Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 268
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 630
важно е и какво могат да им предложат по магазините, не всичко има по малките градове, във всеки град според мен модата е различна ... Peace

Повечето от провинцията идваме в София за тоалети  Laughing

# 631
  • София
то и в София не може да се намери вече кой знае какво разнообразие  Whistling Peace аз едвам булчинска рокля си намерих  ooooh!

# 632
  • густо майна Филибето
Аз не разбирам наплива в Асеновград, там цари такъв кич!

# 633
Според мен в нета се въртят много повече кофти снимките, затова оставаме с впечатление, че повечето абитуриентки са такива, а не е така.
От линка за Силистра ми направиха впечатление две пълнички момичета, които са се съобразили с формите си и са облечени перфектно!
http://www.proms.portal-silistra.eu/gallery/2012/25_05_eg_bal/eg_2012_0149.jpg
http://www.proms.portal-silistra.eu/gallery/2012/25_05_eg_bal/eg_2012_0213.jpg
Почти няма девойка и младеж, за които да не кажа, че са прекрасни!
Второто едричко момиче много ми харесва.

# 634
# 635
Аз не разбирам наплива в Асеновград, там цари такъв кич!
Ами аз като асеновградчанка мога само да се съглася с мнението ти и да ти отговоря Wink  Наплива е заради цените. Конкуренцията е голяма и затова производителите държат ниски цени. За пример - дантелените ботуши, които бяха хит преди 2-3 години тук се продаваха за 70-80 лв, а във варна за 200 и нагоре лева!
А кича е заради търсенето. Просто хората наистина харесват тези неща и ги купуват на всичко отгоре!  newsm78
За моя бал си купих плат и само го занесох при една от големите фирми да ми ушият тоалет, който след това нарисувах сама. Те толкова харесаха модела, че искаха пробно да им нарисувам и нещо друго тяхно, но как се рисува върху вече завършен кич? 
И малко тайни от кухнята да издам, за да не се чудите - хубавите дизайнерски модели се продават или по големите градове или в чужбина, а по витрините масово седят рокли внос от Китай  bowuu Това важи и за булчинско и за абитуриентско.
Разбира се това не значи, че навсякъде е така. Уверявам ви има и наистина много добри дизайенри, които да ви изберат най-добрия тоалет спрямо фигурата.

# 636
# 637
а по витрините масово седят рокли внос от Китай  bowuu Това важи и за булчинско и за абитуриентско.
Моята булчинска рокля е купена от ибей, от Китай и съм изключително доволна от изработката.

# 638
При мен не се отварят последните линкове...

А за роклите, няма как с калпав плат да ти ушият модел от подиумите на известен дизайнер. В повечето случаи се получава жалко подобие.

# 639
  • София
Хехе, това го бях пропуснала:

# 640
# 641
За момичето с короната, имам спомени, че правехме подобни корони в детската градина.
А момичето с чадъра, ужас е, ама ми е някак симпатичен ужас.

# 642
  Прилича на френска таквоз...  гризетка Grinning
   Готина е.

# 643
# 644
Освен ,че роклята е трябвало да е една идея по-дълга нищо ужасно не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт