Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 382
  • 688
  •   1
Отговори
# 150
  • Куциндрел
Добро утро.
Снощи не спах много добре, не знам какво ми стана. Йоан си спеше като ангел, а аз се въртях като пумпал. Това дете обича да спи с краката си върху мен. И двата крака ги стоварва върху корема ми и спи. Днес ще се пробвам да му направя за обяд крем супа да видим дали ще хапне. Вчера на обяд се нахвърли на моята крем супа, близна малко и му хареса. Трябва да видя частните млечни кухня дали дават храна преди 10-тия месец.
Чакам утре класирането за ясла, за сега имаме шанс да го приемат.  Praynig
И Йоан не е акал от 2 дена, явно опитването на различни храни го запече, чакам да видя днес дали ще напълни памперс или ще действаме по друг начин.
За обувките, слагам на Йоан едни декоративни, но сега в жегите го разхождам бос, само ако заспи му слагам чорапи. За прохождането ще взема специални буйки на Колев, но до тогава има време. Не знам колко ще му порасне крака и за сега се въздържам от купуване на обувки.
Сега ще платя сметките в epay и парите от НОИ ще намалеят.
Лек ден ви желая. Peace

# 151
Здравейте!!!

Да попиша малко сега, че днес ще правят профилактика на тока и няма да има до 5 часа.

Съни, Ех, тази Алина, наистина е като кукличка Heart Eyes.Много ще си отиват двамата със Сами, такива красавци Mr. Green

Смуси, качило си е малко детето.Дано всичко да е наред при останалите прегледи Praynig

Цеца, мисля, че за частните кухни няма ограничение от 10 месеца.Аз се родих като го записах на кухня.Вече стана месец взимам и имам да плащам 12.80 Wink Като стане на 8 месеца ще почна да взимам супичка, вместо пюре и десерт.То вече му омръзнаха тези пюрета.

Ия, наистина много кофти случка.Добре, че нищо и няма на малката Hug

Ние утре пак изчезваме за Шумен, че съм на очни.Този път ще се върнем веднага и няма да ходим до Търговище, че мм има работа.Надяваме се за панаира да можем да отидем, той ще е от 14.05.

Исках да ви питам - знаете ли от къде мога да купя от тези кърпи, които се слагат като лигавник newsm78Ама как го обясних само.Видях, че в Пакостника има едноцветни, но вие може да знаете и за други места.

Приятен ден от нас Hug

Сетих се и друго - този месец майчинството ви по-малко парички ли беше?

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 09:20 от nadenceto84

# 152
  • Пловдив
Добро утро!
Макар, че за мен не е от най-добрите. Иво ме изненада с температура 38.8
Дадох му нурофен, сега спинка, и после веднага отиваме на лекар. Дано не е нещо сериозно  Praynig

# 153
  • Варна
Добро утро и от мен! От ранни зори сме станали и сега изкъпах малкия и заспа.  Heart Eyes Не се бяхме къпали от дни и викам чакай да пошляпаме преди обед, че да не стане като снощи и предната вечер и по-предната - заспива в 19ч. и аз си викам ще му дремне половин час и после ще го оправям, а той с други намерения.  Naughty
Момичета, ще ви кача и още някой друга снимка да видите с какъв "ентусиазъм" ядем тиква и съответно краставица.  Wink
_Пепи_ дано не е нещо сериозно и Ивко се събуди усмихнат и здрав.  Praynig
Съни Алина наистина има мнооого рядко сини очи. Те са толкова наситено и красиво синьо. Пу-Пу! Голяма мацка си отглеждате. Тате отсега да му мисли как ще я опазва.  Laughing
Смуси все нещо сте мръднали. Супер! Хайде следващия път повече. И дано и другите прегледи минат безпроблемно.
За обувките съм чела много добри отзиви за Clarks, но честно казано не си спомням каква е най-малката номерация. Ще му мисля скоро и аз, че какъвто мерак има да го държа изправен навън не може бос. У дома как да е, но навън.

