не става бухнала? Тестото да седи тънко. Гледах няколко рецепти, но всичките са с мая, от нея няма ли да бухне прекалено тестото? newsm78

# 409
  • Русе/София
Аз да питам още нещо - някой да препоръча рецепта за тесто за пица, която да не става бухнала? Тестото да седи тънко. Гледах няколко рецепти, но всичките са с мая, от нея няма ли да бухне прекалено тестото? newsm78
Аз правя по тази рецепта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0
Ако я направиш по рецепта и в голямата тава на печката,ще ти стане тънка.Ако добавиш повече брашно ,ще ти стане по-дебеличка.

# 410
Аз правя по тази рецепта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0
Ако я направиш по рецепта и в голямата тава на печката,ще ти стане тънка.Ако добавиш повече брашно ,ще ти стане по-дебеличка.
пп. ако същото тесто се пече в малка тава също ще стане дебеличка  Laughing

# 411
оставиш ли го дълго време да втасва естествено че ще бухне. ако не му дадеш възможност да втасва (съкратиш времето) как ще стане това бухване ?

# 412

първо си разстилаш блата да е тънък.
второ - слагаш да печеш в предварително загрята фурна на 250*   поне . 
Ако я сложиш в студена или топла фурна - ще ти бухне тестото.

# 413
замрази си в бутилки по 0.5л., идеална е за  всички тестени изделия.

За мътеницата да кажа става идеална извара. Слагаш на котлона да се  вари като не изчакваш да  заври когато  започне да   се надува  уцелваш момента точно преди да  заври и  я  вадиш като  застине малко  я  слагаш да  се отцеди  в тензух.

Мерсиии  Hug Толкова идеи събрах днес, че направо не мога да повярвам  Grinning

От къде купувате животинска сметана за готвене? Аз нещо, различна от растителната, намирам само заквасена Crossing Arms

... Само във Фантастико съм сигурна, че няма, там от едно две.три години не съм виждала животинска.
...

Ами аз точно от магазина на Фантастико в Люлин 1 си я купувам.

Много несправедливо ми се струва във вашето Фантастико да има, а в нашето да няма  Crossing Arms

# 414
Благодаря!  bouquet

# 415
  • Пазарджик/Лондон

Ето това тесто препоръчвам горещо - пицата става тънка и вкусна :

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

# 416

размера на тавата за печене споменат ли е ? защото ако е малък тогава пицата ще стане дебела и пак вкусна  Laughing

# 417

размера на тавата за печене споменат ли е ? защото ако е малък тогава пицата ще стане дебела и пак вкусна  Laughing

Mr. Green Ама ме взе на подбив значи! 
Мерси Аелис!  bouquet

# 418
Имам въпросче... Смятам да правя торта Бяла Неделя, но в крема има нишесте, а аз не съм в България и не знам какво представлява като цяло. Та въпроса ми е мога ли да го заменя с нещо друго? Благодаря предварително Simple Smile

# 419
  • Русе/София
пп. ако същото тесто се пече в малка тава също ще стане дебеличка  Laughing

Ей, bongo палавник такъв   Wink

Общи условия

Активация на акаунт