.Много ще си отиват двамата със Сами, такива красавци 
Като стане на 8 месеца ще почна да взимам супичка, вместо пюре и десерт.То вече му омръзнаха тези пюрета.
Ама как го обясних само.Видях, че в Пакостника има едноцветни, но вие може да знаете и за други места.
Не се бяхме къпали от дни и викам чакай да пошляпаме преди обед, че да не стане като снощи и предната вечер и по-предната - заспива в 19ч. и аз си викам ще му дремне половин час и после ще го оправям, а той с други намерения.

Ти си голям смелчак. Аз като слушам по новините за Сирия и ми настръхват косите, ти как запазваш самообладание не знам. Дано около вас да няма такива размирици и всичко да е преекспонирано от медиите. А със сигурност да видиш бита на една такава страна и начина им на отглеждане на децата може да обогати много и да ти е от полза. 

На ръст май добре си вървите, дано и с теглото скоро да са екстра нещата.

Нау4ила се е да си крие ли4ицето под завивката и да се смее като се отвие сама. Тази сутрин както си стоеше в леглото така се разкрещя, аз готвех, а ММ бе6е в другата стая и двамата на бегом при нея, а тя се завила и се хили, викна и да и правим компания просто 
Аз нали ви казах в4ера, 4е не живея то4но там, но районът ми харесва и ще ми е приятно да се разходим.
От три дни яде овесена каша на Тьопфер и няма проблем, да 4укам на дърво, ръж не намирам, така 4е мисля да я пропусна и сега преди пщеницата искам да и дам ечемик, дайте ми идеи ка кда го въведа. Гледам сайта на па-па, ама нищо не ми харесва
От три дни яде овесена каша на Тьопфер и няма проблем, да 4укам на дърво, ръж не намирам, така 4е мисля да я пропусна и сега преди пщеницата искам да и дам ечемик, дайте ми идеи ка кда го въведа. Гледам сайта на па-па, ама нищо не ми харесва 

Не можах да разбера как се маха каната и мих целия уред.
( Ти как се справяш с храненията?
Дарето спи и мисля и аз да полегна че е на кака на леглото та има място и за мен Препоръчани теми