# 154
Добро утро момичета  Grinning
anbibian, да това е къщата.  Grinning
SunshineHug Ти си голям смелчак. Аз като слушам по новините за Сирия и ми настръхват косите, ти как запазваш самообладание не знам. Дано около вас да няма такива размирици и всичко да е преекспонирано от медиите. А със сигурност да видиш бита на една такава страна и начина им на отглеждане на децата може да обогати много и да ти е от полза.  Grinning
Смехоранка, успех в изакването.
Малеее, Петкова, добре че Дани се е смейкал и не се е ударил.
Марси, казва се "къща за гости Дешка" в с. Горно Драглище. anbibian и линкче е намерила.
Наденце, за кърпите не знам. Майчинството се плаща на брой работни дни и затова е по-малко, и през май ще е така. После юни, юли и август са с повечко работни дни и ще е по-добре.
Пепи, дано да не се разболее.  Hug
Смуси, браво за грамчетата. Тя Миа май на сантиметри държи да расте, а не да трупа месце.  Grinning На ръст май добре си вървите, дано и с теглото скоро да са екстра нещата.  Hug

# 155
Здравейте използвам намалението до като спи Дарина да драсна , че като стане и хващам пътя  Mr. Green

Звездичке хайде към Западния аз имам мускулна от вчера ама то не ми пречи

Смуси браво все пак е нещо  Hug

Петкова вярно си имала страшно събуждане , важното е че на детето нищо му няма  Hug

Смехоранке ти как разбираш за секрета  newsm78

Марси аз е завивам с една  памучна пелена

# 156
Здравейте, оми4ета!

Фа драсна и аз някой ред докъто Кали спи, 4е после ще я нахраня и излизаме.
Смуси- браво на Миа, мръднала е все пак, тези 70 грама за колко дни са ooooh!
Пепи- дано Ивко като се събуди и да няма темература, да е било нещо моментно свързано с никненето на зъбки. Кали за няколко часа вдигна 37.5 в деня след като и се появи единственото за сега зъбче. Нищо не съм давала, тя сама си я смъкна, ама педи ми каза нищо да не давам до 38 градуса. Добре, че си дала Нурофен, 4е при вас е била по-висо4ка .
Петкова- и аз на твое място нямаше да имам  нужда от кафе за събуждане. Пожелавам ти да не се повтаря повече Hug
Аз мойта кокона я завивам, ама тя все с вирнати кра4ета стои и май няма мноого смисъл от завиването ooooh! Нау4ила се е да си крие ли4ицето под завивката и да се смее като се отвие сама. Тази сутрин както си стоеше в леглото така се разкрещя, аз готвех, а ММ бе6е в другата стая и двамата на бегом при нея, а тя се завила и се хили, викна и да и правим компания просто Joy
Sunshine- аз имам една колежка омъжена за сириец и тя казва, 4е в Сирия е мног окрасиво и има невероятни плажове, Дамаск особено ни препоръча. Ще се радваме и ние с Кали да се запознаем с теб и близначките като си дойдете в София. Вие кога се каните да си идвате?
Наде- да, по-малко е майчинството за този месец. Звездичкова правилно ти е написала, 4е е по-малко заради това, 4е този месец работните дни са по-малко, то се плаща на работен ден.
Мамите, дето живеят около Скай сити- айде да си спретнем една срещичка дургата седмица примерно, а ooooh! Аз нали ви казах в4ера, 4е не живея то4но там, но районът ми харесва и ще ми е приятно да се разходим.
Това е за сега от мен. По-късно през деня пак ще пиша. Приятни разходки на всички Hug Hug Hug

# 157
За майчинството на мен ми е същото сега погледнах , че имам по малко работни дни но са таксували един работен ден на по голяма сума и така не ми се е променило  newsm78

Пепи стискам палци нищо да му няма на Ивко Т може и от зъбите да вдигне

# 158
Ммоичета, искам да ви попитам каква каша да купя на Кали, за да въведа ечемик ooooh! От три дни яде овесена каша на Тьопфер и няма проблем, да 4укам на дърво, ръж не намирам, така 4е мисля да я пропусна и сега преди пщеницата искам да и дам ечемик, дайте ми идеи ка кда го въведа. Гледам сайта на па-па, ама нищо не ми харесва ooooh!

# 159
  • Пловдив
Момичета, прибрахме се от лекар.

Гърло- незачервено, гърди- чисти. Според джипито може да е от зъбче. Дано, че се шашнах с толкова висока температура. За сега няма темп.- дано не вдига повече.

# 160
  • Пловдив
Ммоичета, искам да ви попитам каква каша да купя на Кали, за да въведа ечемик ooooh! От три дни яде овесена каша на Тьопфер и няма проблем, да 4укам на дърво, ръж не намирам, така 4е мисля да я пропусна и сега преди пщеницата искам да и дам ечемик, дайте ми идеи ка кда го въведа. Гледам сайта на па-па, ама нищо не ми харесва ooooh!

Тони, да ти пратя ечемична каша. Само където е безмлечна. Мога да я отворя и да ти пресипя половината в нещо. Поръчах я преди време от щатите.

# 161
  • Куциндрел
Навън притъмня и ние се прибрахме. Без това се чувствам каталясала с това обикаляне като кон из махалата.
Тони, няма нищо против да се видим тия дни около Скай Сити, предполагам, че и Смехоранка ще е на линия.
Пепи, дано да е от зъбче. Чакам скоро да се похвалиш, че сте се озъбили. Peace
За майчинството, парите сая по-малко заради празниците, то и този месец се очертават празници...
Забърках едно плодово пюре от банан и ябълка, та ще пробвам дали младежа ще го уважи. Ако не, на мен много ми харесва. Оказа се, че имаме един уред от Телешопа, едно време един чичко го рекламираше  - едно, две, три и всичко е смялно. Само дето с едно-две-три и парчетата стоят, трябва повечко да се брои. hahaha Не можах да разбера как се маха каната и мих целия уред.
Ох, отивам да се опъна с младежа на коляно, той да си играе, а аз да зяпам.

# 162
Днес дадох на Яна домашно пюре спанак и пиле. Пилето е домашно. Първо го варих, после го смлях колкото можах и го замразих на кубчета, но не стана гладко, а стои като на зрънца. Сложих само 1 кубче в пюрето, но Яна му се мръщи доста време преди да го изяде, но го изяде. Само дето искаше и да го повърне, но й дадох мляко и забрави какво е яла. А то така ароматно миришеше, че ми идваше аз да го изям.

Ако някой прави пюре с месо в къщи, кажете как го приготвяте, да не би да има начин още по ситно да се скълца или пасира, че да не седи така на топчета  newsm78

# 163
  • Варна
Здравейте и от нас, бебка спинка в количката а аз стоя на сянка. В големите жеги и ние не излизае,  опреки, че и в къщи е много топло особенно като гладя. Ния много се сърди, че се мотая в къщи.
За пюренцата предпочитам да си ги правя в къщи в уреда на пара, но сега давам тиква на Хип, защото нямам замразена, а това ядем. Скчета за сега не давам, вода опитвам, понякога пие. Борим се с Аптамил АДЦ, но пие само 20мл и то с лъжица. Събуди се, тръгвам.

Здравей! Ние имаме същия проблем. Вода не пие, мляко също, пробвала съм поне 5-6 вида мляко, включително Аптамил. Сменила съм също толкова видове биберони и шишета .. пак същото. С лъжичка най-много 20-30 мл. В чудо съм се видяла ... кърмата ми рязко е намаляла ... сутрин се чудя какво да й  давам за закуска. Попара не иска, грис се опитах и него отказва ... Иначе пюрета си хапва и плодови и зеленчукови. Чудя се какво да правя притеснява ме закуската сутрин и последното хранене, което трябва да е мляко. Знам, че за кисело мляко е рано, но май ще се принудя да й дам с бисквити за закуска Sad( Ти как се справяш с храненията?

# 164
Ние се прибрахме от разходката тъкмо на време отключвам врата и взе да гърми и вали  ooooh! Дарето спи и мисля и аз да полегна че е на кака на леглото та има място и за мен Mr. Green

Благомира аз днес дадох кисело мляко с бисквити и малко банана много го хареса и всичко изяде

Пепи и аз мисля че е от зъбите има деца вдигат много висока и еднократна Т от тия зъби

Анибиани аз правя пилешко вкъщи само го варя нарязвам го после на ситно и го пасирам и няма проблем става си екстра

Общи условия

Активация на акаунт