С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 73 267
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Какво значи да прави внезапни проверки, без да е канена! Ако си без мъжа си вкъщи, когато ти се дотресе, изобщо не й отваряй.  Wink Ай да й се не види, ще те проверява.  Naughty

Много е гадно, нали! Побеснявам направо като го спретне този номер! Тя и на дъщеря си го прави, но те си смениха бравата на входната врата и рядко успява да ги изненада вече...

# 106
Тя да не е старшина,какво проверява?То и аз какво се обаждам като при нас е почти същото... CrazyА дали можеш да стачкуваш,ами защо да не можеш-тя ще те нагрубява без причина,а ти ще я търпиш,че ти не си ли човек,чувства и нерви нямаш ли? NaughtyА мъжът ти не знае ли за какво става въпрос,не ти ли вярва като му кажеш?
Честно ви казвам,никога не съм вярвала,че ще пиша в подобна тема,но като гледам света е пълен с ненормални хора и такива,които живеят,за да тровят здравето на другите! #Crazy #Crazy #Crazy

# 107
  • София
Нефертари да не се опитваш да кажеш, че свекърва ти има ключ от дома ви???  Shocked
Яко си го загазила, момиче! Ама не бой се, на правилното място си, ще ти дадем акъл.  Hug

# 108
Ох, пази боже, това щеше да е краят - има от входната врата на блока, което си е достатъчно. Като ти звъни на входната врата с две крещящи деца вътре, как да се направиш, че те няма? А и се звъни като на пожар, разбира се... А че съм загазила, права си, яко ме тресат нервите, затова съм и при вас Simple Smile

# 109
Нефертари на мъжа ти казвала ли си?А ти как реагираш когато тя те обижда?

# 110
  • I want it all and I want it now.
Запиши и обидите с gsm. Peace
Запази си записа, не се знае, кога ще ти потрябва.  Wink След ,това говори с нея и се разберете.

# 111
  • София
Нефертари, като пристигне свекървата на поредната проверка, връчваш й децата, и й казваш, че си имаш лична работа. Всъщност тя гледа ли децата, разхожда ли ги? Защото ако всеки път й ги харизваш, може и да се откаже от чести посещения.

А това със записа, също е добър вариант. Запиши я, и после пусни на мъжа ти.
Всъщност как се оставяш да те обижда, без да й отвърнеш. Как изобщо допускаш подобно положение? Зависима ли си от нея по някакъв начин?

# 112
     Нефертари, а с нея говорила ли си по този въпрос?
     При такова поведение не е разумно да си мълчиш. Можеш да я поставиш на място и без да се стига до скандал. Иначе рискуваш, да си въобрази, че те е страх от нея и от сина ѝ, и не се знае до къде ще ѝ стигне наглостта.

# 113
Ох, пази боже, това щеше да е краят - има от входната врата на блока, което си е достатъчно. Като ти звъни на входната врата с две крещящи деца вътре, как да се направиш, че те няма? А и се звъни като на пожар, разбира се... А че съм загазила, права си, яко ме тресат нервите, затова съм и при вас Simple Smile
Колко са голями децата ?
Когато се появи я питаш с какво време разполага и с най-чаровната
си усмивка казваш " Слава Богу,че си тук ! Отскачам да напазарувам,
платя сметки и др." - и 5 мин. преди определеното време се връщаш.
И така до .... Ако откаже да ги гледа "Съжалявам , но тогава се налага
да излезем всички, помогни ми да ги приготвя за излизане"

# 114
Защо живеете близо до свекървата?
На квартира ли сте там, и ако да защо там?
Ако сте в собствено жилище защо купихте до тях, защо се съгласи?
Кой й даде ключ от вратата и защо? Поискайте си го.
Ако й нямаш доверие по-добре не оставяй децата. Все ще си под пара дали няма да направи някоя беля с тях, а тя ще има коз, че ти помага, децата ти гледа, пък ти си неблагодарница и ще ти се качи окончателно на главата. Мъжът ти също ще реши, че си просто лигла и лъжла, дето не понася майка му, а тя ви помага.

# 115
  • София
тц, как ще го поиска този ключ! Все едно директно да й каже, че я отрязва. По-добре тихом-мълком като етървата да смени бравата. така нито свекървата ще посмее да каже нещо, нито ще има анализи и изясняване на позиции.

# 116
  • Кьолн
Като говорите за запис с GSM,как не се сетих да го приложа това с майка ми. Защото тя го прави винаги като сме насаме и никога пред мъжа ми. И когато му разкажа почти не ми вярва.
 Извинете ,че нахлух така в темата ви! Но моята майка е повече от свекърва за съжаление...

# 117
  • София
тц, как ще го поиска този ключ! Все едно директно да й каже, че я отрязва. По-добре тихом-мълком като етървата да смени бравата. така нито свекървата ще посмее да каже нещо, нито ще има анализи и изясняване на позиции.
Доколкото разбрах става дума за вратата на входа. Как ще обясни на съседите защо се налага да се сменя патрона и да се раздават нови ключове на всички.  Rolling Eyes

# 118
Може да си загуби нейния и да поиска временно този на свекървата. А от крясъците на децата, да не я чуе, като звъни. Начини много, но трябва първо да узрееш.

# 119
Или да се прежалиш поне веднъж да се запънеш на вратата и възможно най-любезно да кажеш: "Съжалявам, ... (както там я наричаш), но в момента не ми е удобно да посрещам гости и не мога да те поканя да влезеш. Моля те, другия път се обади първо по телефона, за да се разберем кога ще ми е удобно да дойдеш и да не се разкарваш напразно."
Толкоз.
И да се цупи, и да се тръшка, ти си в дома си и определяш правилата. Щом сама не се усеща...

Общи условия

Активация на акаунт