СТРАСТИ - градините в София кампания 2012/2013

• 144 573
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, аз в системта съм посочила ,че едното дете е със СОП. Сего обаче не разбирам едното го приемат по документи , а другото през системата ли?
И молят план беше да обиколя всички удобни ясли.
За мен и двете ми деца са нормални, просто едното се развива по-бързо от другото.
И още един въпрос ще виждам информацията за яслите в системата след кото обявят местата и тогава ли ще имам достъп за да правя промени?

# 781
  • София

има обявени места за набора, можете да добавяте кандидатури. това май е нещо ново,
Aнна, ако може пояснения, моля?
Не съм чела дали някой е отговорил, затова на кратко. Може да участва на текущи класирания за 1 група ЦДГ, когато навърши необходимата възраст, а доколкото прочетох, детето на питащата няма още 3 години.

# 782
Здравейте, интересно ми е едно нещо в сайта на системата за детските градини, което или аз не разбирам или просто е поредната нередност, която е прекалено очевадна.

Става въпрос за това, че в официалното съобщение от 14 януари за Увеличение на свободните места за следващото класиране за набор 2010 г. е посочено само 1 място, а ако се отиде в раздел СВОБОДНИ МЕСТА и се избере набор 2010 г. излизат 21 или 22 места. Как става това не мога да разбера?

# 783
  • София
elzas това свободно място е отпуснато днес, а тези многото, които ги виждаш, са от преди. Те си бяха там през цялото време, в което нямаше класиране Peace
Дано си ме разбрала, няма нищо нередно Simple Smile

# 784
  • София
здравейте,

аз навлизам в дебрите на детските градини, защото моят син е набор 2010 , декември и всъщност на есен ще трябва да е в детска градина. Ние живеем в Студенстки град, но но предстои преместване в Младост. Моля дайте насоки за детските градини на територията на Младост.

# 785
Това са детските градини в район Младост: http://kg.sofia.bg/isodz/dz/by-region/15 . Успех! Peace

# 786
  • София
Ние живеем в Студенстки град, но но предстои преместване в Младост.
Щом ще се местите, погрижете и за смяна на постоянен/настоящ адрес, за да можете да получите 0.1 от допълнителния критерий за местожителство в района.
Като гледам, повечето градини са го избрали.

# 787
Здравейте, аз в системта съм посочила ,че едното дете е със СОП. Сего обаче не разбирам едното го приемат по документи , а другото през системата ли?
И молят план беше да обиколя всички удобни ясли.
За мен и двете ми деца са нормални, просто едното се развива по-бързо от другото.
И още един въпрос ще виждам информацията за яслите в системата след кото обявят местата и тогава ли ще имам достъп за да правя промени?
ravi,
не се притеснявай и през новата кампания ще приемат и 2 близнака през системата и то вероятно още на първото класиране. Предполагам имате достатъчно точки. Просто трябва да избереш подходящата ясла. Обикновено на 25.02 като обявяват новите места в графа свободни места за септември в някои градини пише - 25 места (1 СОП). Това значи, че при прием през системата има 1 място за дете със СОП. Тогава при приетите деца през системата, ако има такова дете, то се приема.

# 788
Цвети Георгиева, аз съм от район Младост Simple Smile Кажи ако искаш по-подробно какво те интересува и за кой набор? В коя част на Младост ще се местите? Аз много си харесвам квартала, дано и ти си щастлива ук  Hug

# 789
И ние живеем в Младост (3) - интересувам се от яслите най-вече. Прегледах почти всички възможни теми, но повечето са доста стари и ми е трудно да се ориентирам. Търся единствено ясла, в която няма да ми тормозят детето, не  държа на някакви специални условия.

# 790
  • София
И ние живеем в Младост (3) - интересувам се от яслите най-вече. Прегледах почти всички възможни теми, но повечето са доста стари и ми е трудно да се ориентирам. Търся единствено ясла, в която няма да ми тормозят детето, не  държа на някакви специални условия.

Препоръчвам ти да кандидатстваш в 178 -филиал и 28 ОДЗ.
Големи градини са, има места горе-долу и отзивите са добри.

То какво друго остана за МЛ 3? 56 и 59 ОДЗ са малки и пускат малко места.
70 ОДЗ не пуска места за ясла.

# 791

Благодаря! 178-ма филиала я гледах, сега ще проверя и 28-ма, да видя как е като разстояние от нас. 56-та и 59-та нямат ли поне 2 яслени групи? С такива впечатления останах, като гледах колко са им децата от предния набор. Дано да имаме късмет.

# 792
  • София

Благодаря! 178-ма филиала я гледах, сега ще проверя и 28-ма, да видя как е като разстояние от нас. 56-та и 59-та нямат ли поне 2 яслени групи? С такива впечатления останах, като гледах колко са им децата от предния набор. Дано да имаме късмет.

Погледнах, че 56 и 59 сега са пуснали повече места от преди.
Виж си кое ти е най-удобно, сметни си къде имате най-голям шанс и това си го сложи на 1во място.

# 793
  • София, България
Тук няма ли да пускаме нова тема, да не ни закрият  Thinking

# 794
  • София
Тук няма ли да пускаме нова тема, да не ни закрият  Thinking
Няма страшно Wink Щом се затвори старата тема и се пуска нова.

Май АнМари беше писала, че като почне новата камания и ще се отвори нова  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт